Baja Mali Knindža Nova godina

Za doček Nove godine nastupa Baja Mali Knindža, garantujući fantastičnu zabavu.

Karte se kreću od 25€ za barske stolove do 60€ za banket stolove, uz uključeno meze, dok se piće plaća po utrošku.

2024

Event Centar Pjević, smešten u prelepom okruženju blizu Zlatibora, nudi savršeno mesto za reprizu Nove godine. Ovaj luksuzno opremljen prostor, sa svečanom salom površine 4.160m2 i kapacitetom od 1150 sedećih mesta, idealan je za sve vrste proslava. Centar takođe raspolaže sa 330 parking mesta, koja su kompletno asfaltirana i detaljno obeležena, što dodatno olakšava dolazak i boravak gostiju.

Svečana sala Pjević Event Centra za Novu godinu odiše elegancijom i modernim dizajnom. Svaki segment prostora pažljivo je osmišljen kako bi se istakao po kvalitetu i pružio gostima vrhunski doživljaj. Najmodernija oprema, rasveta i ozvučenje doprinose da svaki događaj u ovom prostoru bude poseban i nezaboravan.
Baja Mali Knindža Nova godina 2025

Za reprizu dočeka Nove godine u Event Centru Pjević očekuje vas specijalan nastup Baje Malog Knindže. Njegova energična muzika i sjajna atmosfera koju stvara garantuju nezaboravno veče puno zabave i plesa.

Cene karata za reprizu dočeka kreću se od 25€. Barski stolovi dostupni su po ceni od 25€, dok su banket stolovi raspoređeni u različite zone: bronzana zona po ceni od 50€ i srebrna zona po ceni od 60€. U cenu karte uključeno je meze, dok se piće plaća po utrošku.

Event Centar Pjević je idealno mesto za sve one koji žele da se opuste i uživaju u luksuznom ambijentu, uz vrhunsku muziku i uslugu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite magičnu noć uz Baja Malog Knindžu i najbolju reprizu dočeka Nove godine na Zlatiboru!

2023

Nova godina Beograd je uvek nezaboravno iskustvo, a jedna od najatraktivnijih lokacija za ovu priliku je restoran Inter Hollywood Ledine. Poznati pevač Baja Mali Knindža najavljuje spektakularan nastup, koji će dodatno obogatiti atmosferu u ovom prestižnom restoranu.

Restoran Inter Hollywood važi za mesto koje pruža vrhunski provod za doček Nove godine. Luksuzni ambijent i autentična dekoracija doprinose ekskluzivnom ugođaju, čineći ovo mesto idealnim za proslavu sa najdražima. Bilo da planirate romantičnu večeru ili druženje sa prijateljima, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršen doček.
Baja Mali Knindža Nova godina 2025

Za Novu godinu, restoran Inter Hollywood se pobrinuo za besprekornu organizaciju, što uključuje svečanu večeru sa bogatim menijem i neograničenom konzumacijom pića tokom cele večeri. Dekoracija će prostoru dati poseban novogodišnji vajb, stvarajući atmosferu u kojoj ćete se osećati posebno i opušteno.

Baja Mali Knindža, jedan od naših najpoznatijih izvođača, a njegove energične pesme i vrhunski performans garantuju fantastičnu zabavu i nezaboravan provod. Njegovi nastupi su poznati po tome što uvek privlače veliki broj posetilaca, pa se i za ovaj doček očekuje veliko interesovanje.

Zato, ukoliko želite da Nova godina Beograd bude nezaboravna, obezbedite svoje mesto na vreme u restoranu Inter Hollywood Ledine. Proslava Nove godine je savršena prilika da se opustite i uživate u čaroliji i euforiji koja prati ovu posebnu noć. Dočekajte Novu godinu u velikom stilu uz sjajnu muziku, luksuzan ambijent i fantastičnu zabavu!

Rezervišite svoje mesto što pre i priuštite sebi i svojim najdražima noć za pamćenje. Doček Nove godine u restoranu Inter Hollywood sa Bajom Malim Knindžom obećava veče puno smeha, plesa i sjajnih trenutaka koje ćete dugo pamtiti.

Ažurirano: Jun 27, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama