Vremenska prognoza za doček Nove godineNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Prema sadašnjim procenama meteorologa postoji šansa da ćemo u Novu godinu ući sa snežnim padavinama. Po dugoročnoj prognozi za decembar koju je objavio Republički hidrometeorološki zavod Srbije, krajem meseca će postojati uslovi za padavine i sneg. Temperature će biti oko nule, uz moguć sneg.

Prema dugoročnoj prognozi RHMZ, sneg je u Beogradu, ali i ostalim gradovima u Srbiji, prognoziran da pada četiri poslednja dana ove 2018. godine - od 28. decembra do 1. jaunara 2019.

Ipak, do sada se svega u 20-30% slučajeva desilo da nas zadesi sneg u Srbiji za doček Nove godine. Verovatno je da će vreme biti u skladu sa višegodišnjim prosekom po pitanju temperature, bez snega, suvo i verovatno mestimično maglovito.
Na radost svih onih koji će Novu godinu dočekati na otvorenom, kako se za sada predviđa, u ponedeljak i utorak će biti suvo, jutro sveže, tokom dana malo i umereno oblačno.
Uskoro će biti preciznijih informacija o vremenskoj prognozi za Novu godinu.

Da biste znali kako da se obučete za doček Nove godine i kako da isplanirate novogodišnje praznike pogledajte dugoročnu vremensku prognozu.
Vremenska prognoza za doček Nove godine - Nova godina 2020 Beograd

Naravno, morate imati u vidu da je vremenska prognoza predviđanje vremenskih uslova i prognozu preko 36h treba posmatrati sa rezervom.
Vremenska prognoza