Katarina Grujić - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Katarina Grujić Nova godina - Kopernikus 6 10 Event Centar Beograd

Detaljna ponuda - Katarina Grujić Nova godina

Ako planirate doček u restoranu, Nova godina Beograd zvuči primamljivo, jer su se ugostitelji baš potrudili ove godine i formirali luksuzne novogodišnje programe. Kopernikus 6 10 Event Centar je sigurno jedan od najprestižnijih restorana u Beogradu koji je pripremio spektakularan doček Nove godine za svoje goste. Ovaj restoran poseduje 1000 sedećih mesta koja su raspoređena u raskošnoj banket sali. Svaki sto ima odličan pogled na binu i nećete pogrešiti za koje god se odlučite karte jer ne postoje fizičke prepreke u vidu stubova i pregradnih zidova u sali.

Kopernikus 6 10 Event Centar Nova godina je elegantno opremljen restoran na vodi u kom dominiraju staklene površine i stvaraju fenomenalnu atmosferu. Pogled iz restorana obuhvata reku, Kalemegdan i centar starog Beograda tako da smo sigurni da će u novogodišnjoj noći to biti pogled koji oduzima dah. Restoran se nalazi na ušću dve reke, u neposrednoj blizini Brankovog mosta, a sam objekat poseduje veliki parking ako dolazite svojim automobilom.
Katarina Grujić - Nova godina - Nova godina 2024

Katarina Grujić i njen kolega Sloba Radanović biće zaduženi za dobru novogodišnju žurku i prazničnu atmosferu u Kopernikus 6 10 Event Centru. Uz hitove narodne muzike dočekajte na reci Novu godinu u Beogradu. Katarina Grujić Nova godina je prvi put nastupila u pevačkom takmičenju Zvezde Granda i osvojila osmo mesto. Takođe, je publika pamti iz rijaliti programa Farma. Izdala je jedan album pod nazivom Jača doza mene i brojne hitove poput Lutka, Greška i Jedno đubre obično.

Cena karte je od 180 do 240 eura u zavisnosti gde se Vaš sto nalazi u prostoriji i ponuda uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Za reprizu Nove godine, Katarina Grujić nastupa u hotelu Splendid u Bečićima, zajedno sa Hari Mata Harijem.

Katarina Grujić - Nova godina
Katarina Grujić - Nova godina
Katarina Grujić - Nova godina
Katarina Grujić - Nova godina
Katarina Grujić - Nova godina
Katarina Grujić - Nova godina

Gde Katarina Grujić peva za Novu godinu?

Katarina nastupa u Kopernikus 6 10 Event Centru, sa kolegom Slobom Radanovićem

Koliko košta doček Nove godine sa Katarinom Grujić?

Cena dočeka je od 180€ do 240€

Šta obuhvata cena dočeka?

Obuhvata kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri