Stoja Nova godina

Repriza Nove godine sa Stojom održaće se na beogradskom splavu Na Vodi Kafana.

Ulaz za reprizu Nove godine na splavu Na Vodi Kafana košta 1000 dinara.

2024

Proslava reprize Nove godine na jednom od najpoznatijih beogradskih splavova, Na Vodi Kafana, sprema vam nezaboravno iskustvo. Ovaj splav, poznat po svom izuzetnom enterijeru i atmosferi, već godinama predstavlja vrhunsku destinaciju za noćni izlazak u Beogradu. Njegov jedinstveni šarm i ugled čine ga idealnim mestom za one koji žele da dočekaju prve dane Nove godine uz muziku, ples i sjajno društvo. Repriza Nove godine sa Stojom na splavu Na Vodi Kafana garantuje da će zabava biti na vrhunskom nivou.
Stoja Nova godina 2025

Uz Stoju, repriza Nove godine postaće događaj koji će se prepričavati mesecima. Piće će biti dostupno po redovnim cenama, što znači da ne morate brinuti o dodatnim troškovima tokom provoda. Cena ulaza za ovu spektakularnu noć iznosi samo 1000 dinara, što je pristupačna cena za događaj ovakvog kalibra.

Repriza Nove godine na ovom splavu omogućava vam da doživite Beograd noću u punom sjaju, dok uživate u hitovima koje svi volimo i znamo. Na Vodi Kafana sa svojom prepoznatljivom atmosferom i kvalitetnom uslugom obezbediće vam noć za pamćenje. Ne propustite ovu priliku da repriza Nove godine postane vaša najbolja noć u Beogradu. Uživajte u muzici, igri i društvu uz Stojine najveće hitove.

2023

Hotel Sloboda u Šapcu priprema spektakularan doček Nove godine sa jednom od najpoznatijih pevačica na Balkanu, Stojom. Ovaj događaj obećava nezaboravnu noć ispunjenu muzikom, plesom i vrhunskom zabavom. Cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 85€ i uključuje hranu i piće, što garantuje vrhunski provod bez dodatnih briga.

Nova godina sa Stojom garantuje noć punu hitova koje svi znamo i volimo. Od "Evropa" do "Samo idi", Stoja će se pobrinuti da svaki trenutak bude ispunjen muzikom koja će vas naterati da igrate do zore.
Stoja Nova godina 2025

Hotel Sloboda, luksuzno hotelsko zdanje u najstrožem centru Šapca, bez sumnje je ponovo simbol grada i sastavni deo života njegovih stanovnika. Svojim sofisticiranim enterijerom, kvalitetom usluge i profesionalizmom osoblja, hotel Sloboda se izdvojio kao centar većine gradskih dešavanja. Nova godina u ovakvom ambijentu pruža jedinstveno iskustvo koje ne smete propustiti.

Zbog velikog interesovanja, preporučujemo da što pre rezervišete svoje mesto. Hotel Sloboda nudi različite pakete koji uključuju smeštaj, večeru i nastup Stoje.

Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu u Šapcu sa Stojom u hotelu Sloboda. Ukoliko želite još jednu noć lude zabave, dođite na nastup Rade Manojlović, za reprizu Nove godine.

Ažurirano: May 28, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama