Šta želim sebi za Novu godinu?

Šta želim sebi za Novu godinu?

Nova godina je praznik čije nas približavanje veoma raduje iz mnogo razloga, pa je tako i kad je Nova godina u Beogradu po sredi. Postoji mnogo praznika tokom godine koji se vezuju za darivanje: rođendani, svadbe, slave, krštenja, babine, godišnjice, dan zaljubljenih, 8. mart. Međutim, dok održavanje nekih od njih zavisi od nas samih i našeg raspoloženja, Nova godina u Beogradu dogodiće se hteli mi to ili ne. Ako nas proslava rođendana podseća da smo stariji i budi u nama neraspoloženje, možemo odlučiti da ga ne slavimo. Tada ćemo dobiti samo čestitke putem društvenih mreža i ništa više. Ali Nova godina se dešava svuda oko nas i ne možemo sprečiti da nam osobe koje volimo nešto prijatno i lepo poklone. A kako ne bismo doveli u neprijatnost i sebe i njih, moramo im na vreme skrenuti pažnju šta je to što očekujemo, kako ne bismo dobili nešto što ne želimo, što nam ne treba i morali da glumimo oduševljenje. Šta želimo za Novu godinu?
Lične želje i planovi za Novu godinu

Kada su materijalne stvari u pitanju, potrebno je da procenimo ko je osoba prema kojoj su usmerene naše želje. Ako isključimo mogućnost da je u pitanju Deda Mraz, znači da imamo više od deset godina. Međutim, to nije dovoljna garancija da ćemo imati zrela očekivanja. Potpuno je normalno da deca žele automobile, konje i brodove, Novaka Đokovića za novogodišnjom trpezom ili putovanje na Mesec, ali ono što ne bi smelo da se dogodi odraslima jeste da očekuju od supružnika koji ima minimalac da im kao poklon za Novu godinu kupi zlatni nakit u vrednosti od par stotina evra.

Nova godina u Beogradu je prilika da se ljudi dobro provedu, ali i da pokažu koliko im je stalo jednima do drugih. Zato je pre svega bitna pažnja. Formulišite svoje želje i očekivanja tako da nikog ne uvrede, ali da ipak dobijete nešto što će vam biti korisno. Ako postoji nešto što nije skupo, ali se do toga teško dolazi, neka to bude zadatak za vašu voljenu osobu. Tako ćete i sebi uštedeti ono što je često skuplje od novca - vreme i živce. Karte za koncerte, antikviteti, ručni radovi, satovi, ukrasi, delovi za automobil, sve to može biti dobra ideja za poklon. Podsetnik za one koji ne znaju šta kupiti za Novu godinu - nemojte da kupujete stvari koje biste vi voleli da dobijete, to je baš nezrelo. Izbegavajte stvari koje asociraju na nešto negativno. Pidžama asocira na bolest i zato je sujeverni ne poklanjaju, ali ne vole ni da je zateknu ispod jelke. A noževe, seckalice, oštrače, švajcarske nožiće i skakavce ne poklanjajte ni u šali. Samo retki od nas bi voleli da im Nova godina u Beogradu započne na ovaj način. Na kraju, propustite priliku da se proslava Nove godine pretvori u podsetnik za kućne radove ili prekomernu telesnu težinu, pa umesto kosilice za travu, seta ručnog alata ili sobnog trenažera bolje kupite voljenoj osobi bicikl, paket skupe kozmetike ili kožnu akten-tašnu.
Lične želje i planovi za Novu godinu

Kako biste bili stoprocentno sigurno da je vaš poklon za Novu godinu pogodio metu, sačuvajte račun i nagovestite u prodavnici da postoji mogućnost da najkasnije do polovine januara zamenite kupljeno ako ne odgovara veličina, boja, model. Svaki prodavac će vam rado izaći u susret i retko ko će se namrštiti na takvu molbu.
Lične želje i planovi za Novu godinu

Nova godina je prilika za novi početak. Prilika kada sebi želimo i mnogo više od gore nabrojanog. Želimo da vidimo osobe koje dugo nismo, želimo zdravlje, sreću i osmehe. Da nam se pridruže rođaci ili prijatelji razasuti po celom svetu. Da se bolje živi kod kuće i da ne moramo da radimo više poslova odjednom kako bismo sebi priuštili ono najosnovnije. Nova godina u Beogradu je idealno mesto i prilika da se predstavimo u najboljem svetlu sebi i drugima, da nam se oprosti sve što nismo uradili kako treba i da druga šansa. Zato je potrebno naoružati se dobrim raspoloženjem, autfitom koji nam odgovara i u kom se dobro osećamo i otisnuti u avanturu sa nama dragim ljudima, kako bi cela godina koja je pred nama bila baš takva - pozitivna, uspešna i zdrava. Dakle, sebi za Novu godinu želimo puno sreće, zdravlja i sitnih radosti, a ostalo će već nekako da se uklopi u prizmu našeg života.
Ažurirano: Dec 3, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z