Breskvica Nova godina

Na Trgu republike u Beogradu će nastupiti Breskvica, di-džej Mihajlo, Milica Todorović, Sandra Afrika i orkestar Endžija Mavrića.

2024

Ovogodišnja Nova godina u Beogradu, deo manifestacije "Beogradska zima," obećava nezaboravno iskustvo s bogatim kulturnim i zabavnim sadržajem.

Glavna proslava dočeka Nove godine na Trgu republike održava se na nedavno renoviranom trgu koji je idealan za ovakve događaje. Za Novu godinu, 31. decembra, nastupiće popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica. Njeno prisustvo će sigurno privući mnoge ljubitelje muzike, a njen energičan nastup obećava sjajnu zabavu. Pored Breskvice, na sceni će se pojaviti i di-džej Mihajlo, Milica Todorović, Sandra Prodanović (Sandra Afrika) i orkestar Endžija Mavrića. Program počinje u 21.30 i trajaće do ranih jutarnjih sati.
Breskvica Nova godina 2025

Proslava se nastavlja već 2. januara, kada će se održati di-džej žurke i nastupi uličnih umetnika. Knez Mihailova ulica biće transformisana u bazar koji se proteže do Kalemegdana, gde će biti postavljeno dečje seoce sa klizalištem.

Ovaj sveobuhvatni program proslave Nove godine obećava izvanredno iskustvo za sve generacije, dok će Breskvica svojim nastupom dodatno ulepšati novogodišnju noć na Trgu republike.

2023

U Doboju se ove godine očekuje posebna Nova godina zahvaljujući manifestaciji "Zimska čarolija," koja će okupiti veliki broj posjetilaca. Bez obzira na nedostatak snijega, očekuje se da će atmosfera biti izuzetno topla i vesela.

Centralni događaj večeri biće nastup popularne pevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica. Njeno prisustvo će sigurno privući mnoge ljubitelje muzike, a njen energičan nastup obećava podizanje raspoloženja na viši nivo. Breskvica će svojim hitovima i interakcijom s publikom sigurno stvoriti nezaboravnu atmosferu, ispunjenu pozitivnom energijom i entuzijazmom.
Breskvica Nova godina 2025

Manifestacija "Zimska čarolija," koja traje od 23. decembra do 14. januara, nudi raznovrsne zabavne, kulturne, sportske i edukativne sadržaje za sve uzraste. Predstojeći doček Nove godine u parku biće vrhunac ove manifestacije, pružajući građanima Doboja i posjetiocima priliku da u društvu prijatelja i porodice uživaju u prazničnoj atmosferi.

Uz bogat program i raznovrsne aktivnosti, "Zimska čarolija" će i ove godine potvrditi svoj značaj kao centralni zimski događaj u Doboju, donoseći radost i veselje svima koji će se okupiti da zajedno proslave ulazak u novu godinu.

Ažurirano: Jun 28, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama