Smeštaj u hostelima za Novu godinu u Beogradu

Nova godina u Beogradu - smeštaj u hostelima

Nova godina u Beogradu predstavlja jedan od najpopularnijih i najveselijih praznika. Uz prelepe novogodišnje ukrase i svetiljke koje su postavljene gotovo po celom gradu, posebna novogodišnja atmosfera je ono što izdvaja ovaj grad od drugih evropskih metropola. Ukoliko je vaš izbor Nova godina u Beogradu, savetujemo vam da na vreme odaberete odgovarajući smeštaj za Novu godinu u Beogradu, kako ne biste došli u situaciju da rezervišete samo ono što je ostalo.
Nova godina Beograd hosteli

Hotelski smeštaj u Beogradu je tokom prošlog veka bio najpopularniji vid smeštaja, kako za porodice i samce, tako i za poslovne ljude. Međutim, danas se hoteli smatraju pomalo skupim zadovoljstvom, stoga se akcenat stavlja na hostele u Beogradu kao i privatan smeštaj u vidu stanova i apartmana. Hosteli, u stvari, objedinjuju prednosti i najlepše karakteristike privatnog smeštaja i hotela - toplinu i ušuškanost porodičnog doma, sa čistoćom, profesionalnim prisustvom i paletom usluga koja je svojstvena hotelima. Sve to po povoljnoj ceni i na najboljim lokacijama!

Nova godina u Beogradu može da vam ponudi niz iznenađenja. Pored obilazaka značajnih kulturno-istorijskih znamenitosti, kao i posete najpoznatijim restoranima, gde možete da uživate u čuvenoj srpskoj gastronomskoj ponudi, za one najmlađe, ali i one koji su željni avanture i zabave, nezaobilazna lokacija je Novogodišnji sajam. Nalazi se u najvećem poslovno-trgovinskom centru koji ima potencijal da bude pod zaštitom države kao institucija od kulturnog značaja, na kome možete posetiti i niz drugih manifestacija, a ono što može da vam bude itekako zanimljivo je ponuda hostela u neposrednoj blizini Sajma. Ranijih godina organizovan je bio i doček Nove godine na Novogodišnjem sajmu, što ne znači da se ta praksa neće ponoviti.
Nova godina Beograd hosteli

Najpopularnije proslave Nove godine u Beogradu se odvijaju na centralnom gradskom Trgu, Trgu Republike, na kome nastupaju predstavnici različitih muzičkih žanrova ili u nekoj od srpskih kafana koje se smatraju prepoznatljivim brendom. Ukoliko ne želite da koristite gradski prevoz ili taksi, naš savet je da potražite odgovarajući hostelski smeštaj u centru grada, to jest, u blizini lokacije gde ćete da provedete najluđu noć. Taksi prevoz ume da bude poprilično skup tokom novogodišnje noći, dok je gradski prevoz nešto što uvek čekate više nego što biste želeli. Stoga, topla preporuka je da izaberete hostelski smeštaj za Novu godinu u Beogradu, u neposrednoj blizini mesta gde ćete da boravite na sam doček.

Najveći broj hostela u Beogradu se nalazi u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice, iako ima smeštenih i u najrazličitijim delovima grada. Neki od najpopularnijih hostela u Beogradu su: "Hedonist hostel Beograd“, "Hostel Bongo“, "Arkabarka Floating Hostel“, "Hostelče hostel“, "El Diablo“, Hostel Friends“, "Hostel Home, Sweet Home“, "Belgrade Modern Hostel“, "Sun Hostel“, kao i mnogi drugi. Ako planirate da Novu godinu proslavljate u boemskoj četvrti, poznatijoj kao Skadarlija, i ova lokacija se pobrinula da ponudi hostelski smeštaj za Novu godinu u Beogradu. "Hostel Skadarlija Sunrise“ je jedan od poznatijih u ovom delu grada, mada se u okolini mogu pronaći još nekoliko poznatih hostela. Hosteli u Skadarliji su izuzetno traženi, stoga ukoliko planirate da Novu godinu slavite u Skadarliji, poprilično unapred biste trebali da rezervišete hostelski smeštaj. Ako ga potražite nekoliko dana pred sam doček, uvereni smo da nećete uspeti da ga pronađete, tako da vam u tom slučaju ostaju rezervne varijante u vidu malo skupljih hotela, ili pak apartmanskog smeštaja, to jest, iznajmljivanja stanova u kojim biste proveli nekoliko dana. Postoji uvreženo mišljenje da hostelski smeštaj za Novu godinu u Beogradu predstavlja i najpovoljniji smeštaj, kao i to da ovaj vid smeštaja nudi velike mogućnosti upoznavanja novih ljudi. Na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara.

Beograd, koji je neiscrpan izvor pozitivne energije, može da se posmatra i kao prijateljstvo sa srdačnim, veselim Beograđanima, koji organizuju i doček Srpske Nove godine. To je neformalni pravoslavni praznik koji će vaši dragi prijatelji i poznanici iz Srbije proslaviti, a na vama je da se opustite i prepustite atmosferi koju nudi jedinstvena Nova godina u Beogradu!
Ažurirano: Dec 1, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z