Aleksandra Mladenović Nova godina

Aleksandra Mladenović, zvezda narodne muzike, nastupaće u Lux Event Centru u Beogradu.

Nastupaju još i Nenad Manojlović, Stefan Aresnijević i Sandra Mladenović.

2024

Aleksandra Mladenović, jedna od najsjajnijih zvezda narodne muzike, ove godine će vas zabavljati na spektakularnom dočeku Nove godine u Lux Event Centru u Beogradu. Rođena 1994. godine u Žitorađi, Aleksandra je široj javnosti postala poznata učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Sa svojim snažnim vokalnim sposobnostima i prepoznatljivim glasom, uspela je da osvoji srca publike širom Srbije i regiona.
Aleksandra Mladenović Nova godina 2025

Njena muzička karijera je puna impresivnih nastupa, a posebno se ističe njeno super-finalno učešće u Zvezdama Granda 2015. godine. Iako nije osvojila prvo mesto, dobila je izuzetne pohvale od žirija. Aleksandra je od tada samo nastavila da raste kao umetnica, nastupajući na brojnim prestižnim lokacijama širom Evrope.

Ove godine, Aleksandra će biti jedna od glavnih zvezda na proslavi Nove godine u Lux Event Centru, gde će posetioci imati priliku da uživaju u njenoj energičnoj izvedbi i hitovima koji su obilježili njenu karijeru. Pored Aleksandre nastupaju još i Nenad Manojlović, Stefan Aresnijević i Sandra Mladenović. Očekuje vas noć puna sjaja i nezaboravnog muzičkog doživljaja, koja će svakako biti jedan od najlepših načina da započnete Novu godinu.

Za sve one koji žele da provedu Novogodišnju noć u Beogradu uz vrhunsku muziku i odličnu atmosferu, Lux Event Centar sa Aleksandrom Mladenović na sceni predstavlja idealno mesto. Ne propustite priliku da dočekate 2024. godinu na jednom od najekskluzivnijih novogodišnjih događaja u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo ove magične noći.

2022

Nova godina u hotelu Majdan, u velikom stilu, koji će za ovu priliku postati centar spektakularne novogodišnje zabave u Beogradu. Aleksandra Mladenović, zajedno sa Darom Bubamarom i Slobom Radanovićem, sprema nezaboravnu muzičku noć punu hitova koji su obilježili njihove karijere.
Aleksandra Mladenović Nova godina 2025

Hotel Majdan, poznat kao jedan od vodećih mesta za proslavu Nove godine, ponosno najavljuje da će goste zabavljati vrhunski pevači. Ova kombinacija talentovanih umetnika garantuje izvanrednu atmosferu i provod koji će se pamtiti.

Pripremite se da budete deo ekskluzivnog dočeka Nove godine, gde će luksuzni ambijent hotela Majdan biti savršena kulisa za noć ispunjenu sjajem, glamurom i vrhunskom muzikom. Ne propustite priliku da budete deo jedne od najspektakularnijih novogodišnjih proslava u Beogradu.

Ažurirano: May 28, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama