Amar Gile - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Detaljna ponuda - Amar Gile Nova godina

Amar Gile Nova godina - Hotel Jugoslavija Beograd

Amar Gile Nova godina će biti zadužen za dobru atmosferu ove godine u hotelu Jugoslavija. Amar je medijsku slavu stekao pobedom u sedmoj sezoni Zvezda Granda, a uz njega nastupa i njegova popularna koleginica, takođe iz Granda, Rada Manojlović. Oba pevača su poznata po dobroj atmosferi na svojim nastupima, što neće biti izuzetak ni za ovu Novu godinu.

Hotel Jugoslavija Nova godina Beograd važi za mesto na koje idete ako želite glamuroznu Novu godinu sa svim luksuznim detaljima koji Vam mogu pasti na pamet. Iako predstavlja jedan od najstarijih hotela u Beogradu, novogodišnji provod je zagarantovan po poslednjim svetskim standardima. Čuveni kristalni luster iz predbanket sale ovog hotela čak se našao i u Ginisovoj knjizi rekorda jer ima 40 hiljada Svarovski kristala. U samoj banket sali ovog hotela nalaze se 16 Svarovski lustera koji daju elegantnu i prefinjenu notu novogodišnjem dočeku.
Amar Gile - Nova godina - Nova godina 2024

Ako ste imali u planu elegantan doček Nove godine u renomiranom hotelu, onda je hotel Jugoslavija Nova godina pravo mesto za Vas. Obezbedite svoje mesto na vreme jer ovo je novogodišnja ponuda koja se brzo rasproda. Svoju kartu možete platiti i preko računa, a postoji mogućnost slanja karata na teritoriju cele Srbije. Takođe, postoji opcija da Vam se pošalje karta ako živite u inostranstvu.

Cena karte je od 130 do 200 eura u zavisnosti od toga gde sedite, odnosno gde se Vaš sto nalazi u prostoriji. Ukupan kapacitet sale je 550 mesta. Ponuda uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića. Svi koji kupe kartu dobijaju mogućnost da rezervišu hotelsku sobu sa uslugom noćenja sa doručkom po povoljnijoj ceni. Treba napomenuti da hotel Jugoslavija poseduje ogroman parking tako da ne brinete o tome ako dolazite sopstvenim automobilom.


Amar Gile Nova godina - Magacin ex Gotik Beograd

Ako ste planirali da Novu godinu dočekate u nekom beogradskom klubu neka izbor padne na klub Magacin, ex Gotik. Klub Magacin je jedan od najprestižnijih klubova u Beogradu koji Vam može obezbediti vrhunsku zabavu u najluđoj noći. Nova godina Beograd više neće zvučati dosadno kada pročitate novogodišnju ponudu za doček 2022. godine. Za sve koji žele u velikom stilu, luksuzno da dočekaju prvo januarsko jutro klub Magacin je pravo mesto za Vas. Atmosfera u klubu Magacin ex Gotik ne zaostaje za najboljim svetskim klubovima tog ranga, a Nova godina Beograd je posebna žurka koja se pažljivo planira.

Amar Gile Nova gdoina i Elma Sinanović će vas za Novu godinu zabavljati u klubu Magacin. Amar Gile se lansira na muzičko nebo Srbije nakon što je pobedio u sedmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Od tada je zadobio simpatije publike i puni klubove i splavove do poslednjeg mesta.
Amar Gile - Nova godina - Nova godina 2024

Cena karte je 25 eura, rezervacije stolova se dodatno naplaćuju, a piće plaćate po utrošku. Ako kupite dve ili tri karte možete dobiti besplatno pult, a barski stolovi se naplaćuju od 50 do 200 eura. Niska sedenja se naplaćuju 200 eura, a visoka sedenja od 150 do 300 eura u zavisnosti od pozicije gde se sedeća mesta nalaze. Rezervacija separea iznosi od 250 do 800 eura i morate kupiti najmanje 5 karata.
Amar Gile - Nova godina
Amar Gile - Nova godina
Amar Gile - Nova godina
Amar Gile - Nova godina

Gde Amar Gile nastupa za Novu godinu?

Nastupa u Hotelu Jugoslavija

Koja je cena Nove godine sa Amar Giletom?

Cena dočeka je od 130€ do 200€

Šta obuhvata cena dočeka?

Obuhvata kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri