Mia Borisavljević Nova godina

2023

Mia Borisavljević Nova godina - Nacionalna klasa Kopaonik

Nova godina na Kopaoniku je uvek pravi pogodak i jedna od najpopularnijih opcija u našoj zemlji za doček Nove godine. Restoran Nacionalna klasa je jedan od najtraženijih lokala za novogodišnju noć, a svoj ovogodišnji program su upotpunili nastupom pevačice Mie Borisavljević.

Mia Borisavljević je poznata po svojim energičnim nastupima, pa je sigurno da će atmosfera u restoranu biti na vrhuncu tokom čitave večeri. Pored njenih hitova, posetioci će uživati u bogatoj novogodišnjoj trpezi i kvalitetnom piću. Restoran Nacionalna klasa nudi jedinstven ambijent, koji će učiniti da se gosti osećaju kao da su deo nečeg posebnog.
Mia Borisavljević Nova godina 2025

29.12. nastup će u restoranu Nacionalna klasa imati Svetlana Ceca Ražnatović, dok će za reprizu 01.01. nastupati Marija Mikić.

Uživanje u novogodišnjim praznicima na Kopaoniku možete upotpuniti skijanjem, snowboardingom ili ako niste ljubitelj zimskih sportova mogu vreme možete provesti u wellness centrima ili organizovanim šetnjama kroz prirodu.

Svakako, doček Nove godine u restoranu Nacionalna klasa uz Miu Borisavljević je sjajna opcija za sve ljubitelje dobre zabave i kvalitetne muzike. Ukoliko želite da provedete nezaboravnu novogodišnju noć na Kopaoniku, ovo je prava prilika!2022

Posle nekoliko godina pauze na Gradskom trgu u Rumi će se organizovati proslava Nove godine. Na koncertu za doček Nove godine publika će imati priliku da uživa u nastupima Mie Borisavljević, Ivana Milinkovića (nekadašnjeg soliste grupe Legendi) i Bojana Grujića koji nastupa sa svojim bendom.

Dobra energija, poznate pesme, vatromet u ponoć, ispuniće sva vaša očekivanja kada je doček Nove godine u Rumi u pitanju.
Mia Borisavljević Nova godina 2025


2020

Mia Borisavljević će Novu godinu dočekati radno, u diskoteci Plus u mestu Norrkoping u Švedskoj.

2019

Popularna pevačica, Mia Borisavljević, dočekaće Novu godinu u Vrnjačkoj Banji u potpuno novom izdanju hotela Fontana.

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Pogodan je za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne i sportske susrete.

Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom.

Za sjajan provod i atmosferu u novogodišnjoj noći biće zaduženi Mia Borisavljević i Bojan Grujić.

Više informacija možete dobiti putem linka - Mia Borisavljević - Nova godina 2019.
Mia Borisavljević Nova godina 2025

2018

Mia Borisavljević, jedna od naših najtraženijih pevačica, Novu godinu će dočekati u Crystal sali u Jagodini. O kvalitetu njenih nastupa, kao i hitovima koje je do sada snimila ne treba puno govoriti. Vrhunski provod je Zagarantovan.

Cena aranžmana je od 6000rsd i uračunata je neograničena količina hrane i pića.
Mia Borisavljević Nova godina 2025

Srpska Nova 2018. godina

Za doček Srpske Nove godine Mia Borisavljević će zabavljati goste u klubu Tarapana u Beogradu.