Rada Manojlović Nova godina

Rada Manojlović će nastupati u restoranu Primavera u Ulcinju za doček Nove godine.

Cene ulaznica se kreću od 20 eura, dok za 60 eura ulaznica uključuje i svečanu večeru.

2024

Proslava Nove godine uvek nosi posebnu čar i radost, a ove godine, restoran Primavera u Ulcinju obećava doček za pamćenje sa fenomenalnom Radom Manojlović. Poznata po svojoj energiji, harizmi i hitovima koji neizostavno podižu atmosferu, Rada će biti zvezda večeri koja će uveličati ovaj poseban događaj.

Organizatori obećavaju bogat program, uz puno iznenađenja i specijalnih momenata koji će učiniti ovu noć jedinstvenom. Atmosfera u restoranu Primavera biće ispunjena radošću, muzikom i plesom, stvarajući savršen ambijent za doček Nove godine.

Cene ulaznica su prilagođene da odgovore na različite želje i mogućnosti gostiju. Sa ulaznicama koje se kreću od 20 eura, restoran Primavera pruža priliku svima da budu deo ove nezaboravne noći. Za one koji žele potpuni doživljaj, ulaznica od 60 eura uključuje svečanu večeru, koja obećava da zadovolji i najzahtevnije gurmane. Meni je pažljivo osmišljen da kombinuje lokalne specijalitete sa internacionalnim kuhinjama, garantujući da će svaki zalogaj biti praznik za čula.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Rada Manojlović, sa svojim impresivnim repertoarom i sposobnošću da napravi spektakl na sceni, obećava da će ovo biti doček koji će se dugo pamtiti. Njena muzika, koja spaja elemente narodne, pop i dance muzike, idealna je za novogodišnju noć, pružajući gostima priliku da plešu i uživaju do ranih jutarnjih sati.

Nova godina sa Radom Manojlović u restoranu Primavera u Ulcinju predstavlja savršenu priliku da se Nova godina dočeka u atmosferi punoj zabave, muzike i odlične hrane. Bez obzira da li dolazite sami, sa partnerom ili u društvu prijatelja, ova novogodišnja noć biće ispunjena trenucima koje ćete dugo pamtiti. Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog dočeka i dočekate 2024. godinu uz neke od najlepših melodija koje nudi Rada Manojlović.

2023

Rada Manojlović Nova godina 2023 - Hotel Jugoslavija Beograd

Ukoliko želite da vam Nova godina 2023 krene uz vrhunski provod, rezervišite svoje ulaznice za Hotel Jugoslavija, jer vas upravo tu čekaju Rada Manojlović i Amar Gile.

Cene ulaznica za Hotel Jugoslavija Nova godina 2023 se kreću od 130 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola i uključuju elegantno sedenje za stolom, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Hotel Jugoslavija nalazi se na obali Dunava i gostima pored ekskluzivnog prostora koji može da primi i do 550 gostiju, nudi i veliki parking sa video nadzorom i obezbeđenjem

Nema sumnje da će ovo biti jedan od posećenijih dočeka Nove godine, te bi bilo dobro da svoji kartu rezervišete na vreme.

Ovde možete pogledati više informacija o dočeku Rada Manojlović Nova godina 2023

2022

Rada Manojlović, popularna folk pevačica i muzička zvezda Balkana, ove godine zabavljaće publiku u Kopernikusu 610 Event Centru. Doček Nove 2022. godine će se pamtiti u ovom poznatom prestoničkom restoranu kako zbog muzike tako i zbog specifičnog ambijenta. Kopernikus 610 Event Centra nalazi se na samom Ušću dve reke, tako da ako se odlučite da Novu godinu dočekate ovde, možete uživati u fenomenalnom pogledu na Kalemegdansku tvrđavu, Pobednika, i sam centar Beograda. Luksuzni Event Centar ima zidove u potpunosti konstruisane od stakla, tako da očekujte da doživite reku u najluđoj noći na jedan poseban način.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Ako se odlučite da doček Nove godine provedete u Beogradu u Kopernikus 610 Event Centru budite spremni za ludu žurku do ranih jutarnjih časova jer će Vas pored Rade zabavljati i njen talentovani kolega Peđa Medenica. Repertoar ove mlade pevačice je dobro poznat svima i često se ljudi odlučuju da doček Nove godine provede uz Radu i njene hitove jer pravi sjajnu atmosferu.

Rada Manojlović već 10 godina širom Srbije i Evrope uveseljava brojnu publiku koja je uvek tražila kartu više za njen nastup. Ova energična pevačica narodne muzike pored svojih hitova, poput Bole ove usne neverne, Marakana i Bolje ona nego ja pevaće i popularne hitove svojih poznatih koleginica.

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović - Doček Nove godine 2022.

2020

Rada Manojlović će ove godine u najluđoj noći, nastupati sa kolegom Bobanom Rajovićem. Svi ljubitelji dobrog provoda i muzike, imaju čemu da se raduju za doček 2020. godine. Rada Manojlović je poznata po odličnoj atmosferi koju pravi na svim svojim nastupima.

Dočekajte Novu godinu u Event Centru "City Hall“ uz jednu od najpoznatijih i najlepših mladih pevačica. Rada Manojlović je pevačica koja je široku narodnu populaciju osvojila svojom harizmom, neposrednošću, talentom i ritmom. Njene pesme su veoma popularne, a u svom repertoaru ima najveće hitove pop, folk i narodne muzike. Pored ovoga, sigurni smo da će njen nastup biti odličan za sve posetioce, kakav god da im je muzički ukus.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Rada Manojlović i njen kolega Boban Rajović će publiku zabavljati izvođenjem svojih najpopularnijih pesama, koji su veliki hit među mladima, pa i onim starijima.

Prelep ambijent, kvalitetna i ukusna hrana i piće, a pre svega sjajna muzika, učiniće da vam ova Nova godina bude nezaboravna. Dođite da uživamo uz najveće hitove! Rezervišite svoje mesto na vreme i neka vam jedini problem bude: "Šta da obučem za doček?“

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović - Nova godina 2020.

2018

Rada Manojlović i njen dečko Haris Berković će zajedno za doček Nove 2018. godine nastupiti u Švedskoj

2016

Hotel Hedonic - doček Nove godine uz Radu Manojlović. Prelepi ambijent hotela Hedonic i Rada Manojlović će nastupiti samo za Vas u najluđoj novogodišnjoj noći. Rada Manojlović, Miša Laguna i Avala Grand Bend


2015

Nova godina 2015 - Event Centar Atlantis (ex Julieta) - Rada Manojlović i Miša Laguna!
Ekskluzivan doček Nove Godine u event centru Atlantis uz nastup Rade Manojlović u pratnji Miše Lagune! Fenomenalan enterijer, vrhunska usluga i energija Rade Manojlović garantuju odličan provod u novogodišnjoj noći.
Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama