97
Hotel Metropol Palace - Nova godina 2025
Premium doček 2024. godine u hotelu Metropol
Muzika: Dejan Matić i Elma Sinanović
Cena: od 70€
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd, RS
Hotel Hilton - Nova godina 2025
Hotel Hilton - Premium Nova godina 2024.
Muzika: Ilda Šaulić
Piće: all inclusive
Hrana: svečana večera
Cena: od 120€
Adresa: Kralja Milana 35, Beograd, RS
Hotel Falkensteiner - Nova godina 2025
Hotel Falkensteiner - Nova 2024. godina
Muzika: Ana Stanojević, Miloš Ranković - Lava band
Piće: all inclusive
Hrana: svečana večera
Cena: od 100€
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10K, Beograd, RS
Hotel Majdan - Nova godina 2025
Ekskluzivna Nova godina 2024
Muzika: Sloba Radanović i Barbara Bobak
Cena: od 100€
Adresa: Mokroluška 174d, Beograd, RS
Hotel Balašević - Nova godina 2025
Premium Nova godina 2024 u Hotelu Balašević
Muzika: Marko Pop i Anđela Tasić
Cena: od 50€
Adresa: Miška Kranjca 17a, Beograd, RS
Hotel Courtyard Marriott - Nova godina 2025
Nova godina 2024 u Hotelu Courtyard Marriott
Muzika: Menhetn bend
Cena: od 60€
Adresa: Vase Čarapića 2-4, Beograd, RS
Hotel Radisson Collection Old Mill - Nova godina 2025
Nova Godina 2024 u Hotelu Radisson Collection Old Mill Belgrade
Muzika: Milagro bend & Sweet bend
Cena: od 50€
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd, RS
Hotel Hyatt Regency - Nova godina 2025
Tradicionalno najelegantniji i najglamurozniji doček Nove godine!
Muzika: Seka Aleksić
Cena: od 180€
Adresa: Milentija Popovića 5, Beograd, RS
Hotel Jugoslavija - Nova godina 2025
Najekskluzivnija Nova godina 2024!
Muzika: Miroslav Ilić uz pratnju orkestra Miše Mijatovića
Cena: od 100€
Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd, RS
Hotel Crowne Plaza - Nova godina 2025
Doček Nove 2024. godine - Hotel Crowne Plaza
Muzika: Nataša Bekvalac & Cabaret show Lafayet
Cena: od 120€
Adresa: Vladimira Popovića 10, Beograd, RS
Hotel Restoran Nota - Nova godina 2025
Nova godina 2024. u srcu Vračara
Muzika: Ina Gardijan & Slobodan Miletić
Cena: od 150€
Adresa: Grčića Milenka 8, Beograd, RS
Hotel Mama Shelter - Nova godina 2025
Hotel Mama Shelter - Nova godina 2024
Muzika: Sky Limit band
Cena: 60€
Adresa: Kneza Mihaila 54A, Beograd, RS

Hoteli - Nova godina 2025 Beograd

Početkom decembra polako počinje da se oseća euforija po ulicama Beograda, koje za vreme zimskih praznika odišu nekom posebnom pozitivnom energijom, glamurom i ekstravagancijom. Nova godina se bliži, a sa njom i ideje gde je dočekati, ili možda kuda otputovati. Nova godina je planetarni praznik i dočekuje se skoro u celom modernom svetu, odnosno u gotovo svim kulturama i svim delovima zemaljske kugle. Zbog vremenske razlike, stanovnici Australije i Amerike nešto ranije od Evropljana dočekuju Novu godinu, što je prirodna pojava koja nam pruža osećaj da slavlje neprekidno traje.

Nova godina u Beogradu je praznik koji se slavi nekoliko dana. 31. decembar je po zakonu radni dan, ali većina firmi radi skraćeno, kako bi svi stigli na vreme da dođu kućama i pripreme se za doček. 1. i 2. januar spadaju u neradne dane, tako da imate dovoljno vremena da se vratite u normalu, nakon neprospavane novogodišnje žurke. Nova godina u Beogradu podrazmeva mnoštvo pompeznih žurki, koje se odigravaju u gotovo svim restoranima, kafićima i na splavovima. Međutim, ako ste raspoloženi za nešto luksuzniji doček, preporučujemo vam da Novu godinu proslavite u nekom od mnogobrojnih hotela u Beogradu.

Hotelski smeštaj u Beogradu za Novu godinu je nešto što vam svakako preporučujemo, ali imajte na umu da ga rezervišete na vreme. Smeštajni kapaciteti u Beogradu tokom novogodišnjih prazika budu skroz popunjeni i uvek se traži soba više. Stoga hotelski smeštaj u Beogradu za Novu godinu birajte što ranije, već od oktobra, jer su i cene tada nešto povoljnije. Beograd ima veliki broj hotela koji se razlikuju po ponudi i broju zvezdica. Ako želite apsolutni luksuz onda pogledajte hotele poput "Crowne Plaza“-e ili "Hyatt“-a. Takođe, hoteli koji se tradicionalno smatraju dušom Beograda su "Hotel Jugoslavija“, "Hotel Moskva“ i slični. A ako preferirate novije i urbane hotele, pravi izbor za vas su: "Square Nine Hotel“, "Metropol Palace“, "Hilton“ i drugi.

Hoteli u Beogradu za Novu godinu mogu da vam reše još jedno značajno pitanje: gde dočekati Novu godinu! Većina ovakvih hotela organizuje doček Nove godine, samo je potrebno da pored rezervacije smeštaja rezervišete i sto u restoranu hotela. Zavisno od ponude hrane, ali i popularnosti benda ili pevača koji nastupa, cene dočeka Nove godine u hotelima u Beogradu variraju. Neke standardne cene su oko 50 evra, ali oni najluksuzniji dočeci se mogu kretati i do 200 evra. Sve zavisi od vaših afiniteta i od količine novca koju ste opredelili da potrošite u najluđoj noći.

Beograd je grad koji svake godine puno uloži u novogodišnju rasvetu i novogodišnje ukrase koji krase ulice. Turisti naprosto uživaju šetajući gradom i razgledajući to šarenilo boja i svetala. Isto tako je ukrašena i većina objekata čije osoblje sa nestrpljenjem iščekuje najluđu noć.

Nova godina u Beogradu može puno da ponudi kako žiteljima ovog prelepog grada, tako i turistima. Pored toga što se organizuje doček Nove godine ispred Skupštine, nekoliko gradskih opština u sopstvenoj režiji organizuju proslave u ponoć. Ovo je odlična ideja, jer stanovnici nešto udaljenijih opština ne moraju da razmišljaju o prevozu, već mogu da se opuste i nedaleko od svoje kuće proslave Novu godinu.

Tokom praznika, na ulicama Beograda možete da sretnete i grupacije uličnih svirača, naročito trubača, koji su tu da dodatno zagreju atmosferu. Srbi su veseo narod koji obožava slavlja, tako da pored dočeka Nove godine 31. decembra, većina restorana i kafića organizuje i reprizu Nove godine. Prvi januar je način da ponovite svoja novogodišnja iskustva i da noć možda završite bolje, ako je to uopšte moguće. Sve u svemu, dajemo vam za pravo da u novogodišnjoj noći uradite nešto što do sada niste i da se osećate drugačije i posebno. Jer ovaj praznik i služi za takve stvari.

Predlažemo vam da prvo odaberete gde ćete slaviti Novu godinu, a tek onda da birate odgovarajući hotelski smeštaj za Novu godinu u Beogradu. Važno je da vam je hotel u blizini lokacije gde slavite, kako ne biste morali da koristite gradski prevoz ili da plaćate taksi. Kada već plaćate smeštaj, potrudite se da sebi ugodite.

Ukoliko prvi put dolazite u Beograd, verujemo da ćete se ludo zabaviti i provesti. Takođe smo sigurni da ćete iz Beograda otići bogatiji za neko novo iskustvo ili prijateljstvo. Srbi su srdačan i gostoljubiv narod koji zna da ugosti, stoga se ne libite da posetite srpsku prestonicu tokom novogodišnjih praznika. Možda u Knez Mihailovoj sretnete i Deda Mraza, nikad se ne zna!
Podeli