73(r)
Sava Centar - Banquet Hall Nova godina 2026

Sava Centar Banquet Hall
Muzika: Aleksandra Prijović
Cena: od 140 EUR
Adresa: Milentija Popovića 9, Beograd RS
Direktan kontakt organizatora
Podeli
Banquet Hall Sava Centra biće ove godine domaćin jednog od najglamuroznijih dočeka Nove godine u Beogradu, uz nastup jedne od najtraženijih muzičkih zvezda regiona - Aleksandre Prijović. Publiku očekuje veče puno emocija, energije i nezaboravne muzike u luksuznom prostoru koji odiše elegancijom i modernim stilom.

U potpuno obnovljenom Sava Centru, na prestižnoj lokaciji u srcu Novog Beograda, svečana Banquet Hall nudi raskoš i udobnost na svetskom nivou. Prostrana sala, savršeno ozvučenje, scenski efekti i pažljivo osmišljen ambijent čine da svaka minuta dočeka bude posebno iskustvo. Kapacitet sale omogućava prijatan raspored stolova i komforan boravak gostiju tokom cele večeri.

Za sve posetioce pripremljena je svečana večera uključena u cenu karte. Kulinarski tim Sava Centra kreirao je meni koji spaja vrhunsku gastronomiju i praznični duh, uz odabir pića koji upotpunjuje atmosferu.

Aleksandra Prijović, poznata po svom snažnom glasu i brojnim hitovima poput “Dam Dam Dam", “Za nas kasno je", “Legitimno" i “Zvuk tišine", obećava muzički spektakl koji će podići atmosferu do samog jutra. Njen nastup biće praćen premium produkcijom i vrhunskim ozvučenjem, dostojnim svetskih koncertnih scena.

Broj stolova je ograničen, a mesta su raspoređena po više cenovnih rangova, što gostima omogućava izbor u skladu sa željama i potrebama.

Dočekajte Novu godinu 2026 u Banquet Hall-u Sava Centra uz Aleksandru Prijović, u okruženju koje spaja luksuz, glamur i muziku koja se pamti.

Cena
Od 140€ do 350€ - zavisno od zone i pozicije stola.
U cenu je uključena svečana večera.

Green zone - 140€
Yellow zone - 160€
Red zone - 180€
Bronze zone - 200€
Silver zone - 230€
Gold zone - 270€
Platinum zone - 350€

Muzika
Za dobru atmosferu za doček Nove godine u Sava Centru će se pobrinuti Aleksandra Prijović.




Piće
Piće po utrošku

Hrana
Buffet jelovnik
Hladni delikatesi:
- Goveđa hladno dimljena pršuta
- Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
- Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
- Sremski kulen sa peperonćino uljem
- Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
- Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
- Svinjska dimljena pečenica Reserva
- Gratinirane dagnje sa parmezanom
- Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
- Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
- Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci
- Premium odrezak od svinjskog vrata

Selekcija sireva:
- Pirotski beli 'Kačkavalj'
- Sir Bojuval sa mikro biljem
- Dimljeni sir sa suvim šljivama
- Beli koziji sir sa svežim timijanom
- Gauda sa suvim i kandiranim voćem
- Domaća sir rolada sa biberom
- Mocarela sa domaćim pesto sosem
- Gorgonzola sa suvim voćem
- Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
- Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem

Salate:
- Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
- Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom
- Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
- Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
- Selekcija svežih sezonskih salata
- Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
- Nemačka krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom
- Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem

Dresing bar:
- Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
- Voćna salsa sa uljem badema
- Čili masline sa citrusima
- Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
- Peperonćino dresing
- Umak od tostiranog semena bundeve
- Citrus preliv sa origanom
- Marinirane masline više vrsta
- Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
- Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
- Pelat krema sa bosiljkom

Glavna jela:
- Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
- Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem i krančom od kikirikija
- Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
- Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
- Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem i belim vinom
- Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
- Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
- Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
- Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
- Francuska rolada od piletine, bardirana biber pancetom
- Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosom

Hleb & pecivo:
- Integralno pecivo sa organskim žitaricama
- Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
- Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
- Integralno pecivo sa semenkama lana
- Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
- Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
- Grisini sa morskom solju i peperončinom
- Bezglutenski domaći hleb
- Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
- Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama
- Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom

Desert:
- Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom
- Sable pistać sa svežim voćem i čokoladnim segmentima
- Tiramisu čašica sa Amaretto likerom
- Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
- Frutti di bosco od bele čokolade i šumskog voća
- Mus od crne čokolade sa mariniranim višnja sosom i konjakom
- Paleta unikatnih pralina
- Selekcija svežeg sezonskog voća

Ažurirano: Dec 6, 2025 | Izdavač: Nova godina | O nama

Često postavljana pitanja

Za muzički program će biti zadužena Aleksandra Prijović.

Cena se kreće u zavisnosti od zone, od 140€.
Adresa
Milentija Popovića 9,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Mapa

Sve ponude

Vesti

Najnovije vesti