Andreana Čekić - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Andreana Čekić Nova godina 2023 - Belexpo Centar Hotel Holiday Inn Beograd

Andreana Čekić ove godine poželeće svim gostima srećnu Novu godinu na glamuroznom dočeku u Belexpo Centru u Beogradu. Ova talentovana pevačica vlada muzičkim nebom već 20 godina, a široj publici postala je poznata nakon učešća u petoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na muzičkom takmičenju osvojila je šesto mesto, a njena pesma iz 2015.godine Kraljica u zlatu postala je najslušaniji hit-singl. Danas se proslave ne mogu zamisliti bez njenih pesama, a njen duet iz 2020. godine sa Srećkom Krečarom, Opasno me radiš, ima preko 20 miliona pregleda na Youtubu. U Belexpo Centru Nova godina Beograd, Andreani Čekić društvo na bini će praviti popularni pevač, Darko Lazić.
Andreana Čekić - Nova godina - Nova godina 2024

Kao i svake godine prostor od 2500 m2 u Belexpo Centru biće savršeno organizovan i novogodišnje dekorisan da primi sve goste koji se odluče za ovakav praznični spektakl. Hotel Holiday Inn je deo Belexpo Centar grupacije, što znači da možete rezervisati noćenje sa doručkom po povoljnijim cenama ako kupite karte za novogodišnju proslavu. Belexpo Centar svečana sala raspolaže sa najmodernijom rasvetom, dekoracijom i audio i video produkcijom.

Cena karte za novogodišnji provod iznosi od 180 do 240 eura u zavisnosti od toga gde se nalazi Vaš sto u svečanoj sali. U cenu karte ulazi kompletna raznovrsna večera uz neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića. Posle ponoći svi gosti biće posluženi sa burekom sa sirom ili mesom.

Andreana Čekić Nova godina 2022 - City Hall Beograd

Ove godine sve goste u City Hall-u zabavljaće poznata pevačica narodne muzike, Andreana Čekić Nova godina. Ova muzička diva je na sceni preko 20 godina, ali je zadobila poverenje publike nakon 2010. godine kada je nastupala na muzičkom takmičenju Zvezde Granda i osvojila šesto mesto. Neki od njenih hitova su Srećo pojavi se, 300 svatova, Zauvek ti pripadam, a najpoznatija pesma je Kraljica u zlatu koja ima milionske preglede na Youtubu. Andreana Čekić je ostvarila veoma uspešne saradnje sa svojim kolegama Darkom Lazićem, Emirom Đulovićem, Slobodanom Vasićem i Srećkom Krečarom i snimila hit duete. Ono što je sigurno je da Vas čeka nezaboravan doček Nove godine uz hitove Andreane Čekić kao i njeno izvođenje starih hitova. Cena karte uključuje bogatu, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Andreana Čekić - Nova godina - Nova godina 2024

City Hall Event Centar je luksuzni višenamenski prostor koji specijalno zasija za Novu godinu. Svake godine ovaj prostor ponudi svim gostima spektakularan doček Nove godine koji nikog ne ostavi ravnodušnim. City Hall se nalazi u centru glavnog grada i poznat je po profesionalnoj usluzi i dobrom provodu kada su u pitanju specijalizovene proslave kao što je i Nova godina. Ovaj moderni prostor raspolaže sa oko 350 sedećih mesta i poseduje glamuroznu rasvetu sa luksuznom novogodišnjom dekoracijom koja će sigurno doprineti celokupnom ambijentu za Novu godinu. Ako ste planirali elegantan doček Nove godine u Beogradu sa besprekornom uslugom razmislite o City Hall Event Centru.

Andreana Čekić - Nova godina
Andreana Čekić - Nova godina
Andreana Čekić - Nova godina
Andreana Čekić - Nova godina
Andreana Čekić - Nova godina

Da li Andreana Čekić peva negde za Novu godinu?

Andreana Čekić za Novu godinu ima nastup u Belexpo Centar Hotel Holiday Inn Beograd zajedno sa kolegom Darkom Lazićem

Koja je cena Nove godine sa Andreanom?

Cene se kreću od 180€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

Uračunata je svečana večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića