Milena Ćeranić Nova godina

Doček Nove godine će biti održan u hotelu Sloboda u Šapcu, sa Milenom Ćeranić koja će muzički obeležiti noć.

Cena novogodišnjeg paketa od 80 eur obuhvata svečanu večeru sa brojnim gurmanskim specijalitetima i neograničeno uživanje u domaćem alkoholnom i bezalkoholnom piću.

2024

Nova godina 2024 u srcu Šapca, u čarobnom ambijentu hotela Sloboda, sa jedinstvenom Milenom Ćeranić koja će svojim nastupom obeležiti ovu specijalnu noć. Pozivamo vas da budete deo nezaboravnog novogodišnjeg slavlja koje spaja izuzetnu muziku, vrhunsku gastronomiju i neodoljivu atmosferu tradicionalnog gostoprimstva.

Za samo 80 eur po osobi, uživajte u sveobuhvatnom novogodišnjem paketu koji uključuje svečanu večeru sa bogatim izborom jela koja zadovoljavaju palate i najzahtevnijih gurmana. Osim izvanredne večere, u cenu je uključeno i neograničeno uživanje u domaćem alkoholnom i bezalkoholnom piću, omogućavajući vam da bez briga toastujete za sreću i zdravlje u Novoj godini.
Milena Ćeranić Nova godina 2025

Milenina energija i snažan vokal garantuju da će svaki trenutak ove noći biti ispunjen veseljem i dobrom muzikom. Poznata po svojim hitovima koji su osvojili region, Milena će sigurno napraviti atmosferu koja poziva na ples, pevanje i nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati.

Hotel Sloboda, kao jedan od simbola Šapca, pruža savršenu kulisu za doček Nove godine. Njegova elegancija i profesionalnost osoblja čine ga idealnim mestom za sve one koji žele da Novu godinu dočekaju u stilu, komforu i sa puno stila.

Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za veče puno smeha, radosti i muzike koje će dugo ostati u sećanju. Dođite u hotel Sloboda i proslavite novi početak uz Milenu Ćeranić i fantastičnu atmosferu koja vas čeka u Šapcu.

2023

Restoran Kaldrma 1929 u Banja Luci priprema nezaboravnu Novu godinu sa Milenom Ćeranić. Ovaj ekskluzivni restoran je savršeno mesto za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način.

Gosti će imati priliku da uživaju u Mileninim najvećim hitovima i ostalim muzičkim iznenađenjima, uz bogat švedski sto i šampanjac u ponoć. Očekuje vas sjajan provod uz vrhunsku uslugu u predivnom ambijentu.

Cena Nove godine u restoranu Kaldrma 1929 sa Milenom Ćeranić iznosi 150KM po osobi.

Ne propustite priliku da Novu godinu dočekate na jednom od najboljih mesta u Banja Luci uz vrhunsku muziku i najbolju hranu i piće. Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu noć u restoranu Kaldrma 1929.
Milena Ćeranić Nova godina 2025

2019

Milena Ćeranić će dočekati Novu godinu sa Novopazarcima. Ona će za najluđu noć pevati u velelepnom resort-u Emrović raj gde je dobra zabava uvek zagarantovana.

Menadžment i ljudi iz organizacije ovog dočeka su još pre nekoliko meseci bukirali Milenu, jer su želeli da baš ona zabavlja goste za najluđu noć nakon Cece koja je pevala na otvaranju luksuznog turističkog naselja Emrović raj u Novom Pazaru. Milena sprema specijalan repertoar i rešena je da priredi nezaboravan doček publici.
Milena Ćeranić Nova godina 2025

2016

Doček Nove godine u kristalnoj dvorani Sava Centra sa Milenom Ćeranić.

Milena, sada već iskusna Zvezda Granda biće zadužena za dobar provod i atmosferu za Novu godinu. Za goste restorana će biti zaduženo profesionalno osloblje, koje će se potruditi da gostim ništa ne zafali u toku večeri.
Kristalna dvorana Sava Centra biće specijalno dekorisana za ovu novogodišnju noć, sa svečanim ukrasima i velikom jelkom.

Ažurirano: Mar 1, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama