Višnja Petrović Nova godina

Višnja Petrović za doček Nove godine peva na splavu Cotier

2024

Višnja Petrović Nova godina - Splav Cotier Beograd

Beograd je poznat po svom dinamičnom noćnom životu, a ovog puta, centar pažnje biće upravo Višnja Petrović. Kada se pomene Nova godina Beograd, svi odmah očekuju spektakularnu proslavu i nezaboravne momente.

Višnja Petrović, jedna od najtraženijih pevačica, najavila je svoj ekskluzivni nastup za doček Nove godine. Posebna draž ovog događaja je što će se održati na popularnom gradskom splavu Cotier. Beograđani i posetioci glavnog grada moći će da uživaju u izvanrednim pesmama poput "Čovek pravi" i "Izvini gade", koje su postale prave muzičke senzacije. Ako ste mislili da "Višnja Petrović Nova godina 2024" zvuči obećavajuće, u pravu ste!
Višnja Petrović Nova godina 2025

Splav Cotier Nova godina, koji je poznat po svom ekskluzivnom enterijeru, pružiće svim gostima osećaj glamura. Pored toga što će imati priliku da slušaju omiljene hitove, posetioci će moći da se dive neodoljivom pogledu na Kalemegdan i stari deo Beograda. Očekuje se da doček Nove godine Beograd na ovom mestu bude nešto što će se dugo pamtiti.

Za sve one koji tragaju za jedinstvenim iskustvom i žele da budu deo magične večeri, Višnja Petrović Nova godina 2024 je pravi izbor.

Dakle, ukoliko planirate da dočekate Novu 2024. godinu sa stilom, splav Cotier i Višnja Petrović vas pozivaju da to učinite na najbolji mogući način. Ne propustite priliku da postanete deo ove nezaboravne noći!