Elma Sinanović Nova godina

Elma Sinanović za doček Nove godine peva u Hotelu Metropol, sa kolegom Dejanom Matićem

2024

Elma Sinanović Nova godina - Hotel Metropol Beograd

Kada razmišljamo o muzičkim zvezdama koje će vam ulepšati Nova godina Beograd, jedno ime se posebno izdvaja - Elma Sinanović. Ova talentovana pevačica, rođena u Novom Pazaru, već decenijama osvaja srca publike svojim nezaboravnim pesmama. Elma Sinanović Nova godina 2024 je događaj koji će se dugo pamtiti.

Elma Sinanović je tokom svoje karijere uvek bila prepoznatljiva po svom jedinstvenom glasu i energiji koju prenosi na publiku. Nakon kratke pauze, vratila se muzičkoj sceni jača nego ikada, što potvrđuju hitovi "Tajiš" i "Strasti" iz 2021. godine. Njena odluka da se vrati muzici donela je veliko uzbuđenje među fanovima, a doček Nove godine Hotel Metropol će biti prava prilika da vam pokaže zašto je jedna od najtraženijih.
Elma Sinanović Nova godina 2025

Doček Nove godine u Hotelu Metropol biće prava muzička poslastica, jer uz Elmnu Sinanović, tu je i Dejan Matić koji će dodatno upotpuniti atmosferu. Elma Sinanović u ovom prestižnom hotelu pružiće priliku svim gostima da uživaju u njenim najvećim hitovima i dožive nezaboravnu novogodišnju noć.

Ako ste ljubitelj dobre muzike i želite da dočekate Novu godinu koju ćete dugo pamtiti, Hotel Metropol je pravo mesto za vas.
Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog dočeka 2024 i rezervišite svoje mesto na vreme!