Vremenska prognoza za doček Nove godineDoček Nove godine Beograd 2018

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2018
Prema sadašnjim procenama meteorologa u Novu godinu ćemo ući bez snežnih padavina. Na radost svih onih koji će Novu godinu dočekati na otvorenom, kako se za sada predviđa, temperatura će biti u minusu. U novogodišnjoj noći suvo i veoma hladno. Maksimalna temperatura biće od -10 do -5°C, u planinskim predelima od -18 do -12°C, lokalno i do -20°C.

Vreme se neće menjati ni u period pred Novu godinu, biće stabilno, bez ikakvih padavina, s jutarnjim blagim mrazevima, maglom i sunčanim intervalima tokom dana. Kako meteorolozi za sada predviđaju nema naznaka da će sneg padati u skorije vreme.

Do sredine januara predviđa se toplije vreme za ovo doba godine, sa češćom pojavim padavina. Jutarnja temperatura biće od minus dva do nula, a najviša dnevna od pet do devet stepeni.

Da biste znali kako da se obučete za doček Nove godine i kako da isplanirate novogodišnje praznike pogledajte dugoročnu vremensku prognozu.
Vremenska prognoza za doček Nove godine - Doček Nove godine Beograd 2018

Naravno, morate imati u vidu da je vremenska prognoza predviđanje vremenskih uslova i prognozu preko 36h treba posmatrati sa rezervom.
Vremenska prognoza