Restoran Tri šešira Nova godina 2026 donosi doček u duhu prave beogradske boemije, onako kako se već decenijama slavi u srcu
Skadarlije. Ovo je veče za sve koji žele toplu, iskrenu atmosferu i tradicionalan provod uz muziku koja budi najlepše uspomene.
Skadarlijska čarolija biće u punom sjaju dok se gosti okupljaju u čuvenom restoranu Tri šešira, mestu gde su pesma, smeh i dobro raspoloženje deo svake večeri. Za novogodišnje slavlje pripremljen je poseban program.
Tamburaši će uneti starogradski štimung, a
Ljiljana Jakšić svojom emocijom i interpretacijom učiniće da svaka pesma zvuči posebno i blisko. Tačno u ponoć priključiće se i
trubači, donoseći atmosferi dodatnu toplinu i onu prepoznatljivu energiju pravog balkanskog slavlja.
Tri šešira godinama unazad neguje tradiciju koja spaja generacije, pa ni ovog puta ne izostaje prepoznatljiv duh Skadarlije - miris dobre hrane, zvuk tambura i vedra lica gostiju koji zajedno ulaze u novu godinu. Ovo je idealan doček za sve koji žele autentično, opušteno i emotivno veče, okruženi najbližima i muzikom koja se peva iz srca.
Prijem gostiju biće organizovan između
20:15 i 21:00, uz dobrodošlicu koja najavljuje noć ispunjenu pesmom, prijatnim trenucima i toplinom prave boemske tradicije.
Cena
Cena karte je
120€ po osobi. U cenu je uključena
svečana večera i jedno piće dobrodošlice (ostala pića se plaćaju po utrošku, po regularnim cenama).
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva. Nakon izvršene kupovine karata, posle 10. novembra povrat novca nije moguć, osim u slučaju otkazivanja događaja od strane organizatora!
Muzika
Za doček Nove godine zabavljaće vas
tamburaši i glumica Ljiljana Jakšić, dok u ponoć dolaze i trubači. Piće
U cenu je uključeno
jedno piće dobrodošlice (sve preko se plaća po utrošku, cene su regularne).
Hrana
Sve goste u novogodišnjoj noći očekuje
svečana večera koja će zadovoljiiti sva vaša čula.
Mesni meni (bez svinjetine) Hladno predjelo:
- Goveđa pršuta
- Dimljeni biftek
- Zlatarski sir
- Kajmak
- Urnebes
- Domaća juneća pašteta
- Proja
- Slani rolat
- Ruska salata
Toplo predjelo:
- Rolovana teletina sa mladim krompirom
Glavno jelo:
- Ćevap
- File minjon
- Uštipci sa goveđom pršutom
- Punjeni pileći medaljon
Salata:
- Šopska salata
Pecivo:
- Somun
- Integralni hleb
- Beli hleb
- Štapići sa belim lukom
Dezert:
- Torta
Mesni meni (sa svinjetinom) Hladno predjelo:
- Goveđa pršuta
- Njeguška pršuta
- Sremski kulen
- Zlatarski sir
- Urnebes
- Kajmak
- Ruska salata
- Slani rolat od spanaća i ajvara
Toplo predjelo:
- Rolovana teletina sa mladim krompirom
Glavno jelo:
- Ćevapi
- Punjeni pileći medaljoni
- Rolovani svinjski file
- Leskovački uštipak
Salata:
- Šopska salata
Pecivo:
- Somun
- Integralni hleb
- Beli hleb
- Štapići sa belim lukom
Dezert:
- Torta
Posni meni Hladno predjelo:
- Prebranac
- Losos salata
- Ajvar
- Masline
- Pita od krompira
- Marinirane pečurke
Toplo predjelo:
- Rižoto sa lososom
Glavno jelo - Riblji tanjir:
- Brancin
- Losos
- Pastrmka
- Prilog: krompir sa blitvom
Salata:
Miks zelenih salata
Pecivo:
- Somun
- Integralni hleb
- Beli hleb
- Štapići sa belim lukom
Dezert:
- Pita sa suvim šljivama
Ažurirano: Dec 6, 2025
| Izdavač: Nova godina | O nama