Nova godina u Beogradu apartmani i stanovi

Nova godina u Beogradu - apartmani i stanovi

Nekako već tradicionalno, uoči novogodišnjih praznika, oseća se euforija među ljudima, a prestonice odišu posebnom energijom, ekstravagancijom i glamurom. Nova godina je globalno prihvaćen praznik i proslavlja se na isti način u svim kulturama, pompezno i najčešće uz vatromet kojim se obeležava ulazak u novu kalendarsku godinu. To je vreme kada su najlepši svetski gradovi puni radoznalih turista, koji se upoznaju sa tamošnjom kulturom, ali i sa najaktuelnijim mestima i zbivanjima. Beograd, dobro poznata metropola, oduvek interesantan kao grad velikih kontrasta, svake godine tokom praznika pokaže se kao dobar domaćin svojim inostranim gostima. Decembar je svakako jedan od najaktivnijih zimskih meseci koji nudi pregršt dešavanja primamljivih za sve posetioce u Beogradu. Posebnu pažnju iziskuje smeštaj, koji je moguće odabrati iz šarolike ponude kako hotela, tako i hostela i privatnog smeštaja u vidu stanova i apartmana. Nova godina u Beogradu može da ponudi svakome baš ono što on i priželjkuje.
Nova godina Beograd - apartmani i stanovi

Smeštaj za Novu godinu u Beogradu pokušajte da rezervišete barem nekoliko nedelja unapred. Smeštajni kapaciteti u Beogradu su veliki, međutim svake godine dolazi sve veći broj turista kako iz inostranstva, tako i iz drugih delova Srbije, stoga je ponekad nemoguće pronaći odgovarajući smeštaj ukoliko ga tražite samo nekoliko dana pred Novu godinu. Ovo naročito važi za one koji dolaze u grupama, jer više soba u hotelu ili više ležaja u jednoj sobi u hostelu ponekad je nemoguće naći pred sam doček. Upravo iz tog razloga, apartmanski smeštaj za Novu godinu u Beogradu može da bude odlično rešenje. Iznajmljivanje stanova ili apartmana može da bude fantastičan izbor za vas, prvenstveno zbog toga što su stanovi rasprostranjeni po celom Beogradu, a imate i mogućnost da izaberete stan u bilo kom delu grada koji vam odgovara. Drugi važan razlog je i to što je ovaj vid smeštaja, po pravilu, jeftiniji u odnosu na hotele i hostele. I na kraju, ovde imate potpunu slobodu, od toga koga ćete povesti sa sobom, kao i po pitanju unošenja hrane, što se strogo zabranjuje u hotelima. Cena stanova ili apratmana se najčešće formira na osnovu broja dana koje planirate da provedete u iznajmljenom smeštaju. Tako da će vas boravak najskuplje koštati ukoliko odlučite da stan iznajmite samo jedan dan.

Apartmanski smeštaj za Novu godinu u Beogradu, kreće se od jednostavnih stanova, garsonjera ili jednosobnih, koji se nalaze u samom centru grada, neretko i na Obilićevom vencu i u Knez Mihailovoj. Međutim, ako želite luksuzno opremljene stanove onda se skoncentrišite na novije izgrađene zgrade na Novom Beogradu ili Zemunu, mada ih ima i po Vračaru, Voždovcu i Dorćolu. Potragu za smeštajem prilagodite željenoj lokaciji.
Nova godina Beograd - apartmani i stanovi

Iznajmljivanje stanova za Novu godinu u Beogradu najčešće podrazumeva stanove kompletno nameštene, sa posteljinom, peškirima, posuđem, kao i kompletno nameštenom kuhinjom u kojoj možete samostalno da pripremate hranu. Ukoliko u Beograd dolazite sopstvenim automobilom, ili pak planirate da po dolasku u Beograd iznajmite automobil, obavezno gledajte da stan koji iznajmite ima garažu ili parking mesto ispred, kako ne biste morali da se mučite i automobil ostavljate na nepristupačnim mestima. Ovo naročito važi za one koji dolaze iz inostranstva, jer strane tablice ponekad umeju da privuku pažnju.

Najpoznatija mesta za proslavu najluđe noći su centralni gradski Trg, odnosno Trg Republike, kao i manji trgovi poznatih gradskih opština. Isto tako, velike proslave se odigravaju u skoro svim hotelima, restoranima, na većini poznatih beogradskih splavova, kao i u svim većim i manjim klubovima i kafićima. Kafane su takođe ponovo postale popularno mesto gde se čeka Nova godina, dok su disko klubovi nešto manje popularni u posledjih nekoliko godina. Lokacija na kojoj ćete da provedete najluđu noć može u velikoj meri da utiče i na lokaciju gde ćete da birate svoj smeštaj. Stoga, ukoliko već sad znate gde ćete da se provodite tokom najluđe noći, preporučujemo vam da se uskoro opredelite i za vrstu smeštaja koji ćete da tražite. Ako želite da imate svu slobodu izbora, predlažemo vam da što pre rezervišete odgovarajući smeštaj za Novu godinu u Beogradu.
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z
Dj