97

Za muzički program će biti zadužena popularna pevačica Aleksandra Prijović.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena se kreće u zavisnosti od zone, a najniža je 170€ za Red zonu, a najviša je 270€ za Platinum zonu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Sava Centar Banket sala

Nova godina 2024 - Sava Centar

Jedan od najprepoznatljivijih kulturnih i zabavnih centara Beograda, Sava Centar, ove godine donosi nešto posebno svima koji žele da isprate staru i dočekaju Novu godinu na spektakularan način. Sa nedavno izvršenim renoviranjem i proširenjima, ovaj objekat postaje još luksuzniji i spremniji da ugosti sve posetioce željne vrhunske zabave. Ko bi mogao bolje da upotpuni celokupnu atmosferu Nove godine od jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu - Aleksandre Prijović?

Ukoliko već sada planirate kako da proslavite doček Nove godine u Beogradu, ne postoji bolja destinacija od ovog renomiranog mesta. Nova godina Sava Centar predstavlja simbiozu tradicije i savremenih trendova. Uz rekonstruisane prostore, novu Banket salu koja može da primi hiljadu posetilaca i prelepom zimskom baštom, Sava Centar doček 2024. pruža ambijent koji će oduzeti dah.


Ono što će ovaj doček učiniti posebnim je, svakako, energični nastup popularne Prije. Kao mlada, ali već velika zvezda sa mnoštvom hitova, Aleksandra Prijović Nova godina garantuje atmosferu u kojoj ćete zaboraviti na sve brige i prepustiti se ritmu muzike.

Profesionalno osoblje biće tu da se pobrine da svaki segment večeri teče besprekorno, dok će ponuda jela i pića biti pažljivo odabrana kako bi zadovoljila svačiji ukus.

Iskustvo koje Sava Centar nosi sa sobom u organizaciji raznih događaja je dodatna garancija da će doček Nove godine Beograd ovde biti savršen. Pridružite nam se i postanite deo nezaboravne noći koju će, uz Aleksandru Prijović i Sava Centar, postati nezaboravna uspomena.

Ukoliko želite da obezbedite svoje mesto i postanete deo ove bajkovite noći, savetujemo vam da ne odlažete sa rezervacijama, jer se očekuje ogromno interesovanje za nastup Aleksandre Prijović.

Ne propustite priliku da uđete u 2024. godinu uz glas Aleksandre Prijović i šarm Sava Centra.

Muzika

Za dobru atmosferu za doček Nove godine u Sava Centru će se pobrinuti Aleksandra Prijović, a ova sada već velika Zvezda Granda sa mnoštvom hitova iza sebe je garant da salu nećete napustiti pre jutarnjih časova.


Piće

Piće po utrošku

Hrana

Svečana večera

Cena

Red zone - 170€
Bronze zone - 190€
Silver zone - 210€
Gold zone - 240€
Platinum zone - 270€


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 18, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Milentija Popovića 9,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli