97
Central Palace - Nova godina 2025
Doček Nove Godine 2014 će se održati u glamuroznom Zepter Event Centru u Beogradu. Očekuje se preko 4000 kvadratnih metara zabave, privlačeći goste iz preko 30 zemalja. Muzički program čine Aco Pejović, DJ tim i drugi poznati DJ-evi. Piće je besplatno tokom cele večeri, uz širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Karte su 32€, sa različitim cenama za rezervacije stolova i separea.
Adresa: Resavska 34, Beograd, RS
Club Admiral - Nova godina 2025
Club Admiral, smešten u historicnom delu Beograda, Dorćolu, pruža ekskluzivni doček Nove 2014. Godine uz bogatu ponudu pića, hrane i muzike Admirale Benda. Kapacitet kluba je ograničen na 450 sedećih mesta, a obezbeđen je i parking i smeštaj u sklopu kluba. Cena ulaznice je 29€ po osobi sa neograničenom konzumacijom pića i hrane.
Adresa: Venizelosova 31 (bivsa Đure Đakovića), Beograd, RS
Dom Omladine - Centurion - Nova godina 2025
Dobrodošli na Centurion doček Nove 2014. godine u potpuno novom Domu omladine u Beogradu. Ponudićemo vam 2 stejdža, 2 VIP prostora, šampanjac u ponoć, nagradnu igru, koktel šank i Rakija Corner. Slavićemo uz nastupe FullHouse Banda i raznovrsnih domaćih i stranih DJ-a. Neograničena konzumacija pića uračunata je u cenu od 24€. VIP narukvice za pristup VIP zoni koštaju dodatnih 10€. Barski stolovi i separei mogu se rezervisati uz doplatu.
Adresa: Makedonska 22, Beograd, RS
Dočekajte Novu Godinu u vodećem klubu u Beogradu, Julian Loft (ex Magacin) . Atmosferu će kreirati popularni No Comment bend, a veče će biti ispunjeno pozitivnom energijom i vrhunskom uslugom. Klub se nalazi u ulici Karađorđeva 2-4, a dizajniran je sa impresivnim detaljima. Očekujte neviđeni svet zabave u savremenom enterijeru na 500 m2, uz profesionalno ozvučenje i rasvetu. Pored nastupa benda, ovde se smenjuju i najbolji gradski DJ-evi. Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 33€, a u cenu je uključena neograničena konzumacija određenih pića. Rezervacije stolova dostupne su po različitim cenama.
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u Klubu Sova, jednom od najlepših klubova u Beogradu. Klub nudi neograničenu konzumaciju pića, živu muziku, a svojim gostima daruje prigodne poklone, a postoji i mogućnost osvajanja laptopa ili mobilnog telefona u nagradnoj igri. Sve to možete doživeti po ceni od 28 eura po osobi. Požurite, broj mesta je ograničen!
Adresa: Gračanicka 18, Beograd, RS
Lukas - Nova godina 2025
Klub Lukas iz Beograda najavljuje doček Nove godine. Ponuda uključuje barske stolove i separee, neograničeno piće, meze i pekarske proizvode. Muzičku zabavu obezbeđuju Frontman Band i Dj Richard. Cene variraju: za barski sto (4-7 osoba) cena je 30€ za muškarce, 25€ za devojke, dok je separe za 8-9 osoba 500€ uz flašu Jack Danielsa i Finlandia vodke sa Red Bull-om. Popust za veće grupe.
Adresa: Ušće bb, Novi Beograd, RS
Parlament - Nova godina 2025
Nova godina u Parlamentu obećava vam sjajnu zabavu uz DJ Architecta, DJ Jaya i DJ Lemmea. Piće je uključeno u all inclusive ponudu i varira od stranih pića, koktela, vina, piva do negaziranih pića. Separe košta
Adresa: Ruska 1, Beograd, RS
Pirana - Nova godina 2025
Provedite Najluđu noć u ekskluzivnom splavu Pirana s pogledom na Most na Adi. Čeka vas luksuzan i topao ambijent, sjajna muzika Angel Banda, bogat meni i neograničena konzumacija pića. Svi gosti dobijaju poklon - godišnju kartu za krstarenje brodom Sirena. Karate se prodaju svakog dana od 17-20h u restoranu. Pogledajte sve ponude na: www.plovidbabeogradom.com. Cena po osobi kreće se od 25€ do 35€, a postoji i specijalna ponuda za doček Nove godine i Srpske Nove godine za samo 50€.
Adresa: Sajamski kej, Bulevar vojvode Mišića bb, Beograd, RS
Plan B - Srpska - Nova godina 2025
Johnnie Walker i Event Management organizuju Doček Srpske Nove Godine u renoviranom klubu Plan B, prethodno poznatim kao Opposite. Gosti će uživati u muzici Frontman Banda i Dj Philips Blue i Dj Velvet. Neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, uz gratis flašu Johnnie Walkera za svaku rezervaciju. Uz bogat muzički program, i viskokvalitetnu uslugu, očekuje se nezaboravna žurka.
Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd, RS
Restoran Avalica - Nova godina 2025
Nova godina u restoranu Avalica, sa tradicijom dugom nekoliko generacija. Restoran se nalazi na lokaciji u Ljutice Bogdana 24, preko puta Zvezdinog stadiona. Avalica je poznata po domaćim specijalitetima srpske kuhinje. Nudi muziku uživo Čikago Band, neograničeno piće i hranu, po ceni od 3.800 dinara, bez dodatnih troškova. Dođite i uživajte u fantastičnom provodu i profesionalnoj usluzi.
Adresa: Ljutice Bogdana 24, Beograd, RS
Super Nova - Nova godina 2025
Super Nova je sjajna žurka za doček Nove godine, gde vas očekuje pet različitih žurka - Velika klupska žurka, Beograd, Ibiza, Njujork, i Rio. Sve žurke su all inclusive sa cenom karte od 19 evra. Ograđen prostor u centru grada smešta tri hiljade ljudi. Dodatni sadržaj uključuje energetska pića, kafansku muziku, karnevalske performanse i besplatne koktele. Poslednja ponuda uključuje gratis barski sto na pet ili više karata, popust na separee - 100€ umesto 120€ i popust na VIP separee - 150€ umesto 180€.
Adresa: Vojvode Šupljikca 31, Beograd, RS
Ušće Colosseum - Nova godina 2025
U ekskluzivnom prostoru Ušće Colosseum-a u Beogradu, sa preko 2000 kvadratnih metara na 3 nivoa, biće održan doček, uz mnoštvo atrakcija, uključujući nastupe popularnih umetnika, različite vrste pića i hrane, kao i razne nagrade. Cena karte je samo 32€. Postoje i dodatne opcije rezervacija mesta koje uključuju različite pogodnosti, koje kreću od 30€ do 500€.
Adresa: Staro Sajmište 20, Beograd, RS
Podeli