Vremenska prognoza za doček Nove godineNova godina 2019 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2019
Prema sadašnjim procenama meteorologa u Novu godinu ćemo ući bez snežnih padavina. Na radost svih onih koji će Novu godinu dočekati na otvorenom, kako se za sada predviđa, u nedelju i ponedeljak će biti suvo, jutro sveže, tokom dana malo i umereno oblačno. Za doček biće od 0 do 6 stepeni, sa periodima oblačnog i sunčanog vremena, a 1. januara očekuje nas vedri početak Nove godine, uz dosta sunca i temperature od 1 do 8 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi za narednih nedelju dana u utorak ujutro mestimično magla, tokom dana preovladivaće sunčano. U sredu će biti vetrovito i toplo, iznad većeg dela zemlje suvo. Na jugozapadu naoblačenje sa kišom. U četvrtak i petak oblačno mestimično sa kišom, vetrovito, na planinama sa snegom. Vetar umeren i jak, juzni i jugoistočni, u petak u slabljenju i skretanju na severozapadni. U subotu prestanak padavina i razvedravanje. Dnevna temperatura početkom perioda malo iznad, zatim u granicama proseka za ovo doba godine.

Da biste znali kako da se obučete za doček Nove godine i kako da isplanirate novogodišnje praznike pogledajte dugoročnu vremensku prognozu.
Vremenska prognoza za doček Nove godine - Nova godina 2019 Beograd

Naravno, morate imati u vidu da je vremenska prognoza predviđanje vremenskih uslova i prognozu preko 36h treba posmatrati sa rezervom.
Vremenska prognoza