Hari Mata Hari Nova godina

2023

Ukoliko želite da Nova godina protekne savršeno, doček u Hotelu Splendid u Bečićima je pravi izbor za vas. Veliki broj zvezda nastupa za doček Nove godina, a među njima i Hrai Mata Hari.

Novogodišnji program u Hotelu Splendid:
31.12. Hari Mata Hari, Marina Visković, Balkan beat bend, Žuti Serhatlić i DJ
01.01. Hari Mata Hari, Petar Grašo, Katarina Grujić, Balkan beat bend i DJ
02.01. Petar Grašo, Katarina Grujić, Žuti Serhatlić, Balkan beat bend i DJ
03.01. Žuti Serhatlić i DJ

Cena za aranžman od 3 noćenja je 390€ po osobi, sa uključenom svečanom večerom 31.12.2022. (270€ smeštaj + 120€ svečana večera)

Cene svečanih večera za goste koji su na smeštaju su:
31.12: Glavni restoran - 120€ po osobi (već uključeno u cenu paketa)
Terasa restorana - 100€ po osobi

01.01: Glavni restoran - 80€ po osobi (opciono, nije uključeno u cenu paketa)
Terasa restorana - 60€ po osobi

Hari Mata Hari Nova godina 2025

2019

Hari Mata Hari će za doček Nove 2019. pevati u Sarajevu na otvorenom, ispred Večne vatre u samom centru Sarajeva. On će uz svoje poznate hitove uvesti građane, goste i turiste u Novu 2019. godinu. Pored Hara Mata Harija, trodnevnom slavlju u Sarajevu pridružiće se i Branko Đurić Đura i njegova "Bombaj štampa".
"Mogu obećati sjajnu noć i provod uz puno emocija. Ovo je moj grad, njemu su posvećene moje pjesme i ovo je, na određeni način, kruna moje karijere" - rekao je Hari.
Hari Mata Hari Nova godina 2025


2016

Doček Nove godine 2016. sa Željkom Joksimovićem i Hari Mata Harijem.

Nakon višegodišnje pauze glavni grad Crne Gore, Podgorica, će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.

"Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i džava proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.


2015

U Kruševcu, na Trgu kosovskih junaka organizovaće se doček Nove godine i po starom i po novom kalendaru. Kruševljane i njihove goste će na dočeku Nove godine 31.12. zabavljati Hari Mata Hari.
Hari Mata Hari Nova godina 2025

Iako je grad u ekonomskoj krizi u Gradskoj upravi kažu da doček Nove godine organizuju uz pomoć donatora i da ni dinar neće biti izdvojen iz lokalnog budžeta.

Kruševljani su i prethodnih godina dočekivali Novu godinu u društvu najpopularnijih izvođača, pa će tako biti i ove godine uz Hari Mata Harija.

Jedna od novogodišnjih tradicija dočeka na Trgu kosovskih junaka je i kuvana rakija, vino i čaj, a da li će tako biti i ove godine još uvek nije potvrđeno.