Budite zvezda večeri najbolji nakit za Novu godinu

Nakit za Novu godinu

Nakit je jedan od najznačajnijih modnih detalja svake žene, a za Novu godinu postaje u potpunosti neizbežan. Čak i ako još uvek ne znate gde za Novu godinu i šta obući za doček Nove godine, prolazeći pored juvelirnica i drugih radnji koje prodaju nakit, pogled će vam se često zadržati na nekom komadu nakita. Međutim, predlažemo da ipak prvo odaberete svoju odevnu kombinaciju, pa da tek nakon toga izaberete nakit, jer je kupovina u suprotnom smeru mnogo komplikovanija i može da vam zada glavobolju.
Najbolji nakit za Novu godinu

Ako je vaš izbor za proslavu Nove godine u Beogradu svedenija garderoba, kao što je na primer mala crna haljina, u tom slučaju birajte krupniji nakit. Dobar izbor bi bila ogrlica puna kristala i cirkona koja se presijava u vašim omiljenim bojama. S obzirom na to da je haljina crna, sve boje kristala dolaze u obzir, samo biste onda i šminku trebali da uklopite sa bojom nakita, kako biste postigli maksimalan rezultat. Za svedeniju odevnu kombinaciju za Novu godinu u Beogradu, preporučujemo velike viseće minđuše, a najnoviji hit u svetu su laserski sečene minđuše, jer su poprilično krupne, ali su nasuprot tome i lagane, tako da vas neće opterećivati tokom čitave noći dok budete igrali. Zato vodite računa da vam minđuše ne budu preteške, jer koliko god da su lepe, težina može da dovede do bolova u ušima, a i glavobolje, što vam svakako ne bismo poželeli u novogodišnjoj noći.
Najbolji nakit za Novu godinu

Ako ste ljubitelj satova, nemojte ga stavljati po svaku cenu ako vam se ne slaže uz odevnu kombinaciju. Crni i metalni satovi idu gotovo uz sve, mada i zlatni mogu dobro da se uklope. Uz sat možete da stavite i nekoliko narukvica, jer su se ove sezone vratile na velika vrata na modne piste i predstavljaju must have modni detalj. Ako je svedenija modna kombinacija, dozvoljeno vam je da stavite narukvice u raznim bojama, od poludragog kamena do kristala, ali dobar izbor mogu da budu i srebrne i zlatne narukvice, u boji belog, žutog ili crvenog zlata. Nova godina u Beogradu od vas očekuje da budete u trendu, ali ne po cenu da zanemarite svoj karakter.
Najbolji nakit za Novu godinu

Nova godina u Beogradu, naročito ako planirate da je slavite u nekom ekskluzivnom restoranu ili hotelu, podrazumeva da budete odeveni po poslednjoj modi. Beograđanke su lepe žene i hobi im je moda, tako da svima koji dolaze u Beograd preporučujemo da izaberu neki komad nakita koji će žitelje prestonice ostaviti bez daha. S tim u vezi, možemo da vam preporičumo jednu novinu u svetu nakita, a to je kombinacija plemenitih metala i ručno vežene venecijanske čipke (Macrame). Ovaj luksuzni nakit naročito se slaže ako vam je deo garderobe od čipke, jer se tada pokazuje u svom punom sjaju.
Najbolji nakit za Novu godinu

S druge strane, ako je vaš izbor odeće za Novu godinu u Beogradu glamurozna haljina sa mnoštvom detalja i upečatljivim dezenom, onda nije potrebno da veliki akcenat stavljate na nakit. To ne znači da vam je nakit suvišan, nego naprotiv, da vam je potreban nakit sa diskretnim notama. Diskretan nakit bi u tom slučaju dopunjavao vaš ionako glamurozan stil, tako da bi za uši bile dovoljne male minđuše u obliku cirkona ili kristala. Takođe, nemojte da bežite ni od malih bisernih minđuša smatrajući ih modnim detaljem svojih baka i majki, jer one mogu da deluju izuzetno elegantno i uz njihovu pomoć možete da na pravi način dopunite svoj outfit.
Najbolji nakit za Novu godinu

Uz glamuroznu haljinu za Novu godinu u Beogradu možete da stavite i diskretan lančić sa malim priveskom, koji bi se uklopio uz minđuše. Ono što bi moglo da pokvari vašu modnu idilu je veliki ručni sat, tako da preporučujemo da ga skinete i da na ruku stavite diskretnu narukvicu od kristala koja bi se uklapala sa haljinom i ostatkom nakita. Vreme ćete ionako da proveravate na mobilnom telefonu, a nije ni dobro da to radite prečesto, jer odaje utisak da vam nije lepo u društvu u kome ste.
Najbolji nakit za Novu godinu

Koju god odevnu kombinaciju da izaberete za Novu godnu u Beogradu, nakit nikako nemojte da zaboravite. On je obavezan modni detalj u novogodišnjoj noći i svakako deluje na vaše samopuzdanje. Kada dođete kući, obavezno skinite nakit, kao što skidate i šminku, jer verujemo da biste želeli da vam traje niz narednih godina.
Najbolji nakit za Novu godinu
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z
Dj