Kaya Nova godina

Doček Nove godine će se održati u prestižnom hotelu Radon Plaza u Sarajevu.

2024

Nova godina u Sarajevu, uz nezaboravno muzičko veče koje će vam prirediti Katarina Ostojić Kaya! Prestižni hotel Radon Plaza, poznat po svojoj izvanrednoj usluzi i luksuznom ambijentu, domaćin je ovog spektakularnog događaja za Novu godinu u Sarajevu.

Za sve one koji žele da Novu godinu dočekaju na grandiozan način, hotel Radon Plaza nudi veče ispunjeno muzikom, plesom i sjajnom atmosferom. Katarina Ostojić Kaya, poznata po svojim nastupima i sjajnom vokalu, garantuje da će vas njena muzika držati na nogama sve do ranih jutarnjih sati. Ovo je savršena prilika da se prepustite čarima dobre muzike i uživate u pravom muzičkom spektaklu.
Kaya Nova godina 2025

Doček Nove godine u hotelu Radon Plaza nije samo o muzici, posetioci će biti dočekani sa pićem dobrodošlice, a tokom večeri uživati u bogatom švedskom stolu koji će zadovoljiti i najzahtevnije palate. Sve to, u kombinaciji sa prvoklasnom uslugom i elegantnim ambijentom hotela, čini ovaj događaj idealnim izborom za sve one koji žele da Novu godinu dočekaju na jedinstven i nezaboravan način.

Sa cenom od 250 KM po osobi, ova ekskluzivna proslava Nove godine nudi izvanrednu vrednost, obećavajući ne samo fantastičnu zabavu i odličnu muziku, već i neograničeno piće, vrhunsku hranu i atmosferu koja će sigurno učiniti ovu Novu godinu jednom od najlepših uspomena.

2023

Kaya Nova godina - Restoran Wagner/ Imperium Hall Beograd

Ove godine sve prisutne u Imperium Hall i Wagner restoranu za Novu godinu zabavljaće talentovana i popularna pevačica Kaya. Društvo na bini će joj praviti muzička zvezda našeg regiona Dejan Matić, a upomoć će priskočiti i Ivana Milojević i Backstage Band. Kaya preko 15 godina suvereno vlada klupskom scenom prestonice, a poznata je po brojnim singlovima i učešću u rijaliti programu Veliki Brat gde se pojavila 2008. godine. Samo neki od poznatih hitova Kaye su Lepa a sama, Mazohista i Htela bih.
Kaya Nova godina 2025

Restoran Wagner i Imperium Hall Nova godina se nalaze na odličnoj lokaciji na Ada Huji, na samom šetalištu na keju. Iz restorana se pruža fantastičan pogled na reku, na Dunav, što može samo doprineti već svečanoj novogodišnjoj atmosferi. Imperium Hall i restoran Wagner su poznati po veoma ljubaznom i profesionalnom osoblju kao i ponudi koja Vas neće ostaviti ravnodušnim. Takođe, restoran raspolaže sa besplatnim WiFi, pa ćete moći da čestitate svima novogodišnje praznike i okačite svoje slike na društvene mreže. Svečana sala Imperium Hall i novootvoreni restoran Wagner nalaze se na samo 500 metara od Big Shopping Centra na Karaburmi, što znači da nećete imati problem da nađete objekat ako dolazite sopstvenim prevozom.

Cena karte iznosi od 90 do 110 evra u zavisnosti od toga gde Vam je sto pozicioniran u prostoriji, a cena karte obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića.

Ažurirano: Mar 12, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama