Bilja Sečivanović Nova godina

Repriza Nove godine će se održati u hotelu "Lipka" u Kolašinu, a nastupiće Biljana Sečivanović i Bane Mojićević.

Cena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana u hotelu "Lipka", koji uključuje pansion, iznosi 290 eura.

2024

Repriza Nove godine uvek nosi sa sobom posebnu čar i očekivanja. Ove godine, ljubitelji dobrog provoda i kvalitetne muzike imaće priliku da uživaju u izuzetnom muzičkom događaju koji će oplemeniti prazničnu atmosferu. Naime, za reprizu Nove godine, u prelepom ambijentu hotela "Lipka" u Kolašinu, nastupiće Biljana Sečivanović i Bane Mojićević, čija imena garantuju veče puno emocija, lepih melodija i nezaboravnog provoda.

Uz pratnju Mauricius benda, Biljana i Bane će publiku voditi kroz bogat repertoar domaćih hitova, stvarajući savršenu atmosferu za dobar provod.

Hotel "Lipka", poznat po svojoj gostoljubivosti i vrhunskoj usluzi, pružiće savršenu pozadinu za ovaj događaj. Smestio se u srcu Kolašina, hotel nudi udobnost i toplinu koja doprinosi sveukupnom doživljaju. Cena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana, koji uključuje pansion, iznosi 290 eura, a uz to, gosti mogu očekivati i posebne pogodnosti za decu, čineći ovu proslavu idealnom za porodice.
Bilja Sečivanović Nova godina 2025

2023

Biljana Sečivanović Novu godinu 2023 će provesti radno u Srbiji. Hotel Park Ivanjica je spremio sjajnu ponudu za doček Nove godine, gde će goste zabavljati Biljana Sečivanović, a u cenu karte koja je 5700 rsd će biti uračunata bogata svečana večera i neograničena konzumacija domaćeg pića.
Bilja Sečivanović Nova godina 2025


2022

Posle prošlogodišnje pauze u nastupima za Novu godinu, Biljana Sečivanović ove godine sprema spektakl. Za doček Nove godine je očekuje nastup u event centru Anđela, u Šapcu. Pored Bilje koja će biti zadužena za dobar štimung, u cenu od 50€ ulazi i svečana večera, kao i neograničena konzumacija određenog alkoholnog i bezalkoholnog pića.
Bilja Sečivanović Nova godina 2025


2018

Zvezda Granda Bilja Sečivanović ove godine će za doček nastupiti u Smederevu u klubu Hollywood

2011

Biljana Sečivanović se sprema za doček Nove godine, koristi slobodno vreme između tezgi u Cirihu da pronađe odgovarajuću haljinu za Novu godinu. a kako bi zasijala u Novoj godini, haljinu traži u pauzi izmedju nastupa u Švakcarskoj.

Biljana će doček Nove provesti radno, samo što još ne zna gde će pevati.

Ažurirano: Feb 8, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama