Sandra Afrika Nova godina

Nastupiće Sandra Afrika, di-džej Mihajlo, Milica Todorović i Breskvica.

2024

Beograd se sprema za nezaboravnu Novu godinu, a centralno mesto proslave ove godine biće Trg Republike, gde će nastupiti popularna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika. Na Instagramu, Sandra je potvrdila ovu vest objavivši fotografiju koja najavljuje njen nastup, izazvavši oduševljenje među fanovima.

Nova godina u Beogradu, deo je manifestacije "Beogradska zima", za koji se sprema bogat i raznolik program koji će zadovoljiti sve ukuse građana i posetilaca.
Sandra Afrika Nova godina 2025

Renovirani Trg republike, idealano je mesto za ovakve manifestacije. Program počinje 31. decembra u 21.30 i trajaće do ranih jutarnjih sati, a pored Sandre Afrike, na sceni će se pojaviti i di-džej Mihajlo, Milica Todorović, Anđela Ignjatović Breskvica i orkestar Endžija Mavrića.

Proslava se nastavlja već od 2. januara sa di-džej žurkama i uličnim artistima. Knez Mihailova ulica biće transformisana u bazar, protežući se do Kalemegdana gde će biti postavljeno dečje seoce sa klizalištem.

Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu na Trgu u Beogradu uz Sandru Afriku i druge popularne izvođače. Ove godine, Beograd će zasijati u punom sjaju, nudeći raznolik kulturni i zabavni program koji će učiniti vašu novogodišnju noć posebnom. Uz bogat program i fantastičnu atmosferu, doček Nove godine u Beogradu će biti događaj za pamćenje.

Pridružite se slavlju i doživite najlepši doček Nove godine u Beogradu sa Sandrom Afrikom!

Ažurirano: Jul 3, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama