Severina Vučković Nova godina

Trg od oružja u Kotoru će biti mesto dočeka Nove godine sa pop divom Severinom.

Nastup pre Severine na dočeku Nove godine održaće grupa Toć.

2024

Nova godina se približava, a sa njom i noć za pamćenje na jednom od najlepših trgova u regionu - Trgu od oružja u Kotoru. Ova čarobna lokacija postaće dom najuzbudljivijeg dočeka Nove 2024. godine, sa koncertom koji obećava nezaboravne trenutke. Glavne zvezda večeri biće najveća regionalna pop diva, Severina, čiji nastup sa nestrpljenjem očekuju svi prisutni.

Veče će započeti energičnim nastupom grupe Toć, koja je poznata po svom jedinstvenom muzičkom stilu i sposobnosti da zagreje atmosferu i pripremi publiku za glavni događaj. Njihova muzika će biti savršen uvod u ono što sledi - koncert Severine, koja će nas sve uvesti u Novu godinu sa stilom.
Severina Vučković Nova godina 2025

Severina, kao simbol regionalne pop scene, priprema repertoar koji će obuhvatiti kako njene najveće hitove, tako i nove pesme koje su već osvojile srca publike. Poznata po svojim spektakularnim nastupima, energiji koju donosi na scenu i izvanrednom vokalnom izvođenju, Severina garantuje doček koji će se dugo pamtiti.

Prvo veče Nove godine u Kotoru biće dodatno obogaćena nastupom Dina Merlina, koji prvi put nastupa na otvorenoj sceni u ovom gradu. Njegov koncert, uz uvod kotorskog benda The Grupa, obećava da će ova novogodišnja proslava biti jedna od najvećih u regionu. Dino Merlin, sa svojim bogatim repertoarom i magičnom sposobnošću da stvori posebnu atmosferu, sigurno će učiniti da prva noć Nove godine bude veličanstvena.

Doček Nove godine u Kotoru na Trgu od oružja predstavlja priliku da se uđe u Novu godinu uz vrhunsku muziku, spektakularnu atmosferu i društvo ljudi koji su došli da zajedno proslave. Pozivamo vas da dočekate Novu godinu 2024 u Kotoru, uživajući u muzici, plesu i čaroliji koju samo ovakav doček može pružiti.

2023

Nova godina će u Splitu proteći u znaku Severine. Mediji su najavili da popularna Seve za Novu godinu nastupa u svom rodnom Splitu.

Očekuje se veliki broj posetilaca, jer su organizatori najavili izuzetan novogodišnji program i veliki broj izvođača. Novogodišnji program sa spiskom izvođača se očekuje uskoro od strane organizatora.
Severina Vučković Nova godina 2025

2022

Nakon pauze od novogodišnjih nastupa, Seve će za doček Nove godine nastupiti u Hotelu Palas u Petrovcu i to u tandemu sa Tropico bendom.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" i Hotel Palas su se pokazali kao izvanredni organizatori novogodišnjeg programa po kojoj su postali poznati širom regiona.

Tokom novogodišnjih praznika, u jednom od najlepših hotela na Mediteranu, možete uživati u nastupima: Severine i Tropico Banda 31. decembra,1. januara - Nede Ukraden i Milice Pavlović, 2. januara - Dženana Lončarević i Ane Kokić. Sve tri večeri, za odličnu atmosferu biće zadužen Hua Hua Bend, a voditeljka programa biće Tea Babić.

2020

Severina će za Novu 2020. prirediti nezaboravnu žurku u Belexpocentru. Svojom energijom i sjajnim glasom učiniće da vam ova noć bude jedna od najboljih u životu. Pored svojih pesama, Seve će izvoditi i numere svojih kolega, tako da ćete uživati u raznovrsnoj muzici.

Prostrana dvorana Belexpocentra može da primi veliki broj ljudi, ali ipak bismo vam preporučili da svoju kartu kupite na vreme, jer nije isključeno da se desi da prostor bude premali za sve ljubitelje atraktivne pevačice.

2019

Novu 2019. popularna Seve neće provesti radno. Ove godine se odlučila na pauzu i uživanje sa svojim suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Za doček Nove godine uživaće sa porodicom na prelepim Maldivima, a nakon odmora čekaju je novi nastupi.

2018

Hotel Splendid od otvaranja 2006. godine organizuje proslavu novogodišnjih praznika uz raznovrstan muzički program. Ove godine za doček će na velikoj sceni glavnog restorana nastupiti jedna od najvećih regionalnih zvezda - Severina, a posetioci će takođe moći da vide i nastupe Harisa Džinovića i orkestar Žutog Serhatlića.
Severina Vučković Nova godina 2025


2017

Turistička organizacija Bar i Opština Bar pripremili su raznoliki program koji će trajati od 26. decembra do 2. januara, a za dobru zabavu tokom dočeka Nove godine, angažovani su Katapult i Severina Vučković. Za reprizu dočeka i odličnu atmosferu će biti zaduženi Akademija i Bajaga i instruktori.

Pored Severine i Bajage, u novogodišnjem program nastupiće i gotovi svi vodeći barski bendovi počev od Katapulta, Akademije i Padrino benda pa do etno grupe Zora. Koncerte će imati i cetinjski evergrin majstor Darko Martinović, Pljevaljski tamburaši i najjpoznatija crnogorska rep gupa Who See.


2016

Severina će za doček Nove godine 2016. pevati u Dubrovniku na Stradunu. To je objavila Turistička zajednica grada Dubrovnika.
Naravno nije objavljeno koliki će honorar dobati Seve, ali je, na osnovu dosadašnjih iskustava i podataka jasno da bi se od tog novca mogao kupiti prilično dobar automobil.
Naime, mediji su za doček Nove 2015. godine pisali kako je za nastup u Poreču dobila 50.000 eura.
Osim nje, na dočeku Nove godine će nastupiti grupa Silente i DJ Kameny.

2015

Severina u Poreču - Doček Nove Godine.

Poreč Vam nudi izvrsnu priliku za odličan provod i nenadmašan doček Nove godine.

Severina je još u junu mesecu, kada je gostovala u klubu Byblos, sa gradskim vlastima u Poreču dogovorila nastup za doček Nove godine.

S glavnog gradskog trga u Poreču, u Novu 2015. uvešće vas kraljica hrvatske estrade - Severina, i učini će doček 2015. zaista nezaboravnim. Nakon sati plesanja i pevanja uz Severinu i ostale izvođače, kada vas umor savlada, otkrićete i zašto su porečki hoteli i apartmani izvrsni domaćini.

Turistička zajednica grada Poreča pobrinuće se da vaš boravak u zimskom Poreču bude idealno mesto za početak Nove godine.

2014

Severina će nastupiti u hotelu "Splendid" a za doček Nove godine 2014. će zaraditi mnogo više para nego prošle godine kada je za "samo" 30.000 evra pevala u jednom beogradskom klubu.

Leto je tek prošlo a Severina ima već ugovoreno gde će pevati za Novu godinu Doček Nove godine uz Severinu biće organizovan na trgu u Budvi, gde se već godinama organizuju svečani dočeci.

Severina je već na Crnogorskom primorju nastupala za doček Nove godine 2006. Sigurno je da će Seve i ove godine Crnogorcima prirediti doćek za pamćenje, a podrazumeva se, da će joj oni uzvratiti pozamašnim honorarom.
Ažurirano: May 22, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama