Hari Mata Hari Nova godina

Hari Mata Hari neće imati zakazane nastupe za doček Nove godine.

2024

Legendarni muzičar Hari Mata Hari, čija su srca publike osvojena emotivnim baladama i hitovima koji su postali evergreeni, ove godine donosi iznenađenje svojim obožavaocima odlukom da za doček Nove godine neće imati zakazane nastupe. Umesto toga, planira da vreme praznika provede sa najbližima, što je retka prilika za odmor i intimne trenutke daleko od svetla reflektora. Ovaj potez dolazi nakon intenzivne godine prepune koncerata koji su afirmisali njegov status na muzičkoj sceni Balkana.

Njegove pesme, kao što su "Lejla", "Prsten i zlatni lanac", te "Strah me da te volim", već decenijama odjekuju emotivnom snagom i ostavljaju neizbrisiv trag u dušama slušalaca. Harijeva jedinstvena sposobnost da svojim glasom dodirne i najdublje emocije publike učinila ga je miljenikom generacija.

Iako ove godine neće biti deo novogodišnje euforije, Hari Mata Hari svojim fanovima šalje poruku da se raduje budućim susretima i koncertima u 2024. godini, obećavajući još muzičkih trenutaka koji ostaju za pamćenje. Njegova muzička putanja nastavlja se sa istom strašću, a predstojeći period biće ispunjen novim pesmama i nastupima koji će, bez sumnje, obogatiti muzičku scenu regiona.
Hari Mata Hari Nova godina 2025

2023

Ukoliko želite da Nova godina protekne savršeno, doček u Hotelu Splendid u Bečićima je pravi izbor za vas. Veliki broj zvezda nastupa za doček Nove godina, a među njima i Hrai Mata Hari.

Novogodišnji program u Hotelu Splendid:
31.12. Hari Mata Hari, Marina Visković, Balkan beat bend, Žuti Serhatlić i DJ
01.01. Hari Mata Hari, Petar Grašo, Katarina Grujić, Balkan beat bend i DJ
02.01. Petar Grašo, Katarina Grujić, Žuti Serhatlić, Balkan beat bend i DJ
03.01. Žuti Serhatlić i DJ

Cena za aranžman od 3 noćenja je 390€ po osobi, sa uključenom svečanom večerom 31.12.2022. (270€ smeštaj + 120€ svečana večera)

Cene svečanih večera za goste koji su na smeštaju su:
31.12: Glavni restoran - 120€ po osobi (već uključeno u cenu paketa)
Terasa restorana - 100€ po osobi

01.01: Glavni restoran - 80€ po osobi (opciono, nije uključeno u cenu paketa)
Terasa restorana - 60€ po osobi

Hari Mata Hari Nova godina 2025

2019

Hari Mata Hari će za doček Nove 2019. pevati u Sarajevu na otvorenom, ispred Večne vatre u samom centru Sarajeva. On će uz svoje poznate hitove uvesti građane, goste i turiste u Novu 2019. godinu. Pored Hara Mata Harija, trodnevnom slavlju u Sarajevu pridružiće se i Branko Đurić Đura i njegova "Bombaj štampa".
"Mogu obećati sjajnu noć i provod uz puno emocija. Ovo je moj grad, njemu su posvećene moje pjesme i ovo je, na određeni način, kruna moje karijere" - rekao je Hari.
Hari Mata Hari Nova godina 2025


2016

Doček Nove godine 2016. sa Željkom Joksimovićem i Hari Mata Harijem.

Nakon višegodišnje pauze glavni grad Crne Gore, Podgorica, će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.

"Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i džava proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.


2015

U Kruševcu, na Trgu kosovskih junaka organizovaće se doček Nove godine i po starom i po novom kalendaru. Kruševljane i njihove goste će na dočeku Nove godine 31.12. zabavljati Hari Mata Hari.

Iako je grad u ekonomskoj krizi u Gradskoj upravi kažu da doček Nove godine organizuju uz pomoć donatora i da ni dinar neće biti izdvojen iz lokalnog budžeta.

Kruševljani su i prethodnih godina dočekivali Novu godinu u društvu najpopularnijih izvođača, pa će tako biti i ove godine uz Hari Mata Harija.

Jedna od novogodišnjih tradicija dočeka na Trgu kosovskih junaka je i kuvana rakija, vino i čaj, a da li će tako biti i ove godine još uvek nije potvrđeno.
Ažurirano: Mar 12, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama