Amar Gile Nova godina

U Aqua klubu u Sarajevu.

Amar Jašarspahić, poznatiji kao Amar Gile.

Ulaznice su 50,00 KM, uključujući konzumaciju hrane.

2024

Pripremite se za nezaboravnu Novu godinu u Aqua klubu u Sarajevu, gde će vas dočekati Amar Jašarspahić, poznatiji kao Amar Gile, kralj nezaboravnih derneka! Ovo će biti veče ispunjeno magičnom atmosferom i grandioznim vatrometom, gde ćemo zajedno u najveselijem duhu zakoračiti u Novu godinu.
Amar Gile Nova godina 2025

Amar Gile će vas očarati svojim nastupom i pretvoriti noć u spektakularni doživljaj. Doček Nove godine u Aqua klubu pruža idealnu priliku da se prepustite čarima fenomenalne zabave. Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj možete nabaviti po ceni od 50,00 KM, a u cenu je uključena i konzumacija hrane.

Ne propustite priliku da budete deo ove fantastične novogodišnje noći. Dođite i doživite nezaboravne trenutke uz Amara Gileta u klubu Aqua i zajedno dočekajte Novu 2024. godinu!

2023

Amar Gile Nova godina - Hotel Jugoslavija Beograd

Amar Gile Nova godina će biti zadužen za dobru atmosferu ove godine u hotelu Jugoslavija. Amar je medijsku slavu stekao pobedom u sedmoj sezoni Zvezda Granda, a uz njega nastupa i njegova popularna koleginica, takođe iz Granda, Rada Manojlović. Oba pevača su poznata po dobroj atmosferi na svojim nastupima, što neće biti izuzetak ni za ovu Novu godinu.

Hotel Jugoslavija Nova godina Beograd važi za mesto na koje idete ako želite glamuroznu Novu godinu sa svim luksuznim detaljima koji Vam mogu pasti na pamet. Iako predstavlja jedan od najstarijih hotela u Beogradu, novogodišnji provod je zagarantovan po poslednjim svetskim standardima. Čuveni kristalni luster iz predbanket sale ovog hotela čak se našao i u Ginisovoj knjizi rekorda jer ima 40 hiljada Svarovski kristala. U samoj banket sali ovog hotela nalaze se 16 Svarovski lustera koji daju elegantnu i prefinjenu notu novogodišnjem dočeku.
Amar Gile Nova godina 2025

Ako ste imali u planu elegantan doček Nove godine u renomiranom hotelu, onda je hotel Jugoslavija Nova godina pravo mesto za Vas. Obezbedite svoje mesto na vreme jer ovo je novogodišnja ponuda koja se brzo rasproda. Svoju kartu možete platiti i preko računa, a postoji mogućnost slanja karata na teritoriju cele Srbije. Takođe, postoji opcija da Vam se pošalje karta ako živite u inostranstvu.

Ukupan kapacitet sale je 550 mesta. Ponuda uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića. Svi koji kupe kartu dobijaju mogućnost da rezervišu hotelsku sobu sa uslugom noćenja sa doručkom po povoljnijoj ceni. Treba napomenuti da hotel Jugoslavija poseduje ogroman parking tako da ne brinete o tome ako dolazite sopstvenim automobilom.


2022

Amar Gile Nova godina - Magacin ex Gotik Beograd

Ako ste planirali da Novu godinu dočekate u nekom beogradskom klubu neka izbor padne na klub Magacin, ex Gotik. Klub Magacin je jedan od najprestižnijih klubova u Beogradu koji Vam može obezbediti vrhunsku zabavu u najluđoj noći. Nova godina Beograd više neće zvučati dosadno kada pročitate novogodišnju ponudu za doček 2022. godine. Za sve koji žele u velikom stilu, luksuzno da dočekaju prvo januarsko jutro klub Magacin je pravo mesto za Vas. Atmosfera u klubu Magacin ex Gotik ne zaostaje za najboljim svetskim klubovima tog ranga, a Nova godina Beograd je posebna žurka koja se pažljivo planira.

Amar Gile Nova gdoina i Elma Sinanović će vas za Novu godinu zabavljati u klubu Magacin. Amar Gile se lansira na muzičko nebo Srbije nakon što je pobedio u sedmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Od tada je zadobio simpatije publike i puni klubove i splavove do poslednjeg mesta.
Amar Gile Nova godina 2025
Ažurirano: Jan 31, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama