Kako se našminkati za novogodišnju noć ideje i predlozi

Kako se našminkati za Novogodišnju noć

Posebno veče kao što je doček Nove godine zahteva i specijalan izgled, kao i magičan MakeUp.
Kako se našminkati za novogodišnju noć

Podloga za MakeUp
Ukoliko koristite samo tečni puder, preporuka je kozmetičara da se preko njega nanese i puder u prahu kako bi fiksirali podlogu i apsorbovali višak masnoće. Preporuka za novogodišnju noć jeste nežno bronzana svetlucava nijansa.

Smokey Eyes
Ako želite da budete kraljica večeri i da plenite pažnju svih prisutnih onda je neodoljivi efekat “smokey eyes" pravi izbor za vas. Ovaj glamurozni, novogodišnji look ne zahteva puno: olovka za oči, uvijač za trepavice i maskara. Lepo oblikovane trepavice uokvirite dobrom senkom. Boje aktuelne ove sezone su smeđa, maslinasta ali i one malo "otvorenije“ poput ljubičaste, zelene ili plave. Vaš izbor.
Ukoliko vam se ne sviđa ovaj stil, kozmetičari preporučuju i alternativu - tuš za oči, sa kojim uvek možete postići drugačiji izgled. Želite li postići zavodljivi mačkasti pogled, tuš nanesite u debljem sloju tako da pređe vanjski rub. Za još glamurozniji “touch", na obraze nanesite sjajno rumenilo, a usne naglasite bezbojnim sjajem za volumen.

Privlačne usne
Kao i prethodnih, i ova godina je godina crvenih i purpurnih usana. Sa ovim kombinacijama nikako nećete pogrešiti. Ukoliko želite da vam boja duže traje, pre nanošenja olovke i ruža, nanesite tečni puder i puder u prahu.

Francuski manikir
Šta bolje najavljuje novogodišnje praznike od francuskog manikira, još ako su umesto standardnih korištene pastelna ružičasta i srebrna boja. Za ovu “majstoriju" potreban vam je prozirni, srebrni i svetloružičasti lak. Najpre nanesete prozirni lak, i pustite da se osuši. Zatim srebrnim povucite tanku liniju preko vrhova noktiju. Na kraju nanesite sloj sjajnog prozirnog ili svetloružičastog laka preko celog nokta (i srebrnog dela).

Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z
Dj