Tanja Savić Nova godina

Tatnja Savić i Armin Dedić su specijalni muzički gosti na novogodišnjem događhaju u Čikagu.

2024

Nova godina nikada nije bio privlačniji za sve one koji se nalaze u Čikagu ili planiraju posetu ovom sjajnom gradu za najluđu noć. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo ekskluzivni novogodišnji događaj sa Tanjom Savić i Arminom Dedićem, dve muzičke zvezde koje će svojim nastupima učiniti ovu noć nezaboravnom.

Za ovu posebnu priliku, cena karte od 160$ po osobi obuhvata all inclusive paket, koji uključuje bogatu novogodišnju večeru, pripremljenu da zadovolji i najzahtevnije gurmane, kao i besplatan parking, što je izuzetna pogodnost u velikom gradu kao što je Čikago. Ova cena garantuje bezbrižno uživanje u svečanoj večeri bez dodatnih troškova.
Tanja Savić Nova godina 2025

Događaj će se održati na prestižnoj lokaciji koja će biti savršeno dekorisana za doček Nove godine, stvarajući atmosferu koja odiše elegancijom i svečanošću. Gosti će biti dočekani u stilu, s prilikom da uživaju u izvanrednoj muzici, vrhunskoj hrani i društvu dragih ljudi, dok zajedno ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu.

Ne propustite priliku da budete deo ove magične noći u Čikagu, uz nezaboravne nastupe Tanje Savić i Armina Dedića.

2023

Tanja Savić repriza Nove godine 2023 - Event Centar Pjević Zlatibor

Repriza Nove godine 2023 će biti pravi muzički spektakl u Ekskluzivnom Event Centru Pjević na Zlatiboru jer će sve goste zabavljati Tanja Savić. Svečana sala koja obećava novogodišnji spektakl raspolaže sa 750 mesta za sedenje i 1000 barskih stolica. Postoji parking sa 330 obeleženih mesta što Vam je dodatni benefit ako dolazite sopstvenim vozilom. Društvo Tanji Savić u reprizi najluđe noći će praviti njen kolega, poznati pevač Sloba Radanović.

Tanja Savić je popularna pevačica narodne muzike koja puni klubove i splavove skoro 20 godina. Prvi put smo za ovu pevačicu čuli davne 2004. godine kada je nastupila na novo-formiranom muzičkom takmičenju Zvezde Granda i osvojila treće mesto u ozbiljnoj konkurenciji. Po završetku takmičenja snimila je svoju prvu pesmu Za moje dobro koju je napisala maestralna Marina Tucaković. Nakon godinu dana Tanja Savić objavljuje debitantski album koji je brzo zadobio simpatije publike, a neke od pesama koje su se izdvojile na prvom albumu su poput Zašto me u obraz ljubiš, Minut ljubavi, U godini jedan dan, Igračka. U godinama koje slede Tanja Savić samo niže muzičke uspehe, objavljuje hit singlove, albume i muziku za filmove i plodne saradnje sa kolegama.

Ekskluzivni Event Centar Pjević obećava poseban ugođaj za reprizu nove godine 2023. jer su se pobrinuli za svaki detalj, počev od hrane, dizajna enterijera, rasvete i ozvučenja. Ako želite da Novu godinu dočekate u elegantnoj svečanoj sali koja je moderno opremljena i da otputujete malo od kuće ekskluzivni Event Centar Pjević na Zlatiboru je pravi izbor za Vas.
Tanja Savić Nova godina 2025

2022

Tanja Savić Nova godina 2022 - XO klub Beograd

Tanja Savić je poznata pevačica koju ne treba previše predstavljati, a ove godine svoju publiku će zabavljati u XO klubu za Novu godinu. Nekadašnji Teatro je moderan klub koji je i dalje mesto najboljeg noćnog provoda u Beogradu. Nova godina Beograd je upravo postala bogatija za još jednu novogodišnju ponudu koja može biti zanimljiva za sve ljubitelje prestoničkog noćnog života.

Tanja Savić je zapala za oko javnosti nakon nastupa u muzičkom takmičenju Zvezde Granda pre 18 godina. U muzičkom takmičenju je osvojila treće mesto i tada je snimila svoju prvu pesmu koju joj je napisala Marina Tucaković, Za moje dobro. Sledeće godine je objavila svoj prvi album Tako mlada sa hit pesmama koje su i dalje najslušanije na proslavama, poput Zašto me u obraz ljubiš, Minut ljubavi, U godini jedan dan, Igračka.
Tanja Savić Nova godina 2025

Klub XO je ove godine napravio takvu novogodišnju ponudu da ćete teško naći bolju za Novu godinu 2022. Cena karte za ulazak u klub XO je 25 eura, a piće plaćate po utrošku. Ako želite posebno da rezervišete barski sto, neka od luksuznih sedenja ili separe to se dodatno naplaćuje od 100 do 700 eura plus određeni broj karata. Cena zavisi od pozicije Vašeg stola ili separea u klubu, vaše je samo da rezervišete željeno mesto i dočekate prvo januarsko jutro sa stilom u najboljem klubu u Beogradu.