Haris Džinović Nova godina

Haris Džinović i Bojan Delić će obeležiti doček Nove godine u Tivtu.

Za reprizu Nove godine nastupaju Akademia bend i Aco Pejović.

2024

Tivat za doček Nove godine priprema nezaboravno veče uz ikone regionalne muzičke scene. Glavne zvezde novogodišnje noći su Bojan Delić i legendarni Haris Džinović, čiji će nastupi obeležiti ulazak u Novu godinu na najbolji mogući način. Sa vatrometima osmeha i lavinama sreće, Tivat obećava ne samo dobar provod već i bolji početak nove sezone i uspešniju Novu godinu.
Haris Džinović Nova godina 2025

Haris Džinović, poznat po svojim emotivnim baladama i velikim hitovima, a njegov jedinstveni glas i scenski nastup pružiće posetiocima priliku za nezaboravno večernje druženje uz muziku koja dodiruje srce.

Za reprizu Nove godine, 1. januara, nastupiće Akademia bend iz Bara i popularni Aco Pejović, garantujući nastavak sjajne atmosfere i odlične muzike. Ovi događaji su deo šireg prazničnog programa Turističke organizacije Tivat, koji uključuje dnevne svirke crnogorskih bendova i izvođača na rivi Pine od 16. decembra do 14. januara, svake subote i nedelje.

Sa ovako bogatim muzičkim programom, Tivat se ističe kao jedna od top destinacija za doček Nove godine, obećavajući nezaboravne trenutke, radost i sreću kojom će se zapečatiti stari i pozdraviti novi početak.

2023

Nova godina u Nišu će biti proslavljena uz nastup popularnog pevača Harisa Džinovića, koji će održati koncert na Trgu kralja Milana. Grad se pretvara u atraktivnu destinaciju tokom novogodišnjih praznika, sa velikim brojem turista koji dolaze iz Srbije i susednih zemalja.

Večernji novogodišnji program u centru Niša počinje u 21:30h sa nastupom Crnih Mamba. Nakon toga, Nišlije i gosti će uživati u koncertu Harisa Džinovića. Takođe, planiran je vatromet u ponoć i mnoge druge zanimljivosti. Očekuje se velika poseta građana na gradskom trgu.

Trenutno se u Nišu nalazi preko 10.000 turista, a hotelski kapaciteti su popunjeni. Ugostitelji su izuzetno zadovoljni dočekom Nove godine, sa gostima koji dolaze ne samo iz susedne Bugarske i Severne Makedonije, već i iz Rumunije i drugih zemalja.

Organizator koncerta je Niški kulturni centar, a novogodišnji program će početi 24. decembra. Kako je najavila gradonačelnica Sotirovski, sve gradske opštine će imati zanimljive sadržaje na svojim teritorijama, a glavne manifestacije biće održane na centralnom gradskom trgu i Trgu Stevan Sremac ispred Tržnog centra Kalča.
Haris Džinović Nova godina 2025

2022

U najvećem luks rizortu na Budvanskoj rivijeri - hotelu Splendid Conference & Spa Resort 5*, oko 350 gostiju će uz koncert Harisa Džinovića dočekati Novu 2022, saopšteno je iz hotela. To je, kako navode, trećina uobičajenog broja gostiju, ali je uprava hotela odlučila da je to optimalan broj ulaznica - srazmerno površini sale, a u skladu sa antikovid mjerama.

Nova godina Bečići u Splendidu je i prodaju smeštajnih kapaciteta ograničio na dve trećine ukupnog broja.

Ono što je izmaklo uticaju korone jeste najveći broj dolazaka iz država regiona. Najbrojniji će biti gosti iz Albanije, Srbije, Makedonije i Hrvatske. Što se inostranih gostiju tiče, prednjačili su Turci i Rusi.

2020

U Baru ste za Novu godinu, ali ne znate uz kog pevača da proslavite? Neka vaš izbor bude Haris Džinović! Uz Harisa je provod uvek zagarantovan!

Trg Vladimira i Kosare je mesto dočeka Nove godine u Baru, gde će nastupati Haris Džinović. Novogodišnji program će trajati tri dana 30. i 31. decembra, kao i 1. januara. Trg Vladimira i Kosare se uveliko sprema za najluđu noć. Očekuje se prelepa rasveta, a i ozvučenje će biti na zavidnom nivou. Sve će biti spremno za veliki spektakl.
Haris Džinović Nova godina 2025

Haris Džinović je bosanskohercegovački pop-folk pevač, kompozitor i tekstopisac. Na muzičkoj sceni se pojavio 1981. godine i od tada je veoma aktivan. Haris je pevač koji svaku osobu podseća na mladost, a njegove pesme su davno pronašle svoje mesto među melodijama koje će se večno pevati i pamtiti. Haris je rođen u Baš Čaršiji u Sarajevu. Ima ženu, dve ćerke i sina. 06.11.2011. godine, Harisu je pripala čast da se pojavi kao gost na koncertu Monserat Kabalje u Beogradu u okviru njene turneje. Haris je tada izveo pesme: "Dicitencellovuie“ i "Torna a Surriento“, dok je u duetu sa Monserat briljirao u numeri "Non di scordad di me“.

Kada peva Haris Džinović pripremite se na lom i nezaboravnu noć! Čekamo vas u Baru! Dođite da zajedno uđemo u Novu 2020. godinu sa najboljim vokalom na našim prostorima!

2019

Banjalučane će u novogodišnju noć uvesti Željko Samardžić na Trgu Krajine. Na istom mestu će, dan posle, nastupiti Željko Joksimović.
Saopšteno da će 30.decembra na Trgu Krajine gostovati Haris Džinović, 31. decembra Željko Samardžić, a 1. januara 2019. Željko Joksimović.
Za doček Nove 2019. godine, Banjalučani će bez sumnje uživati u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi.
Haris Džinović Nova godina 2025

2018

Haris Džinovića će najveselije noći publiku zabavljati u Hotelu Terme (Kongresni centar Terme) pravi sadržajan i bogat zabavni program - Najbolja zabava i druženje.
Haris Džinović Nova godina 2025

2017

Za doček Nove godine, Haris Džinović će nastupiti na Zlatiboru.

Turistička organizacija "Zlatibor" najavila je spektakularan doček Nove godine na Zlatiboru i odličan provod prvih dana Nove godine.

"Gosti Zlatibora i domaćini, Novu godinu dočekaće uz Harisa Džinovića i trubače Marka Gligorijevića. Za reprizu, 1. januara, na Kraljevom trgu nastupa "Riblja čorba", a sutradan Željko Joksimović", najavio je Arsen Đurić, zamenik predsednika opštine Čajetina.

2016

Haris Džinović će za Novu godinu 2016. nastupiti u hotelu Palisad, na Zlatiboru. Provedite nezaboravnu novogodišnju noć uz Harisa Džinovića i Luna bend.

Za reprizu dočeka Nove godine, Haris Džinović će nastupiti u Beogradu, kako je najavio gradski menadžer Goran Vesić.

2011

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.
Dva velika pevača, Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće spektakularni Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u spoju prelepih balada i kafanskih, neizostavnih hitova.

Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja humorističkog duha Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti novogodišnji program, dok će jutro na sebi svojstven način ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.

Ažurirano: Feb 19, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama