Miroslav Ilić Nova godina

Miroslav Ilić za doček Nove godine peva u Hotelu Jugoslavija, u pratnji orkestra Miše Mijatovića

2024

Miroslav Ilić Nova godina - Hotel Jugoslavija Beograd

Nova godina u Beogradu uvek nosi posebnu magiju, a ovog puta tu magiju dodatno će ulepšati Hotel Jugoslavija, poznat po svojoj tradiciji i luksuzu. Naime, upravo u ovom hotelu, jednom od najstarijih na ovim prostorima, Miroslav Ilić će napraviti doček za pamćenje.

Ambijent Hotela Jugoslavija već zrači elegancijom, a njegov prepoznatljiv Svarovski luster, najveći na svetu, zajedno sa još 16 blistavih lustera u banket sali, dodatno će podići atmosferu tokom čitave noći. Međutim, ono što će ovaj doček Nove godine zaista učiniti posebnim jeste nastup legendarne muzičke ikone - Miroslava Ilića. Proslava njegovog zlatnog jubileja, 50 godina neponovljive karijere, učiniće da Miroslav Ilić Nova godina bude ne samo muzički spektakl već i istorijski trenutak.
Miroslav Ilić Nova godina 2025

Osim nezaboravne muzike, ulaznica obuhvata i večeru te neograničenu konzumaciju pića. A za one koji žele da upotpune iskustvo, hotel nudi specijalne cene smeštaja s predivnim pogledom na reku.

Doček Nove godine u Beogradu nikada nije bio glamurozniji. Sa Miroslavom Ilićem na čelu, doček 2024. u Hotelu Jugoslavija postaće događaj za anale. Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog iskustva!

2023

Za Srpsku Novu godinu u Valjevu, stanovnici i gosti grada uživaće u nastupu popularnog pevača narodne muzike, Miroslava Ilića. Grad Valjevo i Centar za kulturu Valjevo organizuju proslavu Srpske Nove godine na Gradskom trgu, u petak, 13. januara, od 22:00 časa.

Programom proslave je predviđeno da koncert traje 120 minuta, a u ponoć će biti priređen veliki vatromet. Miroslav Ilić obeležio je 50 godina na muzičkoj sceni u decembru 2022. godine, što je proslavio u dva navrata u beogradskoj Areni.

Valjevci cene Miroslava Ilića ne samo kao jednog od najboljih srpskih pevača narodne muzike, već i kao humanitarca. U periodu od 2000. do 2010. godine, održao je više humanitarnih koncerata u Sali Centra za kulturu.

Ne propustite priliku da proslavite Srpsku Novu godinu u Valjevu uz legendarnog Miroslava Ilića i nezaboravnu atmosferu na Gradskom trgu!
Miroslav Ilić Nova godina 2025


2022

Stanovnici Babušnice imaće organizovani doček Nove godine u parku, gde će nastupiti legendarni pevač narodne muzike, Miroslav Ilić. Pored njega, na sceni će se pojaviti i orkestar Miše Mijatovića. U ponoć je planiran vatromet kako bi proslava bila još svečanija.

Program proslave Nove godine počinje u 22 sata nastupom lokalnog "Fajront benda". Koncert Miroslava Ilića i orkestra Miše Mijatovića počinje u 23 sata, ali se ne zna do koliko će trajati.

Organizator dočeka je Opština Babušnica, koja će izdvojiti 1,8 miliona dinara za organizaciju proslave. Ovaj novac potiče od sredstava koja su ostala od gastronomske manifestacije "Vurdijade". U cenu organizacije ulaze iznajmljivanje i montaža bine, ozvučenja i rasvete, a za to će biti plaćeno 700.000 dinara beogradskoj Agenciji Mercata.

Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu u Babušnici uz spektakularni koncert Miroslava Ilića i nezaboravnu atmosferu!

2021

Srpska Nova godina u Čačku - Proslava uz koncert Miroslava Ilića

Za doček Srpske Nove godine u Čačku, jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike svih vremena, Miroslav Ilić, nastupiće na Gradskom trgu. Proslava će biti upotpunjena koncertom koji počinje 13. januara oko 23 sata, a Miroslava Ilića će pratiti orkestar Miše Mijatovića.

Doček Nove godine Čačak biće dodatno obogaćen tradicionalnim novogodišnjim vatrometom tačno u ponoć. Organizatori ovog događaja su Grad Čačak i Dom kulture Čačak.

Ne propustite priliku da proslavite Srpsku Novu godinu u Čačku uz nezaboravni koncert Miroslava Ilića i sjajnu atmosferu na Gradskom trgu!

2020

Nova godina na Zlatiboru: Spektakularan doček uz Miroslava Ilića i bogat program.

Nova godina na Zlatiboru obećava nezaboravan provod za sve posetioce ove popularne planinske destinacije. Turistička organizacija Zlatibor i Opština Čajetina zajedno pripremaju četvorodnevni program na Kraljevom trgu, koji će zadovoljiti ukuse svih generacija.

Nova godina Zlatibor donosi bogat muzički program, koji počinje 29. decembra 2019. koncertom Dejana Petrovića i Big benda. Naredne večeri, 30. decembra, posetioci će moći da uživaju u nastupu popularne pevačice Maje Berović.

Doček Nove godine Zlatibor prirediće pravu poslasticu za ljubitelje narodne muzike. Legendarni Miroslav Ilić nastupiće 31. decembra na Kraljevom trgu, pružajući nezaboravan provod u prelasku iz stare u novu godinu. U ponoć će se održati tradicionalni vatromet uz svirku trubača, kuvano vino i rakiju, obećavajući sjajnu atmosferu za sve prisutne.

Prvog dana Nove godine, 1. januara 2020, repriza dočeka biće u znaku dobrog roka. Grupa Van Gogh nastupiće na Kraljevom trgu, pružajući još jedno veče sjajne muzike i zabave.

Očekuje se da će oko 50.000 gostiju posetiti Zlatibor tokom novogodišnjih praznika, a hotelski kapaciteti su popunjeni sa više od 90 odsto. Pored muzičkog programa, organizatori su pripremili i novogodišnju žurku za decu u Čajetini, 27. decembra, u Domu kulture, gde će grupa Haos animatori prirediti zabavu, a ulaz je besplatan.

Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu na Zlatiboru uz nezaboravan program i sjajnu atmosferu!
Miroslav Ilić Nova godina 2025


2019

U Boru će se održati doček Srpske Nove godine po Julijanskom kalendaru, u nedelju 13. januara. Glavna zvezda večeri biće Miroslav Ilić, popularni pevač narodne muzike koji će nastupiti u velikoj dvorani Sportskog centra Bor, uz pratnju orkestra Miše Mijatovića. Koncert će početi u 22 sata, ali vrata dvorane će biti otvorena za sve posetioce već od 20 časova i 30 minuta.

Organizatori dočeka su Ustanova "Centar za kulturu grada Bora", Grad Bor i suorganizator Ustanova "Sportski centar Bor", dok je kompanija "Rakita Exploration" pokrovitelj koncerta. Ulaz na koncert je besplatan.

Prema najavama, očekuje se da će koncert pratiti veliki broj ljubitelja narodne muzike. Velika dvorana Sportskog centra Bor može da primi do 3.500 posetilaca, dok će se gledaoci moći smestiti i na donjem delu, gde će biti postavljena bina. Ukupno ima mesta za oko šest hiljada ljudi. Organizatori su obezbedili i tri prodajna mesta na kojima će posetiocima biti ponuđena bezalkoholna pića.

Iako je uoči koncerta bilo najava da će ispred samog Sportskog centra biti velikih gužvi, otvaranje tri ulaza u 20 sati trebalo bi da spreči stvaranje većih gužvi. Očekuje se da će koncert Miroslava Ilića uveličati proslavu Srpske Nove godine u Boru i doprineti dobroj atmosferi u gradu.2016

Posle tradicionalnog rođendanskog koncerta koji je trajao puna tri sata, pred punim “Sava centrom“, legenda narodne muzike, Miroslav Ilić će za Novu godinu i za reprizu Nove godine nastupiti sa Mogul bendom u Aranđelovcu u Hotelu Izvor.

2015

Miroslav Ilić - Hotel Grand Kopaonik - Doček Nove Godine 2015.

Proslavljeni pevač narodne muzike, poznat kao i slavuj iz Mrčajevaca, Miroslav Ilić će radno provesti novogodišnju noć.

Iako je imao više ponuda za doček Nove godine, odlučio se da u najluđoj noći svojim hitovima uveliča doček gostima hotela Grand na Kopaoniku

Boravak na Kopaoniku će provesti radno, ali će svakako deo vremena posvetiti uživanju u zimskim čarolijama na Kopaoniku
Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama