Restoran Zlatni bokal Nova godina 2026 donosi doček u duhu prave skadarlijske tradicije, onako kako se godinama pamti i prepričava. U samom srcu Skadarlije, među kaldrmom, starim fasadama i toplinom pravog boemskog ambijenta, Zlatni bokal otvara svoja vrata svima koji žele novogodišnje veče puno pesme, smeha i dobre energije.
Ovaj čuveni restoran, poznat po dugoj istoriji i autentičnom šarmu, svakog decembra postaje jedna od najtraženijih adresa u Beogradu. Gosti ga vole zbog iskrene atmosfere, tradicionalne muzike i osećaja da se vreme na trenutak zaustavi. I ove Nove godine pripremljen je program koji donosi upravo to - doček sa dušom.
Za muziku će biti zaduženi Život teče band, Harizma band i Vibe band, čiji zvuci tambura, gitare i prepoznatljivih melodija stvaraju atmosferu koja greje i spaja ceo sto. Pesme koje svi znaju, ritam koji poziva na igru i vedro raspoloženje obeležiće ovu posebnu noć.
Gastronomska ponuda Zlatnog bokala ostaje verna tradiciji - bogat izbor domaćih specijaliteta, sočan roštilj, stara srpska jela i pažljivo pripremljene internacionalne opcije mamiće svakog gosta. Sve je servirano uz gostoprimstvo po kome je Skadarlija dobro poznata.
Ako želite doček koji vraća stari beogradski duh, uz toplinu pravog boemskog ugođaja, Restoran Zlatni bokal Nova godina 2026 je mesto gde ćete ući u novu godinu uz širok osmeh i najlepše pesme.
Cena
Cena po osobi se kreće od 60€ do 100€. Cena obuhvata svečanu večeru i piće dobrodošlice.
Bašta - 60€ Gornja sala - 80€ Donja sala - 100€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Nakon izvršene kupovine karata, posle 10. novembra povrat novca nije moguć, osim u slučaju otkazivanja događaja od strane organizatora!
Muzika
U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate uz tri sjajna benda: Bašta - Vibe band Donja sala - Život teče band Gornja sala - Harizma band
Piće
Očekuje vas piće dobrodošlice. Ostala pića se plaćaju po utrošku.
Hrana
Novogodišnji meni I Predjelo - Appetizer Selekcija sireva i pršuta Cheese and Prosciutto Selection
Glavno jelo - Main course Praseće pečenje na pekarskom krompiru Slow-roasted pork with baked potatoes
Salata - Salad Zimski miks (paprika u pavlaci, kiseli kupus, turšija) Winter mix (peppers in sour cream, sauerkraut, pickled vegetables)