Restoran Zlatni bokal - Nova godina 2025 Beograd
Restoran Zlatni Bokal Nova godina nalazi se u boemskoj četvrti Beograda, tačnije u Skadarliji i tamo je čak od 19.veka. Posebna beogradska kafana koja predstavlja kulturnu baštinu i koja je uvek bila mesto dobrog provoda. Restoran Zlatni bokal doček Nove godine je savršena ponuda koju ne treba propustiti.
Restoran Zlatni bokal predstavlja pravi spomenik kulture u svima poznatoj Skadarliji. Nastaviće svoju dugogodišnju tradiciju i prirediće izuzetnu zabavu tokom novogodišnje noći. Svima poznata atmosfera Skadarlije ostaviće vas bez daha dok budete uživali u finom zvuku tamburice.
Bogata gastronomska ponuda uključuje mnoštvo specijaliteta tradicionalne kuhinje, sve od roštilja pa do starih srpskih jela, naravno, tu su i internacionalni specijaliteti.
Muzika
Uživaćete uz
tamburaše uživo.
Piće
Očekuje vas
piće dobrodošlice.
Ostala pića se plaćaju
po utrošku.
Hrana
Novogodišnji meni I - 100€Hladno predjelo - Cold appetizer - Goveda pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, proja, zlatarski sir, urnches, kajmak
(Beef prosciutto, pork prosciutto, sausage, cornbread, Zlatar cheese, urnebes salad, Kaymak)
Toplo predjelo - Hot appetizer - Rolovane šljive u slanini, na baby spanaću
(Rolled prunes in bacon on a bed of baby spinach)
Glavno jelo - Main course- Čevapi, uštipci, dimljeni svinjski laks kare, kobasiec, pileći file
(Minced meat, meat fritter, smoked pork chop, sausage, chicken filet)
Salata - Salad- Šopska salata
(Shopska salad)
Mešano pecivo - Pastry mix- Somun, integralni hleb, beli hleb, štapići sa belim lukom
(Flatbread, wholemeal bread, white bread, bread sticks with garlic)
Desert - Desserts- Čokoladna torta
(Chocolate cake)
Novogodišnji meni II - 100€Mesni meni bez svinjetine - Meat menu without porkHladno predjelo - Cold appetizer - Goveda pršuta, juncća pašteta, kajmak, pita zeljanica, mladi sir, rolovani sir
(Beef prosciutto, homemade beef pate, kaymak, spinach pic, fresh cottage cheese, griled cheese)
Toplo predjelo - Hot appetizer - Punjeni šampinjoni
(Stuffed mushrooms)
Glavno jelo - Main course- Ćevapi, uštipci, pileći batak, juncći medaljoni
(Minced meat, minced meat fingers, chicken drumstick, beef medallion)
Salata - Salad- Srpska salata
(Serbian salad)
Mešano pecivo - Pastry mix- Somun, integralni hleb, beli hleb, štapići sa belim lukom
(Flatbread, wholemeal bread, white bread, bread sticks with garlic)
Desert - Desserts- Baklava sa pistaćima
(Baklava with pistachios)
Novogodišnji meni III (posni meni) - 100€Posni meni - Lenten menuHladno predjelo - Cold appetizer - Karpaćo od dimljenog lososa
(Smoked salmon carpaccio)
Toplo predjelo - Hot appetizer - Punjeni patlidžan
(Stuffed eggplant)
Glavno jelo - Main course- Riblji tanjir Fish plate Kečiga, smud, pastrmka, losos, brancin
(Helmet fish, perch, smoked trout, salmon, see hass fish)
Salata - Salad- Miks zelenih salata
(Green salad salad)
Mešano pecivo - Pastry mix- Somun, integralni hleb, beli hleb, štapići sa belim lukom
(Flatbread, wholemeal bread, white bread, bread sticks with garlie)
Desert - Desserts- Pita sa jabukama
(Apple pie)
Cena
Cena dočeka u Zlatnom bokalu je
100€ po osobi.
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem PostExpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.Ažurirano: Dec 10, 2024
| Izdavač: Nova godina | O nama