Banquet Hall Sava Centra biće ove godine domaćin jednog od najglamuroznijih dočeka Nove godine u Beogradu, uz nastup jedne od najtraženijih muzičkih zvezda regiona - Aleksandre Prijović. Publiku očekuje veče puno emocija, energije i nezaboravne muzike u luksuznom prostoru koji odiše elegancijom i modernim stilom.
U potpuno obnovljenom Sava Centru, na prestižnoj lokaciji u srcu Novog Beograda, svečana Banquet Hall nudi raskoš i udobnost na svetskom nivou. Prostrana sala, savršeno ozvučenje, scenski efekti i pažljivo osmišljen ambijent čine da svaka minuta dočeka bude posebno iskustvo. Kapacitet sale omogućava prijatan raspored stolova i komforan boravak gostiju tokom cele večeri.
Za sve posetioce pripremljena je svečana večera uključena u cenu karte. Kulinarski tim Sava Centra kreirao je meni koji spaja vrhunsku gastronomiju i praznični duh, uz odabir pića koji upotpunjuje atmosferu.
Aleksandra Prijović, poznata po svom snažnom glasu i brojnim hitovima poput “Dam Dam Dam", “Za nas kasno je", “Legitimno" i “Zvuk tišine", obećava muzički spektakl koji će podići atmosferu do samog jutra. Njen nastup biće praćen premium produkcijom i vrhunskim ozvučenjem, dostojnim svetskih koncertnih scena.
Broj stolova je ograničen, a mesta su raspoređena po više cenovnih rangova, što gostima omogućava izbor u skladu sa željama i potrebama.
Dočekajte Novu godinu 2026 u Banquet Hall-u Sava Centra uz Aleksandru Prijović, u okruženju koje spaja luksuz, glamur i muziku koja se pamti.
Cena
Od 140€ do 350€ - zavisno od zone i pozicije stola. U cenu je uključena svečana večera.
Green zone - 140€ Yellow zone - 160€ Red zone - 180€ Bronze zone - 200€ Silver zone - 230€ Gold zone - 270€ Platinum zone - 350€
Muzika
Za dobru atmosferu za doček Nove godine u Sava Centru će se pobrinuti Aleksandra Prijović.
Piće
Piće po utrošku
Hrana
Buffet jelovnik Hladni delikatesi: - Goveđa hladno dimljena pršuta - Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi - Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina - Sremski kulen sa peperonćino uljem - Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina - Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka - Svinjska dimljena pečenica Reserva - Gratinirane dagnje sa parmezanom - Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve - Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom - Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci - Premium odrezak od svinjskog vrata
Selekcija sireva: - Pirotski beli 'Kačkavalj' - Sir Bojuval sa mikro biljem - Dimljeni sir sa suvim šljivama - Beli koziji sir sa svežim timijanom - Gauda sa suvim i kandiranim voćem - Domaća sir rolada sa biberom - Mocarela sa domaćim pesto sosem - Gorgonzola sa suvim voćem - Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima - Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
Salate: - Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima - Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom - Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom - Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta - Selekcija svežih sezonskih salata - Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom - Nemačka krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom - Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
Dresing bar: - Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza - Voćna salsa sa uljem badema - Čili masline sa citrusima - Dresing od Balsamika sa ruzmarinom - Peperonćino dresing - Umak od tostiranog semena bundeve - Citrus preliv sa origanom - Marinirane masline više vrsta - Mlečni krem sa suvim planinskim biljem - Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem - Pelat krema sa bosiljkom
Glavna jela: - Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom - Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem i krančom od kikirikija - Rostirani krompir u ljusci sa timjanom - Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem - Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem i belim vinom - Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku - Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom - Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša - Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka - Francuska rolada od piletine, bardirana biber pancetom - Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosom
Hleb & pecivo: - Integralno pecivo sa organskim žitaricama - Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom - Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta - Integralno pecivo sa semenkama lana - Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama - Bavarski hleb sa pšeničnim pivom - Grisini sa morskom solju i peperončinom - Bezglutenski domaći hleb - Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
Desert: - Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom - Sable pistać sa svežim voćem i čokoladnim segmentima - Tiramisu čašica sa Amaretto likerom - Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta - Frutti di bosco od bele čokolade i šumskog voća - Mus od crne čokolade sa mariniranim višnja sosom i konjakom - Paleta unikatnih pralina - Selekcija svežeg sezonskog voća