Crvena jabuka Nova godina

"Bombaj štampa", "Zabranjeno pušenje", "Crvena jabuka" i Elvir Laković Laka će biti deo nastupa.

2024

Nova godina u Sarajevu sprema provod za pamćenje, kako za građane tako i za posetioce ovog grada. Na dočeku ispred Večne vatre, posetioce će zabavljati eminentni bendovi koji su sinonim za sarajevsku muzičku scenu i kulturu: "Bombaj štampa", "Zabranjeno pušenje", "Crvena jabuka", i Elvir Laković Laka. Ovaj impresivan lineup garantuje noć punu energije, nostalgije i sjajne muzike, što će, bez sumnje, privući veliki broj posetilaca ne samo iz Bosne i Hercegovine već i iz celog regiona.
Crvena jabuka Nova godina 2025

Nastup grupe Crvena jabuka posebno će oduševiti ljubitelje muzike, s obzirom na njihovu dugogodišnju karijeru i status ikona pop-rock scene.

Sarajevo se ponovo potvrđuje kao grad koji ne zna za granice kada je reč o dobrodošlici i proslavi, čineći ovaj doček Nove godine nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

2023

Osječani će Novu 2023. godinu dočekati uz Crvenu jabuku.

Uz besplatan čaj i kuvano vino posetioce će svojim nastupom zabavljati Crvena jabuka, a predviđeno je da tačno u ponoć Novu godinu okupljenima čestita gradonačelnik Osjeka Ivan Radić.
Crvena jabuka Nova godina 2025

2022

Doček Nove 2022 godine grupa Crvena Jabuka će provesti na trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju.

Atmosferu će od 22 sata na trgu zagrejati članovi sinjskog benda Ljuta kuća, a za prijatan boravak pobrinuće se i domaći ugostitelji koji spremaju odličnu gastronomsku ponudu u adventskim kućicama.

Novu godinu brojni posetioci će dočekati uz nastup jedne od najpopularnijih ex Yu grupa svih generacija, Crvene Jabuke.

2020

Grupa Crvena jabuka za Novu godinu 2020 nastupa u Banja Luci. Kompletan program dočeka Nove godine počinje 30.12. kada nastupa Marija Šerifović, zatim 31.12. veče počinje sa nastupom Jelene Tomašević, a u Novu godinu posetioce uvodi Crvena jabuka. Za reprizu dočeka Nove godine publiku će zabavljati Aleksandra Prijović.

Štimung i dobru atmosferu podržavali su i okolni brojni ugostiteljski objekti, koji su bili puni, pretežno mlađom populacijom, te je tako doček Nove 2020. godine jedan od najboljih u poslednje tri decenije.

Gradska uprava organizovaće koncerte na glavnoj ulici, između Parka Petar Kočić i Trga Krajine, a uz muziku do 1.00 čas građani će uživati uz kuvano vino, rakiju, sokove i druga pića, kao i u popularnim banjalučkim ćevapima i drugoj ponudi “Zimske varoši" i uličnih prodavaca. U ponoć će biti priređen i vatromet.
Crvena jabuka Nova godina 2025

2019

Za Novu godinu grupa Crvena jabuka će održati koncert na Forumu u Puli. Koncerti su samo deo programa proslave, koji uključuje razne kulturne događaje, sportske aktivnosti, izložbe i predstave.

Centralni događaj Nove godine u Puli će biti nastup Crvena jabuka na Forumu, a muzičari će izvoditi neke od svojih najvećih hitova. Pored njih, posetioce će zabavljati i Night Express i DJ Jan Plexy. Nakon ove nezaboravne večeri, u ponoć će se prirediti vatromet za sve posetioce.
Crvena jabuka Nova godina 2025

Osim muzičkog programa, Pula ima mnogo toga da ponudi posetiocima za Novu godinu. To može uključivati uživanje gastronomskim specijalitetima, aktivnosti na otvorenom, kulturne izlete i druge zanimljive događaje. Takođe, zahvaljujući svom izuzetnom istorijskom i kulturnom nasleđu, Pula je fascinantna destinacija tokom cele godine.

Ako ste ljubitelj dobre muzike i u potrazi za novim iskustvima, posetite Pulu i uživajte u proslavi Nove godine uz Crvenu jabuku i druge izvođače. Sigurno ćete se vratiti kući puni sjajnih uspomena.

2018

Sarajevo: Doček Nove godine uz Zdravka Čolića i Crvenu jabuku.
U Sarajevu će slavlje trajati tri noći - 30.12. će nastupiti diplomanti Muzičke akademije, 31.12. građani i turisti će uz pesme Zdravka Čolića ispratiti staru i dočekati Novu 2018. godinu, dok će Crvena jabuka nastupiti 1. januara 2018. godine.
Crvena jabuka Nova godina 2025

2016

Popularna sarajevska grupa Crvena jabuka je objavila da će za doček Nove godine svirati u Osijeku. Bend će nastupiti na Trgu Ante Starčevića.

Program počinje u 22h, a ponoć je rezervisana za vatromet i valcer. Uz muziku popularnih gradskih bendova, posetiocima će biti ponuđeno kuvano vino, a za sam doček će se pobrinuti Crvena Jabuka.


2015

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, zabavljaće novosađane za doček Nove godine, zajedno sa Frajlama, Garavim sokakom i Divanhana bendom.
Crvena jabuka Nova godina 2025

Program dočeka Nove godine počinje oko 21h, a na bini na Trgu slobode prvo će nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Frajle i Crvena jabuka. Kako je planirano program će trajati do 2 sata iza ponoći. U Ulici Laze Telečkog biti postavljena manja bina gde se očekuju nastupi didžejeva.
Ažurirano: Feb 8, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama