97

Nastupiće Dado Glišić i Nevena Pejatović.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena karte po osobi je 60€.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell Java

Nova godina u Beogradu dobija sasvim novo značenje u restoranu Dolly Bell Java, gde se spoj sofisticiranosti i topline susreće da stvori nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Ovaj restoran, sinonim za eleganciju i vrhunski užitak, predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da Novu 2024. godinu dočekaju na jedinstven način, uživajući u izuzetnoj hrani i pažljivo odabranim pićima.

Dolly Bell Java Nova godina ističe se svojim prefinjenim enterijerom koji pleni pažnju i stvara atmosferu luksuza i udobnosti. Ovde svaki detalj doprinosi sveukupnom doživljaju, čineći ga savršenim mestom za proslave i posebne događaje.


Nova godina u Dolly Bell Java Beogradu predstavlja kulminaciju gastronomije i stilskog izražaja. Meni restorana nudi širok spektar ukusa, od tradicionalnih jela do modernih kulinarskih kreacija, obećavajući pravu simfoniju okusa za svakog gosta. Pića su odabrana da komplementiraju jela, pružajući dodir luksuza svakom trenutku.

Doček Nove 2024. godine u Dolly Bell Java je prava umetnost, gde se pažnja posvećuje svakom aspektu proslave. Gosti mogu očekivati besprekornu uslugu, prefinjen ambijent i atmosferu koja zrači magijom, čineći ovaj događaj zaista posebnim.

Provedite nezaboravne trenutke sa voljenima u Dolly Bell Java Beogradu i doživite čaroliju Nove godine na način koji će ostati upamćen.

Muzika

Nastupaju Dado Glišić i Nevena Pejatović!

Ono po čemu su prepoznatljivi ovi izvođači su energični nastupi, odlične vokalne mogućnosti i veliki hitovi, stoga možete da se pripremite da Novu godinu dočekate u spektakularnoj atmosferi!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Svečana večera uključena u cenu.

Cena

Cena karte po osobi je 60€.

Uslov rezervacije:
* Flaša žestine ili 2 flaše vina na 4 osobe
* Ispred bine premium flaša
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Vajara Živojina Lukića 58e,
11077 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli