97
Doček Nove godine na XI spratu Poslovnog kluba "LOLA", sa pogledom na Beograd i vatromet. Uživajte uz "Bojana & MAXI BEND", neograničeno piće i mogućnost unošenja svojih. Bogat švedski sto sa stalnom dopunom. Kapacitet 220 mesta, obezbeđen parking i osećaj sigurnosti.
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 84 (preko puta hotela "Metropol"), Beograd, RS
Doček Nove u Airport City, uz Tropico Band & Jovanu Pajić, obećava nezaboravan provod na atraktivnoj lokaciji u Novom Beogradu. Prostor za oko 1000 gostiju, sa savremenim enterijerom i panoramom grada. Obezbeđen parking i vrhunska infrastruktura, uz profesionalno osoblje i obezbeđenje, garantuju izuzetno iskustvo.
Adresa: Omladinskih brigada 88, Beograd, RS
Doček Nove godine u restoranu Beko sa kapacitetom od 450 mesta. Uživajte uz "Stereo bend" i XXXL bend od 5 ujutru, uz trubače u ponoć. Ponuda uključuje neograničeno piće i novogodišnju večeru sa serviranjem za sto. Društva preko 10 osoba dobijaju flašu viskija, uz mogućnost unošenja sopstvenog pića. Sve u ceni karte za nezaboravno veče.
Adresa: Bulevar Vojvode Bojovića 2 (Kod Zoo Vrta), Beograd, RS
Doček Nove godine u Byron baru, Dorćol, donosi ekskluzivni muzički program sa DJ-evima i live violinom. Očekujte spoj House, Funk, Brasilectro, Bossa Nova, Space Disco, Deep House, MTV hitova. Poseban naglasak na kvalitetno ozvučenje i svetlosne efekte. Povoljne cene za nezaboravan provod.
Adresa: Rige od Fere 16, Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u spektakularnom ambijentu hotela "Continental" uz OK band. Aranžman uključuje bogat meni sa švedskog stola, a srž večeri čini nastup OK benda. U ponudi su različiti paketi - Clasic za 60€, sa širokim izborom jela i pića, Lux za 100€ sa dodatkom separea za najmanje 8 osoba, i Deluxe za 120€, sa posebnim sedećim mestima i sofisticiranim menijem. Cena rezervacije zavisi od vrste stola i broja osoba, uključujući i jednu flašu stranog pića po izboru.
Adresa: Milentija Popovića 7b, Beograd, RS
Caffe club Demode Vas poziva na doček Nove godine sa živom muzikom i DJ-em. Uživajte u neograničenoj količini stranog i domaćeg pića po ceni od 35 eura, dok je rezervacija stola dodatnih 15 eura. Ne propustite ovu nezaboravnu noć!
Adresa: Osmana Đikića 15b, Beograd, RS
Doček Nove godine u klubu Discovery nudi jedinstvenu atmosferu sa dva stejdža i različitim muzičkim pravcima: DJ Pedja sa radio hitovima i house muzikom, te Taboo band sa domaćim hitovima i narodnjacima. Uživajte u neograničenim količinama forneti peciva i širokom asortimanu pića, uz efikasnu uslugu.
Adresa: Svetozara Radića 5, Beograd, RS
Doček Nove godine u Expo Centru XXI u Beogradu donosi jedinstveni "Black&White fantasy" event, spektakl sa vrhunskim vizuelnim i zvučnim efektima. Uživajte u crno-beloj tematici i muzici podeljenoj na "black" & "white" time. Event nudi nezaboravno iskustvo uz striktan dress code u crnoj i beloj boji. Otvaranje kapija u 20:00h.
Adresa: Španskih boraca 74A, Beograd, RS
Doček Nove godine u Guarneriusu uz živi bend (zabavna i narodna muzika) & DJ. Uživajte u neograničenoj konzumaciji hrane i stranih pića i koktela. Cene: devojke 35€, muškarci 40€, barski stolovi 25€, separei od 100€ do 150€. Cene važe do 25. decembra, nakon čega cena karte postaje 50€.
Adresa: Džordža Vašingtona 12, Beograd, RS
Nova godina u Hotelu Park sa kapacitetom od 200 mesta nudi bezbedno okruženje, živu muziku "PETAR BEND" i trubače u ponoć. Uživajte u neograničenom piću, švedskom stolu i mogućnosti unošenja sopstvenog pića. Cena je 50 evra po osobi za kompletan doživljaj uz izuzetnu uslugu.
Adresa: Njegoševa 2, Beograd, RS
Doček Nove godine u hotelu "Royal" nudi bogat muzički program orkestra "Etno tako", raznovrsnu hranu od hladnih i toplih predjela do glavnog jela i deserta. Uživajte u all inclusive ponudi pića. Cene variraju od 2.850 do 4.750 dinara zavisno od lokacije sedenja. Nagradna igra uključuje vikend u Londonu, boravak u Hotelu Royal i druge nagrade, uz zabavu klovnova i žonglera.
Adresa: Kralja Petra 56, Beograd, RS
Proslavite Novu godinu u Hypnoticu uz Jelenu Mrkić & Coco-Loco band i DJ Marcheza. Uživajte u all inclusive ponudi sa neograničenom konzumacijom domaćih pića, uključujući pivo, vina, sokove, pelinkovac. Cena ulaznice je 35 € za nezaboravno veče.
Adresa: Ilije Garašanina 26, Beograd, RS
Proslavite doček Nove godine u Irish Pub Gecko uz DJ muziku. Uživajte u domaćem i stranom pivu, točenom, flaširanom, kao i irskim i škotskim viskijima. Cene pića su najniže u gradu. Ulaz je besplatan. Sjajna atmosfera za nezaboravnu Novu godinu garantovana.
Adresa: Obilićev venac 17, Beograd, RS
Proslavite Novu Godinu na Kiss žurci sa dva stejdža: HOUSE sa StreetFreak DJ's (L.S.I. & LUSH) i bend "Simply The Best" i DJ Goxy. Uživajte u all inclusive ponudi pića i hrane sa profesionalnim šankerima, vrhunskim ozvučenjem i osvetljenjem. Neograničena konzumacija hrane i pića obećava nezaboravno veče.
Nova godina u KPGT-u nudi veliki novogodišnji party na 2500 m² sa dva stage-a: Tanja Savić, Nikola Rokvić, Stevan Andjelković, kao i rock & house muziku. Uživajte u Ultra All inclusive ponudi s bogatim menijem, velikim izborom pića i luksuznim VIP ložama. Nezaboravno iskustvo uz profesionalno osoblje i impresivan enterijer.
Adresa: Radnička broj 3 (Između beogradskog sajma i Ade), Beograd, RS
Proslavite Novu godinu u Rezidenciji kneza Pavla sa Music Connection. Uživajte u vrhunskoj muzici preko tri stage-a sa DJ-evima kao što su Coba & Dacha, Tijana T, Stacewalker Milić. Iskusite najsavremenije ozvučenje i kvalitetan izbor pića u renoviranom prostoru. Karte su od 3.000 do 4.000 dinara, prodaja počinje 14. decembra. Ne propustite ovaj jedinstveni doček!
Adresa: Rezidencija kneza Pavla kod "Politike"., Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u klubu Mydan 31.12.2009. od 22h uz DJ-eve i muziku u stilu house, disco, R`N`B. Ponuda uključuje all inclusive pića - strana, domaća i koktele, po ceni od 40 evra. Pretprodaja karata traje do 20.12.2009. Ne propustite priliku za nezaboravan provod!
Adresa: Kozjačka 3-5, Senjak, Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u bioskopu Odeon 31.12.2009. uz Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Darkwood Dub i DJ program. Repriza 1.1.2010. sa Kud Idijotima, Obojenim Programom i Repetitorom. Cena za 31.12. je 1900 din, za 1.1. je 1200 din. Karte u pretprodaji na više lokacija.
Adresa: Bioskop Odeon, Narodnog fronta 45, Beograd, RS
Događaj nudi muzičke performanse Opidum benda i Dj Pera Hood koji će izvoditi progresivni house. Biće obezbeđena neograničena konzumacija domaćeg pića i hrane dok će strana pića biti dostupna po ceni od 100-150 dinara, a kokteli 300 dinara. Cena celog događaja iznosi 35 eura. Postoje opcije za rezervacije: barski sto 20 evra (min.4 osobe), visoko sedenje 40 evra + hrana (min.5 osoba), mali separe 100 evra + flaša stranog pića + hrana (min.7 osoba), Vip separe 150 evra + 2 flaše stranog pića + hrana (min.9 osoba) . Cene rezervacija se ne naplaćuju po osobi.
Adresa: Kursulina 39, Vracar, Beograd, RS
U Orpheusu, ex Otard klubu, blizu hotela Jugoslavija, možete uživati u živoj muzici koju izvodi Katarina i Azzurro bend, za Novu godinu. Pored dobre muzike, na raspolaganju vam je i domaće piće u neograničenim količinama. Cena varira i kreće se od 30 do 50 evra.
Adresa: Nikole Tesle bb, Beograd, RS
Novogodišnja žurka organizuje se osmi put zaredom u Beogradu. Kapacitet prostora je 500 mesta sa intimnom atmosferom. DJ Pop pušta disko, hous, latino ritam kao i domaću muziku. Postoji veliki izbor stranog i domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića. Hrana se služi u obliku Švedskog stola. Cena od 3.000 dinara obuhvata sve, od hrane i pića, do programa i garderobe. Adresa je Balkanska 4, velika svečana sala kulturno umetničkog društva Branko Krsmanović. Dodatna zabava uključuje Prvo novogodišnje muvanje i različite nagrade. Iznenađenja su breakdance show, trbušne plesačice i trubači.
Adresa: Balkanska 4, Beograd, RS
Proslavite Novu godinu u klubu "Red Room" na Dorćolu sa indie, alternative, noise, shoegaze, brit-pop zvukovima i više. Indie-go tim i Ljubavna Farmakopeja donose eklektične setove. After Hour počinje u 6 ujutru za produženo uživanje. Cena karte u predprodaji 2000 din, na dan 3000 din, a 1. januara posle 2am 1000 din.
Adresa: Simina 10a, Beograd, RS
Doček Nove u Restoranu Rad sa kapacitetom od 200 mesta nudi živu svirku "MEDINO BAND" i trubače u ponoć. Uživajte u neograničenom piću i švedskom stolu sa raznovrsnim jelima. Obezbeđen parking i mogućnost unošenja sopstvenog pića. Profesionalno osoblje i obezbeđenje garantuju sigurnost i udobnost gostima.
Adresa: Crnotravska bb (preko puta VMA), Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u restoranu Vojvodina sa živom svirkom "Južni express band" i trubačima u ponoć. Uživajte u neograničenom piću i novogodišnjoj večeri sa predjelom, glavnim jelom i salatom, uz profesionalno osoblje i obezbeđenje. Kapacitet je 300 osoba, cena 40e za All inclusive doživljaj. Mogućnost unošenja pića po želji.
Adresa: Palmira Toljatija 5, Beograd, RS
Doček Nove godine u Sport Cafeu uz JEGER PARTY! Uživajte u živoj svirci Sale sax benda i DJ Petra Ristića, uz neograničenu konzumaciju pića i hrane. Prostor sa vrhunskim ozvučenjem, klimom i ventilacijom nudi veliki novogodišnji doživljaj. Cena je 30 eura all inclusive, sa opcijama za VIP galeriju ili separe po 50 eura po osobi. Rezervišite svoje mesto za nezaboravnu noć.
Adresa: Makedonska 4 (između Doma omladine i Trga republike), Beograd, RS
Nacionalna kuća Srpska brvnara nudi živu muziku, izvođači su Gaga i Boki bend i trubači koji sviraju tokom cele noći, za doček Nove godine. U ponudi je domaće piće u neograničenim količinama, te širok izbor jela sa bogatim menijem. Cena ove ponude je 5.999 dinara.
Adresa: Savski kej bb, 44 blok, Novi Beograd, RS
Doček Nove Godine Šumice pruža nezaboravnu zabavu na tri stejdža: Ibiza, Mexican i Serbian. Svaki stejdž nudi besplatna pića specifična za region koji predstavljaju, uz različite tematske dekoracije i muziku. Domaća pića su besplatna, dok su strana pića po promo cenama. Cena ulaznice je 2000 dinara sa mogućnošću rezervacije stolova i separea.
Adresa: Ustanička 125, Beograd, RS
Provedite Novu godinu u Klubu SECRET PLACE u srcu grada! Klub poseduje vrhunsko ozvučenje, rasvetu i komforne separee. DJ Don Milanče će vam pružiti besprekoran muzički program, od house-a do Tome Zdravkovića. Royal catering priprema raznovrsne ukusne zalogajčiće. Neograničena konzumacija pića je uključena u cenu.
Adresa: Svetogorska 17, Beograd, RS
Nova godina u Klub restoranu Talija sa kapacitetom od 300 mesta nudi živu muziku od ''Oktopus Band'' i trubače u ponoć. Uživajte u neograničenom piću, mogućnosti unošenja sopstvenog pića i švedskom stolu sa bogatom ponudom hrane. Obezbeđen parking i profesionalna usluga osoblja garantuju sigurnost i udobnost.
Adresa: Tošin Bunar 161 (kod studenjaka), Beograd, RS
Nova godina u klubu Verige na Adi Ciganliji. Doček je namenjen domaćim i međunarodnim gostima. Zvezda večeri je mlad pop-folk pevač Damir Handanović koji će zajedno sa Bend Live i DJ-em napraviti fenomenalnu atmosferu. U ponudi su domaća i strana pića, kao i kokteli, dok se hrana služi u neograničenim količinama. Cena je
Adresa: Ada Ciganlija, Beograd, RS
Provedite Novu godinu u kafeu "Vrt" uz najveće hitove ex yu pop i rok scene koje izvodi "Inferno band". Nakon ponoći, očekuju vas stari kafanski hitovi. Cena ulaznice je 35 evra i uključuje neograničeno strano piće poput Ballantinesa, Smirnoffa, Two fingers-a, Tuborga, Amstela, Martinija, Camparija. Hrana je obezbeđena kroz catering. Dodatne doplate su za barski sto 25e (min 5 osoba), i separe +50e po osobi.
Adresa: Radivoja Koraća 5 - Vračar, Beograd, RS
Podeli