Katarina Grujić Nova godina

Katarina Grujić, popularna pevačica na Balkanskoj muzičkoj sceni, će nastupiti na reprizi Nove godine.

2024

Katarina Grujić, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanskoj muzičkoj sceni, će biti zvezda večeri za reprizu Nove godine u prestižnom klubu Hangar na Ohridu. Ova talentovana umetnica, poznata po svojim energičnim nastupima i hitovima koji redovno osvajaju vrhove top lista, obećava noć punu zabave i nezaboravnih muzičkih trenutaka.
Katarina Grujić Nova godina 2025

Njen nastup u klubu Hangar simbolizuje spoj vrhunske zabave i kvalitetne muzike, što ovaj događaj čini idealnim izborom za sve one koji žele da uđu u novu godinu na najbolji mogući način. Katarina Grujić, sa svojim jedinstvenim vokalnim sposobnostima i scenskim prisustvom, garantuje atmosferu koja će posetioce držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

2023

Ako planirate doček u restoranu, Nova godina Beograd zvuči primamljivo, jer su se ugostitelji baš potrudili ove godine i formirali luksuzne novogodišnje programe. Kopernikus 6 10 Event Centar je sigurno jedan od najprestižnijih restorana u Beogradu koji je pripremio spektakularan doček Nove godine za svoje goste. Ovaj restoran poseduje 1000 sedećih mesta koja su raspoređena u raskošnoj banket sali. Svaki sto ima odličan pogled na binu i nećete pogrešiti za koje god se odlučite karte jer ne postoje fizičke prepreke u vidu stubova i pregradnih zidova u sali.

Kopernikus 6 10 Event Centar Nova godina je elegantno opremljen restoran na vodi u kom dominiraju staklene površine i stvaraju fenomenalnu atmosferu. Pogled iz restorana obuhvata reku, Kalemegdan i centar starog Beograda tako da smo sigurni da će u novogodišnjoj noći to biti pogled koji oduzima dah. Restoran se nalazi na ušću dve reke, u neposrednoj blizini Brankovog mosta, a sam objekat poseduje veliki parking ako dolazite svojim automobilom.
Katarina Grujić Nova godina 2025

Katarina Grujić i njen kolega Sloba Radanović biće zaduženi za dobru novogodišnju žurku i prazničnu atmosferu u Kopernikus 6 10 Event Centru. Uz hitove narodne muzike dočekajte na reci Novu godinu u Beogradu. Katarina Grujić Nova godina je prvi put nastupila u pevačkom takmičenju Zvezde Granda i osvojila osmo mesto. Takođe, je publika pamti iz rijaliti programa Farma. Izdala je jedan album pod nazivom Jača doza mene i brojne hitove poput Lutka, Greška i Jedno đubre obično.

Cena karte je od 180 do 240 eura u zavisnosti gde se Vaš sto nalazi u prostoriji i ponuda uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Za reprizu Nove godine, Katarina Grujić nastupa u hotelu Splendid u Bečićima, zajedno sa Hari Mata Harijem.