Peđa Medenica Nova godina

Peđa Medenica peva za Novu godinu u Belgrade Fair Hall 3, na Savskoj promenadi, u blizini Beograda na vodi, a nastupa sa Zoranom Mićanović.

Cena ulaznice uključuje kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

2024

Ako tražite nezaboravno provod za Novu godinu u Beogradu, Belgrade Fair Hall 3 je mesto koje ne smete propustiti. Smeštena na samoj Savskoj promenadi, u blizini Beograda na vodi, ova lokacija nudi savršen spoj elegancije i vrhunskog provoda.

Belgrade Fair Hall 3 se može pohvaliti istim visokim standardima kao i Belgrade Fair Hall 5. Ogromna bina od 80 kvadratnih metara, visok plafon koji pruža osećaj prostranosti, te vrhunska rasveta i zvuk kakvi se mogu videti na koncertima svetskih muzičkih zvezda, obezbediće vam neponovljiv provod. Veliki LED ekrani dodatno doprinose vizuelnom ugođaju, a činjenica da nema stubova koji zaklanjaju pogled garantuje da će svaki sto biti dobar izbor.
Peđa Medenica Nova godina 2025

Za spektakularnu atmosferu na dočeku Nove godine godine pobrinuće se Peđa Medenica i Zorana Mićanović. Njihovi nastupi obećavaju noć punu odlične muzike i nezaboravnog provoda.

Cene ulaznica se kreću od 85€ do 140€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Cena uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Tokom cele večeri, gosti će uživati u neograničenoj konzumaciji kako alkoholnih, tako i bezalkoholnih pića, što dodatno doprinosi atmosferi opuštanja i zabave.

Gastronomski užici su sastavni deo ovog događaja. Svečana večera koja je uključena u cenu ulaznice biće pažljivo pripremljena kako bi zadovoljila i najprobirljivije ukuse.

S obzirom na popularnost ovog događaja, preporučujemo da svoje mesto rezervišete na vreme. Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu u jednom od najimpresivnijih prostora u Beogradu! Belgrade Fair Hall 3 vas čeka sa vrhunskom zabavom, odličnom muzikom i nezaboravnim iskustvom.

2023

Pripremite se za najspektakularniju Novu godinu u Čikagu! Holiday Inn će biti domaćin ovog nezaboravnog događaja, organizovanog od strane renomirane produkcije Balkan Sound Promotion. Ova produkcija je poznata po organizaciji američkih turneja najpoznatijih pevača i grupa sa Balkana, stvarajući brend koji oduševljava kako publiku, tako i izvođače već sedam godina.

Za atmosferu i vrhunsku zabavu, pobrinuće se neka od najvećih imena balkanske muzičke scene, Peđa Medenica, Elma Sinanović i Adnan Nezirov.

Očekuje se i prisustvo specijalnih gostiju, uključujući NBA košarkaše koji igraju za Chicago Bulls, Goran Dragić, Nikola Vučević, Marko Simonović. Ovi poznati sportisti će se pridružiti slavlju, donoseći dodatnu dozu uzbuđenja i glamura.
Peđa Medenica Nova godina 2025

Pripremite se za nezaboravnu noć punu hitova, plesa i odlične atmosfere. Slavlje će trajati do ranih jutarnjih sati, uz bogat muzički program i vrhunsku organizaciju. Nataša i Ibro iz Balkan Sound Promotion-a obećavaju noć za pamćenje, uz najavu da će tokom 2023. godine biti još mnogo sličnih događaja.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog dočeka Nove godine u Čikagu.

2022

Senzacionalan način da ispratite staru i dočekate Novu godinu, je upravo u Event centru Kopernikus 610. Sa ponosom predstavlja jedinstven događaj na kojem će vas zabavljati legendarni Peđa Medenica, izvođač čiji hitovi pogađaju pravo u srce.

Kopernikus 610 je poznat po tome što svake godine priprema nezaboravnu novogodišnju atmosferu, a ovog puta smo se potrudili da sve bude još spektakularnije. Pored Peđe Medenice, na bini će vam se pridružiti i Rada Manojlović, koja će svojim nastupom dodatno ulepšati ovo posebno veče.

Event centar Kopernikus 610 se nalazi na jedinstvenoj lokaciji sa fenomenalnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu. Savremeni dizajn prostora, najsavremenija oprema, rasveta i ozvučenje osiguravaju da svaki događaj bude na najvišem nivou.

Beograd je poznat po svojim spektakularnim proslavama Nove godine, a ove godine Kopernikus 610 se ističe kao jedan od najekskluzivnijih izbora za doček. Specijalno osmišljena ponuda garantuje vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Pripremite se za veče puno hitova, sjajne atmosfere i spektakularnih nastupa. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite novogodišnju noć koju ćete dugo pamtiti!

Ažurirano: Jul 3, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama