Ana Nikolić Nova godina

Ne, Ana Nikolić neće nastupati za Novu godinu.

2024

Ana Nikolić, jedna od najpoznatijih imena na muzičkoj sceni Srbije, ovog puta za Novu godinu 2024. je odlučila da ne nastupa nigde. Ova odluka izazvala je veliko iznenađenje među njenim fanovima, kao i među ljubiteljima novogodišnjih proslava.

Zašto je Ana Nikolić odlučila da napravi pauzu od novogodišnjih nastupa, tema je koja intrigira mnoge. Možda je ovo vreme koje želi da posveti sebi i svojoj porodici, ili pak planira nešto veliko u svojoj karijeri što zahteva posvećenost i pripremu daleko od svetla reflektora. Bez obzira na razloge, ova odluka samo dodatno podgreva interesovanje za Anu i njeno delo, dokazuje da je njena popularnost nezavisna od čestih javnih nastupa.

Svakako, njena muzika i dalje će odzvanjati u mnogim domovima i na privatnim proslavama, dok će njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekivati nove pesme i projekte koje planira u budućnosti.
Ana Nikolić Nova godina 2025

2023

Za Novu godinu 2023, Ana Nikolić ne nastupa nigde. Za narednu godinu je pripremila svojim obožavaocima veliki koncert u Štark areni 07.10.

2022

Ana Nikolić je za Novu godinu odlučila da ostane u Srbiji, ali neće imati klasičan novogodišnji nastup. Ona će kao gost iznenađenja ući u rijaliti Zadrugu i zajedno sa učesnicima prirediti provod za pamćenje. Gledaoci kraj malih ekrana, kao i učesnici će na taj način upotpuniti svoje veče i uživati u Aninim pesmama.

2018

Ana Nikolić se za Novu godinu vraća na scenu. Ona će se prvi put pojaviti u javnosti otkako je u avgustu rodila ćerku Taru. Ona će u klubu Kasina i hotelu Metropol na sceni biti i njena koleginica Jelena Rozga. Njih dve će se rotirati u ova dva kluba.
Ana Nikolić Nova godina 2025


2016

Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupiti u Hotelu Grand na Kopaoniku. Spremite se za najluđi doček uz atraktivnu Anu Nikolić i Ćemu.


2015

Ana Nikolić u Hotelu Metropol - Doček Nove Godine.

Poznata estradna zvezda na našoj muzičkoj sceni Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski doček i štimung tokom novogodišnje noći. Svojim stasom i glasom će učiniti sve da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.

Cene dočeka Nove godine u ovom renoviranom beogradskom hotelu su od 60-170 eur po osobi u zavisnosti od pozicije stola i uključuju mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice. Za dobar provod do duboko u noć pobrinuće se Ana Nikolić.

2014

Kraljica skandala i pevačica koja konkuriše za album godine, Ana Nikolić, uvešće vas u Novu godinu 2014. i prirediti pravi muzički spektakl u hotelu Hyatt, zajedno sa Igorom Terzijom!
Ana Nikolić će vas glasom i stasom uvesti u predstojeću godinu, u okviru glamoruznog dočeka koji organizatori pompezno najavljuju u beogradskom hotelu Hyatt.

A ovako je Ana Nikolić proslavljala Nove godine do sada:

Pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine će najverovatnije pevati u Beogradu, na splavu Bolivud.

Pevačica Ana Nikolić pevaće za doček Nove godine 2012. u Crnoj Gori.
Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupati u Budvi, u diskoteci Sparta.
Znajući da Nikolićeva voli i da popije, očekuje se spektakularni doček. Trenutno Ana promoviše svoj novi album Mafija kafe.
Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama