Ljubo Perućica Nova godina

Za doček Nove godine u restoranu Jezero by Azzaro nastupaju Zvezde Granda, Ljuba Perućica i Aleksandra Tadić Cipka.

Restoran Jezero by Azzaro se nalazi na idiličnoj lokaciji Ade Ciganlije, u srcu Beograda.

Cene ulaznica za doček Nove godine u restoranu Jezero by Azzaro se kreću od 80€ do 130€, u zavisnosti od pozicije stola u sali.

2024

Proslavite Novu godinu u magičnom ambijentu restorana Jezero by Azzaro, smeštenog na idiličnoj lokaciji Ade Ciganlije, u srcu Beograda. Ovaj prestižni događaj obećava nezaboravno veče puno zabave, muzike i izvanredne hrane, sve pod svetlošću mesečine koja se preliva sa bojama vatrometa, stvarajući spektakularnu atmosferu za najluđu noć u godini.
Ljubo Perućica Nova godina 2025

Poseban pečat večeri daće nastupi izvanrednih Zvezda Granda, Ljube Perućice i Aleksandre Tadić Cipke, koji će svojim glasovima i energijom učiniti ovu noć nezaboravnom. Sa svojim hitovima i nepogrešivim šarmom, očekuje vas muzički spektakl koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

Za sve goste restorana Jezero by Azzaro, pripremljen je All Inclusive aranžman koji uključuje neograničenu konzumaciju kako stranih, tako i domaćih pića, zajedno sa najukusnijim jelima čuvenog menija ovog prestižnog restorana.

Cene ulaznica variraju od 80€ do 130€, u zavisnosti od pozicije stola u sali, omogućavajući vam da izaberete savršeno mesto za uživanje u ovom grandioznom događaju. Bez obzira na to da li želite da budete bliže sceni ili preferirate mirniji kutak, svaki sto nudi izvanredan pogled i udobnost, obećavajući da će vaš doček Nove godine biti upravo onakav kakvim ste ga zamislili.

Ne propustite priliku da, Nova godina u restoranu Jezero by Azzaro, započne uz uživanje i zabavu. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo najluđe noći u Beogradu, koja će ostati urezana u sećanju kao početak jedne srećne i uspešne Nove godine!

2023

Ljuba Perućica Nova godina - Restoran Jezero by Azzaro Beograd

Kao i svake godine restoran Jezero by Azzaro Nova godina obećava fantastičnu novogodišnju proslavu uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, i spektakularne Zvezde Granda. Svi gosti će dočekati u Novu godinu
uz sjajne vokale Ljube Perućice i njegove talentovane koleginice Jelene Gerbec i Benda Posebno Izdanje
. Restoran Jezero by Azzaro je poznat po svom renomiranom meniju koji je sačinjen od ukusne hrane vrhunskih sastojaka, tako da sigurno nećete ostati gladni.
Ljubo Perućica Nova godina 2025

Poznati restoran se nalazi na Adi Ciganliji tako da neće biti problema da pronađete lokaciju ako dolazite svojim prevozom. Nova godina Beograd nikad nije zvučala lepše ako ste planirali da je proslavite uz reku i vatromet na Adi Ciganliji. Restoran Jezero by Azzaro Nova godina se nalazi na odličnoj lokaciji, okružen prirodom, u šumskom ambijentu, ali i dalje u širem centru glavnog grada. Ako dolazite svojim kolima ispred restorana se nalazi prostrani parking gde možete ostaviti svoj auto. Takođe, Vas čeka uslužno osoblje i prijatan ambijent što će samo doprineti prazničnoj euforiji i raspoloženju.

Ljuba Perućica je poznati pevač, mlađe generacije koji dospeva u žižu javnosti nakon pojavljivanja u osmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na takmičenju osvaja sedmo mesto i nakon toga kreće njegova aktivna muzička karijera; objavljuje nekoliko hit-singlova do sada i nastupa po brojnim prestoničkim klubovima.

Cena novogodišnje ponude u restoranu Jezero iznosi od 70 do 130 evra u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u sali.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama