97

Na splavu Lasta za Novu godinu nastupiće popularni DJ-evi Lea Davogić (DJ Lea) i Ogi Pešić, koji će puštati sve aktuelne hitove današnjice.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena ulaznice za doček je 25€ po osobi, a svaka rezervacija se dodatno doplaćuje na grupnoj bazi. Opcije rezervacija kreću se od barskog stola za 120€ do premium separea za 800€.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Lasta je poznat kao srce beogradskog noćnog života i postao je omiljeno mesto zbog svojih egzotičnih tropskih ambijenata. Njegov dizajn potpisuje renomirani arhitekta Đorđe Gec, a domaćin je brojnim muzičkim događajima s učešćem vodećih domaćih i internacionalnih DJ-eva.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Lasta

Ukoliko tražite uzbudljivu i nezaboravnu proslavu Nove godine 2024, ne tražite dalje od Splava Lasta, često nazivanog gradskim splavom Lasta!

Splav Lasta Nova godina je postao sinonim za vrhunsku zabavu u Beogradu, kombinujući šarm svetskog noćnog života s duhom grada na vodi. Poznat kao srce beogradskog noćnog života, ovaj splav je postao omiljeno mesto zbog svojih egzotičnih tropskih ambijenata, zbog čega mnogi vole da ga zovu "beogradski Majami". Palme koje ga ukrašavaju samo dodaju njegovom tropskom šarmu.


Dizajniran od strane renomiranog arhitekte Đorđa Geca, koji stoji iza nekoliko ikoničnih beogradskih prostora, Splav Lasta je pravo remek-delo klupske kulture. Osim njegovog impresivnog dizajna, Lasta je domaćin mnogim muzičkim događajima sa učešćem vodećih domaćih DJ-eva kao što su Goran Starčević, Peppe, Pookie, Dooshan, Lady Dee, Malina, Miloš Starčević, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević, Luka Brasi i Groovyman. Međutim, njegova popularnost ne završava se samo na domaćem terenu. Internacionalne muzičke zvezde poput David Moralesa, Migela Kembela, Silicone Soula, Mark Knighta, Raffa FL-a i mnogih drugih također su se našli na njegovoj sceni.

Dakle, ako želite dočekati Novu godinu na mestu koje je kombinacija domaće topline i svetskog sjaja, Splav Lasta je prava destinacija za vas!

Muzika

DJ Lea i DJ Ogi Pešić
Najpopularniji djevi današnjice, biće  u novogodišnjoj noći za vas na splavu Lasta i puštaće sve aktuelne hitove današnjice.
Obećava se sjajan repertoar i neviđeni spektakl a mi smo sigurno da ćete potpuno uživati.

Lea Davogić, poznatija kao DJ Lea, nastupala je u nekim od najpoznatijih beogradskih klubova, Freestyler, klub Hype, splav Hot Mess. No, njena popularnost nije ograničena samo na Beograd, širom Evrope u klubovima i na festivalima zavoleli su njene ritmove.

DJ Lea je sinonim za energiju i dinamiku. Kako sama ističe, njena misija je da svojom pozitivnom energijom zarazi svakog posetioca i da intuitivno izabere savršenu pesmu za svaki trenutak.

Za sve one koji žele da dožive njene nastupe uživo, DJ Lea je redovni gost na splavovima Leto, Lasta, Hot Mess. Ako vas put nanese u Beograd, nemojte propustiti priliku da čujete jednu od najboljih!

Piće

Piće se plaća po utrošku
Gratis flaša uz rezervaciju (detaljnije u odeljku cena).

Cena

Cena ulaznice za doček je 25€ po osobi, svaka rezervacija se dodatno doplaćuje na grupnoj bazi.

Barski sto - 120€ (u cenu uključena basic flaša žestine)
VIP barski sto - 150€ (u cenu uključena basic flaša žestine)
Visoko sedenje - 250€ (u cenu uključena premium flaša žestine)
Premium visoko sedenje - 300€ (u cenu uključena premium flaše žestine)
Premium separe - 800€ (u cenu uključene 3 premium flaše žestine)
Ultra VIP separe - 1200€ (u cenu uključene 4 premium flaše žestine)

Basic flaše pića:
- Absolut
- Jameson
- Beefeater

Premium flaše pića:
- Chivas
- Grey Goose
- Moet
- Hendrick`s


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 19, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Sajamski kej bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli