97

Za nezaboravnu atmosferu i muzičko zadovoljstvo pobrinuće se Miloš Petrović Zeka!
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena karte po osobi za doček je 50€.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

The Petica

Za sve one koji traže nešto posebno za Novu godinu 2024 u Beogradu, restoran The Petica na Novom Beogradu je idealno mesto. Ovaj restoran predstavlja savršenu kombinaciju izvanredne gastronomije, udobnosti i elegancije, nudeći vam iskustvo koje će svaki posetilac pamtiti dugo nakon novogodišnje noći.

The Petica, sa svojim modernim i sofisticiranim enterijerom, pruža prijatnu i opuštajuću atmosferu, idealnu za doček Nove godine. U ovom restoranu, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se gosti osećali posebno i dobrodošlo od trenutka kada pređu njegov prag.


Meni restorana The Petica je prava senzacija za nepca, sa jasnim naglaskom na kvalitet i inovativnost. Očekujte da vas svako jelo odvede na uzbudljivo gastronomsko putovanje, gde svaki zalogaj priča svoju priču.

Za doček Nove 2024. godine, The Petica priprema nešto zaista specijalno. Sa specijalnim prazničnim menijem i pažljivo osmišljenim programom, restoran obećava da će noć biti ispunjena radošću, elegancijom i nezaboravnim trenucima. Lokacija restorana na Novom Beogradu, ukrašena svetlucavom dekoracijom i prožeta toplom atmosferom, čini ga idealnim mestom za doček.

Uživajte u živoj muzici, savršeno pripremljenim koktelima i sjajnom društvu koje restoran privlači. Očekuje vas neodoljiva vibracija večeri, gde će svaki trenutak biti poseban.

Dočekajte Novu 2024. godinu u srcu praznične magije restorana The Petica u Beogradu. Sa optimizmom i radostima, zajedno ćemo zakoračiti u novu godinu. Vaše mesto vas čeka u ovom prelepo uređenom prostoru, gde će svaki trenutak biti ispunjen čarolijom i slavljem.

Muzika

Za nezaboravnu atmosferu, najlepše muzičke melodije i najveće hitove postaraće se fantastični Miloš Petrović Zeka!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Hrana se služi na daskama za stolom

Hladno predjelo:
- Selekcija najfinije pršute, selekcija sireva, srpski brusketi (pate od čvaraka, kajmak i pršuta, koziji sir, med i orah)
Glavno jelo:
- Petica roštilj mix (100% juneći ćevap, svinjski file u korici začina, pileći ražnjići, kobasice sa sirom, leskovački uštipci)
Prilog:
- Wedges i grilovano povrće
Salate:
- Šopska i Srpska
Hleb:
- Korpica hleba

Cena

Cena karte po osobi je 50€.
Cena uključuje svečanu večeru (služi se na daskama za stolom).
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Jurija Gagarina 76a, blok 63, kompleks Petica,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli