97

Za Novu godinu 2024 u Hotelu Hyatt nastupaće popularna muzička zvezda Seka Aleksić.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena dočeka Nove godine 2024 u Hotelu Hyatt se kreće od 180€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u sali. Cena uključuje mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Proslava Nove Godine 2024 sa Sekom Aleksić održaće se u Kristalnoj dvorani Hotela Hyatt Beograd.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Hotel Hyatt

Nova godina 2024 nam stiže, a najuzbudljivija proslava njenog dočeka očekuje vas u Hotelu Hyatt Beograd uz Seku Aleksić! Fantastičan provod u novogodišnjoj noći se tradicionalno, kao i svake godine, organizuje u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Najelegantnija i najglamuroznija proslava novogišnje noći u Beogradu učiniće vaše veče savršenim!


Hotel Hyatt Nova godina 2024 prirediće vam najsavršeniju najluđu noć, a za vrhunsko uživanje i jedinstven muzički i scenski spektakl postaraće se najpopularnija muzička zvezda Seka Aleksić! Njen, uvek spektakularan i senzacionalan, nastup garantuje vam fantastičnu atmosferu i nezaboravan provod!

Ne propustite priliku da prisustvujete najjačem provodu koji Nova godina Beograd ima u svojoj ponudi, a koji će vam priuštiti najprestižniji hotel u Beogradu - Hotel Hyatt (Hajat). Priuštite sebi dozu glamura i obezbedite karte na vreme!

Muzika

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas jedna od najvećih zvezda sa naših regiona - Seka Aleksić, koja će svojim fenomenalnim nastupom prirediti vrhunski spektakl u najluđoj noći!

Piće

U cenu u računato piće dobrodošlice.
Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Cena

Cena po osobi se kreće od 180€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi na mapi).

Black zone - 180€
Silver zone - 190€
Gold zone - 200€

**Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
**Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
**Mogućnost plaćanja iz inostranstva.* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Milentija Popovića 5,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

O hotelu

Zamislite da igrate slagalicu. Nakon otvaranja željenih polja, došli ste do toga da je rešenje kolone A luksuz, kolone B hotel, kolone C Nova godina i kolone D Beograd. Koje je to konačno rešenje koje povezuje ova četiri pojma? Velika je verovatnoća da bi mnogim ljudima prva pomisao bila hotel Hyatt, što zapravo i jeste tačno rešenje ove asocijacije.
Zašto je to tako, objasnićemo detaljno u narednim redovima.

Naime, počećemo sa određenim osnovnim informacijama o samom hotelu, koje su generalne i samim tim lako dostupne svima, kao što je na primer lokacija hotela, struktura prostora i usluge koje nudi svojim posetiocima. Hyatt je moderni beogradski hotel sa pet zvezdica koji je smešten na adresi Milentija Popovića 5, Novi Beograd. Nije neophodno naglašavati da je lokacija izuzetno pogodna i pažljivo odabrana, s obzirom na to da obuhvata poslovnu četvrt između Aerodroma Beograd i Starog grada. S tim u vezi, ovaj hotel je odličan izbor, kako za turiste, tako i za ljude koje je poslovno putovanje dovelo u našu lepu prestonicu. Što se tiče strukturnog rasporeda i usluga koje hotel nudi, važno je reći da se u kompleksu mogu naći spa centar, nekoliko restorana sa raznovrsnim kuhinjama, luksuzne sobe i apartmani, fitnes centar, kafeterije i mnoge druge pogodnosti. Svim posetiocima je omogućeno besplatno korišćenje interneta, fitnes i spa centra Club Olympus koji uključuje teretanu, saunu i parna kupatila. Između ostalog, na raspolaganju su vam i relaksirajuće masaže od strane profesionalnih terapeuta.

Sada ćemo dati par informacija o stvarima koje su većini posetioca ključne pri izboru hotelskog smeštaja, a to su naravno hrana i uređenje enterijera apartmana.

Što se tiče hrane koju možete dobiti u restoranima hotela Hyatt ona obuhvata široki raspon počevši od tradicionalnih domaćih jela pa sve do najrazličitijih specijaliteta internacionalne kuhinje. Pored toga, treba pomenuti i prelepi kafe Tea House za sve ljubitelje opuštanja uz šoljicu kafe/čaja i lagane tonove džez muzike.

Enterijer soba u hotelu Hyatt je pažljivo planiran i dizajniran i samim tim su sobe izuzetno elegantno uređene, u prijatnim pastelnim tonovima. Takođe, ne treba zaboraviti prelepi pogled na centar grada i na park.

Pored velikog broja jednokrevetnih, dvokrevetnih soba i apartmana, hotel Hyatt raspolaže i prostranim i izuzetno tehnički opremljenim konferencijskim kapacitetima pogodnim za organizovanje svih vrsta poslovnih seminara i edukativnih radionica. Uz to, postoji i tim profesionalaca koji je zadužen za pomoć pri organizaciji pomenutih događaja.

Nakon ovih informacija o samom hotelu, možemo izdvojiti jednu rečenicu kojom bi većina posetioca opisala Hyatt, a to je: "Kombinacija modernog dizajna i tradicionalnog srpskog gostoprimstva“. Upravo to je razlog zašto se mnogi posetioci vraćaju ovom hotelu, i to ne samo zbog usluga smeštaja, već i zbog proslava bitnih datuma, kao i jednog divnog praznika koji se polako bliži, a to je doček Nove godine.

Godinama unazad hotel Hyatt Regency organizuje doček Nove godine u svojim svečanim salama i Kristalnoj dvorani, čiji naziv govori o tome koliko sam prostor zrači nemerljivom količinom elegancije. Prijatna atmosfera, kvalitetna muzika i raznovrsni specijaliteti, samo su neke od pogodnosti koje možete očekivati ukoliko odlučite da ovaj doček proslavite u Beogradu, u hotelu Hyatt.

2020
Da u Novu 2020. godinu uđete veseli, nasmejani i puni utisaka, pobrinuće se osoblje hotela, a pored dobre usluge imaćete priliku da uživate uz jednu od naših najvećih muzičkih zvezda, a to je Jelena Karleuša, koja će u novogodišnjoj noći pevati za vas u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt.

Uz specijalno osvetljenje i dekoraciju, dvorana će biti najglamuroznije i najelegantnije mesto koje možete zamisliti za Doček Nove godine u Beogradu.

Mnoge velike zvezde naše muzičke scene nastupale su u hotelu Hyatt u novogodišnjoj noći i učinili je izuzetnom i nezaboravnom. Samim tim, verujemo da će vam doček Nove 2020. Godine biti jedno od najlepših večeri u životu, uz našu divu, Jelenu Karleušu, i čaroban ambijent Kristalne dvorane hotela Hyatt. Rezervišite svoje mesto na vreme i prepustite se glamuru. Živeli!

2019
Za glamurozan doček 2019. godine bila je zadužena izuzetno talentovana Edita Aradinović, mnogima od vas poznatija kao bivša članica popularne grupe "Ministarke“.

2018
Kristalnu dvoranu je upotpunila Edita Aradinović i 31.12.2017. godine, ovog puta u punom sastavu sa ostalim članicama svog tadašnjeg benda "Ministarke“.

2017
Godinu dana ranije, gosti hotela Hyatt su 2017. godinu dočekali uz energične momke benda "Miligram“.

2016
Da ta novogodišnja noć bude noć za pamćenje, na dočeku 2016. godine pobrinula se atraktivna i talentovana Nataša Bekvalac.

2015
Naša diva, Jelena Karleuša, je svoje fanove obradovala novogodišnjim koncertom u istom hotelu i za doček 2015. godine. Ne sumnjamo da će mnogi od njih poželeti da ponove to nezaboravno veče sada kada imaju tu priliku pred sobom.

2014
Još jedna "kraljica skandala“ glasom i stasom je upotpunila glamurozni doček 2014.godine u hotelu Hyatt, a to je pevačica Ana Nikolić. Njoj se na sceni pridružio i Igor Terzija, poznat kao učesnik takmičenja "Prvi glas Srbije“.
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli