Restoran Boutique Trojka - Nova godina 2026 Beograd
Restoran Boutique Trojka Nova godina 2026 donosi proslavu u raskošnom, modernom i prijatnom ambijentu, idealnom za sve koji poslednju noć u godini žele da provedu uz glamur i odličan provod. Nalazi se na Novom Beogradu i godinama je poznat po visokom standardu usluge, pažljivo uređenom prostoru i atmosferi koja uvek ostavlja utisak.
Za novogodišnju noć pripremljena je svečana večera sastavljena od biranih jela, osmišljenih tako da zadovolje i najzahtevniji ukus. Uz elegantan meni, gosti će uživati u bogatoj ponudi pića - od vina i koktela do šampanjaca koji najlepše prate praznično veče.
Muzički deo programa obeležiće nastupi Kristine Denić i Stefana Sretenovića, koji su poznati po svom energičnom scenskom nastupu i pesmama koje lako raspolože publiku svih generacija. Njihov prepoznatljiv stil doneće atmosferu koja se pamti, sa pesmama koje će ispuniti salu do poslednjeg takta.
Ako želite da u 2026. godinu uđete uz sjajnu muziku, odličnu hranu i atmosferu koja odiše stilom, Boutique Trojka je mesto koje ispunjava sve kriterijume za savršen doček. Rezervacije se brzo popunjavaju, zato obezbedite svoje mesto na vreme.
Cena
Cena karte kreće se od 9.000,00 rsd do 11.000,00 rsd, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu, a karta obuhvata kompletnu večeru, dok će se piće naplaćivati po utrošku.
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
U novogodišnjoj noći restorana Boutique 3 očekuje vas nezaboravan provod uz Kristinu Denić i Stefana Sretenovića!
Piće
Piće se plaća po utrošku.
Hrana
Goste očekuje vrhunska i kompletna večera koja obuhvata predjelo, glavno jelo i desert.
Novogodišnji meni
Predjelo - Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva (njeguška pršuta, čorizo, grilovani - miročki sir, parmezan i gorgonzola) - Domaća hrskava fokača sa ruzmarinom i sušenim paradajzom; sa ruzmarinom i belim lukom - Marinirane masline u začinskom bilju - Hrskavi integralni štapići - Apetisani
Salate - Italijanska caprese salata sa svežim bosiljkom - Čeri, rukola, parmezan, sa aćeto perlama
Glavno jelo - Beef Welnigton u hrskavom lisnatom testu sa sotiranom šparglom - Dimljeni svinjski vrat sa šampinjonima u demiglas sosu - Dimljeni ćureći file sa Toscanelo mladim krompirićima
Desert - Framboaž
Posni meni
Predjelo - Panko gambori u dipu od javorovog sirupa i soya sosa sa pohovanim pirinčem
Salate - Miks zelenih salata
Glavno jelo - Škarpina na crnim špagetima u sosu od tartufa i maslinovog ulja