Toro Latin GastroBar
Čuveni svetski poznati kuvar, Ričard Sandoval, odlučio je da nakon mnogih drugih svetskih metropola svoje kulinarsko umeće predstavi i Beograđanima.
Koncept "malih tanjira" rado je prihvaćen širom sveta, a polako ulazi i u domaće restorane. Ovaj poznati kuvar se može pohvaliti sa preko 50 restorana smeštenih u raznim krajevima sveta. Neki od njih se nalaze u Vašingtonu, Njujorku, Dubaiju, Meksiku, Las Vegasu... Svuda su već na prvi zalogaj osvojili srca vernih posetilaca, a isto se desilo i u Beogradu.
Svoje iskustvo i vrhunsko kulinarsko umeće Sandoval je uspeo da primeni na razne kuhinje i na taj način svoje specijalitete prilagodi internacionalnim standardima. Svoje kvalitete pokazao je i tako što je pripremio jelovnike za neke od najpoznatijih svetskih restorana. Ukoliko volite drugačije ukuse i želite da idete korak dalje kad je gastronomsko uživanje u pitanju ne čekajte ni trenutak već na vreme
rezervišite svoje mesto za doček Nove godine u restoranu Toro Latin GastroBar. Budite deo svetske kuhinje, probajte do sada ne istražene ukuse i uživajte... jer to je ono što je cilj svakog uspešnog kulinarskog majstora, što Sandoval nesumljivo jeste.
Muzika
Za fatastičnu atmosferu pobrinuće se
DjPiće
Piće dobrodošliceHrana
Set meni za doček Nove godine
-
Gvakamola (avokado pire, pico de gallo, kukuruzni tortilja čips) /
Guacamole (avocado puree, pico de gallo, corn tortilla chips)
-
Tuna tiradito (opečena togarasi tuna, rokoto aioli, aji amarillo kokos) /
Tuna Tiradito (Seared togarashi tuna, rocoto aioli, aji amarillo coconut)
-
Tatar biftek (sitno seckani biftek, brazilski orah, pasilla sos, prepeličje žumance) /
Steak Tartare (finely chopped steak, Brazilian nuts, pasilla sauce, quail egg)
-
Angry toro roll (začinjena tuna, surimi, avokado, krastavac, yuzo dresing, rokoto aioli) /
Angry Toro Roll (spicy tuna, surimi, avocado, cucumber, yuzu dressing, rocoto aioli)
-
Takos baja (hrskavi gambor u tempuri, togarasi aioli, criola salsa) /
Baja Tacos (Crispy tempura shrimp, togarashi aioli, criolla salsa)
-
Empenade sa piletinom (hrskave školjkice od testa punjene piletinom, sweet chilli sosom, gaudom...na crvenom kari sosu, mango salsa) /
Chicken Empanadas (crispy pastry shells filled with chicken, sweet chili sauce, gouda, on red curry sauce, mango salsa)
-
Firework gambori (hrskavi gambori, firework sos, susam, mladi luk) /
Firework Shrimp (Crispy shrimp, firework sauce, sesame, green onions)
-
Hrskave lignje (lignje u tempuri, segmenti citrusa, paprika, sweet chilli sos, ginger-garlic) /
Crispy Calamari (Tempura calamari, citrus segments, bell pepper, sweet chili sauce, ginger-garlic)
-
Cvekla salata (marinirana cvekla, karamelizovani orasi, mus od kozjeg sira, prezla od ražanog hleba) /
Beetroot Salad (Marinated beets, caramelized walnuts, goat cheese mousse, rye bread crumbs)
-
Toro steak (ramstek mariniran u anticucho marinadi, zapečeni luk sa plavim sirom, cimicuri argentinska salsa) /
Toro Steak (Flank steak marinated in anticucho marinade, baked onions with blue cheese, chimichurri Argentine salsa)
Kombinacija dezerata:
-
Čokoladni kolač (malina, yuzo malina sos, krambl od cimeta, sladoled od čokolade) /
Chocolate Cake (raspberry, yuzu raspberry sauce, cinnamon crumble, chocolate ice cream)
-
Tres leches (kolač od tri vrste mleka, creme anglaise, sveže voće, preliv od bele čokolade) /
Tres Leches (three milk cake, creme anglaise, fresh fruit, white chocolate drizzle)
Cena
59€