Milena Ćeranić Nova godina

2023

Restoran Kaldrma 1929 u Banja Luci priprema nezaboravnu Novu godinu sa Milenom Ćeranić. Ovaj ekskluzivni restoran je savršeno mesto za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način.

Gosti će imati priliku da uživaju u Mileninim najvećim hitovima i ostalim muzičkim iznenađenjima, uz bogat švedski sto i šampanjac u ponoć. Očekuje vas sjajan provod uz vrhunsku uslugu u predivnom ambijentu.

Cena Nove godine u restoranu Kaldrma 1929 sa Milenom Ćeranić iznosi 150KM po osobi.

Ne propustite priliku da Novu godinu dočekate na jednom od najboljih mesta u Banja Luci uz vrhunsku muziku i najbolju hranu i piće. Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu noć u restoranu Kaldrma 1929.
Milena Ćeranić Nova godina 2025

2019

Milena Ćeranić će dočekati Novu godinu sa Novopazarcima. Ona će za najluđu noć pevati u velelepnom resort-u Emrović raj gde je dobra zabava uvek zagarantovana.

Menadžment i ljudi iz organizacije ovog dočeka su još pre nekoliko meseci bukirali Milenu, jer su želeli da baš ona zabavlja goste za najluđu noć nakon Cece koja je pevala na otvaranju luksuznog turističkog naselja Emrović raj u Novom Pazaru. Milena sprema specijalan repertoar i rešena je da priredi nezaboravan doček publici.
Milena Ćeranić Nova godina 2025

2016

Doček Nove godine u kristalnoj dvorani Sava Centra sa Milenom Ćeranić.
Milena Ćeranić Nova godina 2025

Milena, sada već iskusna Zvezda Granda biće zadužena za dobar provod i atmosferu za Novu godinu. Za goste restorana će biti zaduženo profesionalno osloblje, koje će se potruditi da gostim ništa ne zafali u toku večeri.
Kristalna dvorana Sava Centra biće specijalno dekorisana za ovu novogodišnju noć, sa svečanim ukrasima i velikom jelkom.