97
Doček Nove 2011 na splavu Acapulco sa Tijanom Stojić & Desperado bendom. Uživajte u neograničenoj konzumaciji piva, vina, pelinkovca, sokova i mineralne vode. Ponuda uključuje "Tanjir Acapulco". Različite opcije rezervacija sa cenama od 30€ do 250€, uz mogućnost izbora dodatne flaše stranog žestokog pića.
Adresa: Zemunski Kej bb, Zemun, RS
Proslavite Novu godinu na splavu Akademac uz krstarenje i muziku na 2 nivoa: rok i pop te narodna muzika. Uživajte u neograničenom domaćem piću i bogatom švedskom stolu. Cena karte je 30€, a na svakih 6 kupljenih karata jedna je gratis.
Adresa: Kej Oslobođenja bb, Beograd, RS
Dočekajte Srpsku Novu godinu na splavu Ambis uz Nikola Petkovića i Izazov band, DJ Pushkina i trubače posle ponoći. Uživajte u švedskom stolu s pecivima, suhomesnatom, kanapeima i grickalicama. Cena ulaznice je 300 din, uključuje 1 gratis piće po izboru.
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Doček Nove godine "Balkan Fantasy" na najvećem splavu na Balkanu, kapaciteta do 2500 ljudi. Tri muzička stage-a: GRAND, HOUSE, i DIESEL sa raznovrsnim žanrovima. All inclusive ponuda pića i hrane.
Adresa: Staro sajmiste b.b., Beograd, RS
Spektakularan doček Nove na splavu Coco Bar, na obali Save u bloku 44, Novi Beograd. Uživajte uz NO EXCUSE BEND sa muzikom disco, house, domaći i strani pop i rock. All inclusive ponuda pića i švedski sto iznenađenja. Cena ulaznice počinje od 40€.
Adresa: Savski kej bb, blok 44, Beograd, RS
Spektakularan doček srpske Nove godine u klubu Corona od 21:00h. Bogat muzički program sa DJ-em i živom muzikom. All Inclusive domaća pića, strana pića po promotivnim cenama. Cena ulaznica: devojke 500 din, muškarci 750 din.
Adresa: Tabanovačka bb, Autokomada, Beograd, RS
Doček Nove godine u diskoteci Exkluziv u centru Beograda. Očekuje vas 6 nivoa zabave sa 4 muzička stage-a: Kristalna dvorana sa Dejanom Matićem, House Music, Salsa-Reggeton, i 90' Live. All inclusive piće i švedski sto u VIP delu. Cena ulaznice 35 eura.
Adresa: Masarikova broj 4 (Između Beograđanke i Skc-a), Beograd, RS
Doček Nove u Fabriki kroz "4 godišnja doba" temu: Beogradsko proleće, Cancun Summer Paradise, Jesen u Njujorku, Moskovska zima. Neograničena konzumacija pića na 4 svetska šanka i 2 muzička stage-a: Balkanbeat i Playboy Energy House. All inclusive ponuda pića i hrane. Cena 22 €.
Adresa: Travnička 3, Beograd, RS
Nova godina u klubu na vodi H2O sa Sašom Matićem i Marinom Tadić! Očekuju vas spektakl, uzbuđenja i iznenađenja. Splav će biti specijalno opremljen za ovu priliku. Besplatna repriza sa Željkom Šašićem uz kupljenu kartu. Ponuda uključuje domaća i strana pića, all inclusive hrana.
Adresa: Zemunski kej b.b, Zemun, RS
Doček Nove godine 2011 u klubu House of Art uz DJ Vladu, Deki Popadića i ACTIVE band. Kompletan asortiman domaćeg i stranog pića uključen u cenu, uz efikasnu uslugu i veliki izbor koktela. Forneti peciva u neograničenim količinama.
Adresa: Zmaja od Noćaja 11, Beograd, RS
Nova godina 2011. u kafe-klubu Loft&buduar sa bendom La Luna i brendom Udribrigu.com. Prostor od 500 kvadrata sa iznenađujućom estetikom idealan za korporativna dešavanja. Širok asortiman pića i švedski sto sa nacionalnim specijalitetima. Cena uključuje večeru i neograničeno piće.
Adresa: Grčića Milenka 51, Beograd, RS
Nova godina u discotheque Maximus, Beograd, inspirisan filmom Gladijator, u prostoru ovalnog oblika poput rimskog koloseuma. Dva nivoa, tri stage-a, i love room za preko 2.400 ljudi. Nastupaju Katarina Ostojić Kaya, Miami bend, i DJ-evi sa raznovrsnom muzikom i rakija corner. Neograničena konzumacija pića i finger food uključeni.
Adresa: Staro sajmište, Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u klubu Mistique uz Petara Mitića i Sanju Veličković. Uživajte u neograničenom konzumiranju vina, piva, pelinkovca i sokova. Rezervacije garantuju ekskluzivnost i gratis flašu žestokog pića po izboru uz visoko sedenje i separe.
Adresa: Abardareva 1b, Beograd, RS
Proslavite Novu Godinu u klubu Mr. Stefan Braun sa All Inclusive ponudom samo stranih pića. Veče počinje u 20h, uz specijalnu ponudu 5+1 gratis karta. Cene su 50€ za devojke i 60€ za muškarce. Uživajte u muzici DJ-a Terry Lex iz Švajcarske, uz domaći lineup: Playa, Bane Paunović, Paki, i Munja.
Adresa: Nemanjina 4/9, Beograd, RS
Dočekajte Novu u centru grada, klub Noir, sa pogledom na spomenik kneza Mihaila i Narodno pozorište. Uživajte u vartometu i muzici Noir benda & DJ-a. All Inclusive ponuda pića i mini ketering. Atmosfera pop, rok, zabavne i narodne muzike, sa haus hitovima u pauzama.
Adresa: Trg Republike 5, Beograd, RS
Doček Nove godine u klubu People’s sa temom Tropical party. Velika žurka sa tradicijom, tropska atmosfera sa havajskim cvećem, vatrometom i trubačima. Muzika uživo Insomnia bend i 3 DJ-a. Neograničena ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, uz specijalne cene za strana pića. Cena ulaznice 30€, razne opcije za rezervacije.
Adresa: Ada Ciganlija, Makiška strana, lokal br. 1, Beograd, RS
Doček Nove godine u Pionirskom gradu sa SUPERSTARS 2011. Uživajte u muzici Nemanje Staletovića & Snežane Nešić, kao i '90s hitovima May Day i Dee Monk. House stage predvodi TOP FM DJ TEAM. Neograničena konzumacija pića, švedski sto, cena 2.500 din. Bonus ulaznica za reprizu uz DJ Pantelisa.
Adresa: Kneza Višeslava 27, Beograd, RS
Provedite Novu godinu u klubskom ambijentu sa ograničenim kapacitetom od 300 osoba i profesionalnim obezbeđenjem. Uživajte u živoj svirci "xxl benda" i trubačima u ponoć. Neograničena konzumacija pića, mogućnost unošenja sopstvenog pića, novogodišnja večera sa predjelom i glavnim jelom. Cena 40€ All inclusive.
Adresa: Pariska 20, Beograd, RS
Nova godina u restoranu Stenka. Obilje dobre hrane, zabavnog programa, muzike u izvedbi Stenkinih tamburaša i trubača, sve to uz piće u neograničenim količinama čini savršenu zabavu u prijateljskoj atmosferi. Program uključuje novogodišnju lutriju, izbor za mis večeri, najveseliji par i najlepše ženske čarape. Proslava traje od od 21h do 5h.
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Nova godina na splavu Tempero Bar uz Sašu Šoškića i Tempero Band, kao i DJ Alex Rodriguez-a. Uživajte u all inclusive ponudi pića i švedskom stolu za 30 evra po osobi. Opcije rezervacije uključuju barski sto, visoko sedenje i separe sa dodacima. Kapacitet splava je 800 mesta, sa obezbeđenom garderobom i besplatnim parkingom.
Adresa: Brodarska bb (ispod tramvajskog mosta, pored splava Freestayler), Beograd, RS
Pridružite se nezaboravnoj novogodišnjoj žurci organizacije Uzelipapolideli.org za Novu godinu sa ograničenim brojem od 200 gostiju. Bez narodnjaka i zabavnjaka, muzika od diska do džangla sa dvojcem Rifz. Uživajte u "olinkluziv" ponudi pića i kvalitetnom koktel pecivu. Ne propustite šansu za jedinstven doček!
Adresa: Klub „Dvorište“ Svetogorska 46, Beograd, RS
Podeli