Andreana Čekić Nova godina

Glavni izvođač za doček Nove godine na Belgrade Fair Hall 5 je Andreana Čekić, uz specijalne goste Darka Lazića i Džejlu Ramović.

Doček je poseban jer obećava spektakl sa Andreanom Čekić u ekskluzivnom prostoru Belgrade Fair Hall 5, uz visokokvalitetnu audio i video produkciju.

2024

Andreana Čekić Nova godina - Belgrade Fair Hall 5 Beograd

Nova godina u Beogradu se, kao i svake godine, obeležava sa velikim stilom, ali Nova godina 2024 donosi vam nešto sasvim posebno. Na sceni Belgrade Fair Hall 5, smeštenom u prestižnom delu Beograda na vodi, ljubitelji muzike i dobre zabave imaju priliku da dožive nezaboravnu noć.

Glavni događaj te večeri je Andreana Čekić. Po prvi put, Andreana Čekić Nova godina 2024 obećava spektakl u ovom ekskluzivnom prostoru koji se prostire na impozantnih 2.500 kvadratnih metara. Njen nastup, uz savremenu audio i video produkciju, doprineće da doček Nove godine postane događaj o kojem će se dugo pričati.
Andreana Čekić Nova godina 2025

Ne samo da Belgrade Fair Hall 5 nudi vrhunsku zabavu, već i gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Meni za doček Nove godine obuhvata sve - od predjela, preko glavnih jela, pa sve do šest vrsta torti i kolača. Ovo čini Andreana Čekić Nova godina jedinstvenim doživljajem za sva čula.

A uz Andreanu Čekić, tu je i Darko Lazić, kao i talentovana Džejla Ramović, što ovu veče čini još spektakularnijim.

Dakle, ako planirate da Nova godina 2024 bude nezaboravna, Beograd i Andreana Čekić su pravi izbor za vas. Uverite se sami zašto je Andreana Čekić doček Nove godine događaj koji se ne propušta.

2023

Andreana Čekić Nova godina 2023 - Belexpo Centar Hotel Holiday Inn Beograd

Andreana Čekić ove godine poželeće svim gostima srećnu Novu godinu na glamuroznom dočeku u Belexpo Centru u Beogradu. Ova talentovana pevačica vlada muzičkim nebom već 20 godina, a široj publici postala je poznata nakon učešća u petoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na muzičkom takmičenju osvojila je šesto mesto, a njena pesma iz 2015.godine Kraljica u zlatu postala je najslušaniji hit-singl. Danas se proslave ne mogu zamisliti bez njenih pesama, a njen duet iz 2020. godine sa Srećkom Krečarom, Opasno me radiš, ima preko 20 miliona pregleda na Youtubu. U Belexpo Centru Nova godina Beograd, Andreani Čekić društvo na bini će praviti popularni pevač, Darko Lazić.
Andreana Čekić Nova godina 2025

Kao i svake godine prostor od 2500 m2 u Belexpo Centru biće savršeno organizovan i novogodišnje dekorisan da primi sve goste koji se odluče za ovakav praznični spektakl. Hotel Holiday Inn je deo Belexpo Centar grupacije, što znači da možete rezervisati noćenje sa doručkom po povoljnijim cenama ako kupite karte za novogodišnju proslavu. Belexpo Centar svečana sala raspolaže sa najmodernijom rasvetom, dekoracijom i audio i video produkcijom.

2022

Andreana Čekić Nova godina 2022 - City Hall Beograd

Ove godine sve goste u City Hall-u zabavljaće poznata pevačica narodne muzike, Andreana Čekić Nova godina. Ova muzička diva je na sceni preko 20 godina, ali je zadobila poverenje publike nakon 2010. godine kada je nastupala na muzičkom takmičenju Zvezde Granda i osvojila šesto mesto. Neki od njenih hitova su Srećo pojavi se, 300 svatova, Zauvek ti pripadam, a najpoznatija pesma je Kraljica u zlatu koja ima milionske preglede na Youtubu. Andreana Čekić je ostvarila veoma uspešne saradnje sa svojim kolegama Darkom Lazićem, Emirom Đulovićem, Slobodanom Vasićem i Srećkom Krečarom i snimila hit duete. Ono što je sigurno je da Vas čeka nezaboravan doček Nove godine uz hitove Andreane Čekić kao i njeno izvođenje starih hitova. Cena karte uključuje bogatu, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Andreana Čekić Nova godina 2025

City Hall Event Centar je luksuzni višenamenski prostor koji specijalno zasija za Novu godinu. Svake godine ovaj prostor ponudi svim gostima spektakularan doček Nove godine koji nikog ne ostavi ravnodušnim. City Hall se nalazi u centru glavnog grada i poznat je po profesionalnoj usluzi i dobrom provodu kada su u pitanju specijalizovene proslave kao što je i Nova godina. Ovaj moderni prostor raspolaže sa oko 350 sedećih mesta i poseduje glamuroznu rasvetu sa luksuznom novogodišnjom dekoracijom koja će sigurno doprineti celokupnom ambijentu za Novu godinu. Ako ste planirali elegantan doček Nove godine u Beogradu sa besprekornom uslugom razmislite o City Hall Event Centru.

Ažurirano: Jan 23, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama