Milica Todorović Nova godina

2024

Beograd se sprema za spektakularni doček Nove 2024. godine, koji će biti deo velike manifestacije "Beogradska zima". Iz uprave grada otkrili su da će se održati preko 50 raznovrsnih događaja, zadovoljavajući ukuse i građana i posetilaca glavnog grada Srbije tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Srce proslave će biti na Trgu republike, koji pruža idealan ambijent za velike događaje. Doček na Trgu će se odigrati 31. decembra, a među zvezdama koje će zabavljati publiku su Milica Todorović, Anđela Ignjatović poznata kao "Breskvica", Sandra Prodanović (Sandra Afrika), di-džej Mihajlo i orkestar Endžija Mavrića. Program počinje u 21.30 časova i trajat će do ranog jutra. Proslava se nastavlja od 2. januara sa di-džej žurkama i nastupima uličnih artista. Takođe, Knez Mihailova ulica će se pretvoriti u šarmantan bazar koji će voditi sve do Kalemegdana, gde će biti postavljeno klizalište i dečje seoce.
Milica Todorović Nova godina 2025

2023

Poznati turistički centar Zlatibor i Hotel Tornik poziva sve ljubitelje dobre muzike i odlične zabave da dočekaju Novu godinu uz nastup Nikole Rokvića i Milice Todorović.

Ponuda za novogodišnji aranžman obuhvata 4 noćenja/5 dana, od 30.12.2022. do 03.01.2023. godine, na bazi polupansiona. Gostima će biti na raspolaganju živa muzika tokom dana u Wine baru (30.12. od 18h do 22h, 31.12. i 01.01. od 16h do 20h) i u Rotacionom restoranu (02.01. od 18h do 22h). Za doček i reprizu su obezbeđene svečane večere koje će se održati od 21h do 03h (piće nije uključeno u cenu).

U okviru muzičkog programa, za Novu godinu nastupiće Nikola Rokvić, dok će za reprizu nastupiti Milica Todorović. Moguća je doplata od 30 eur po osobi za obe noći za sto do podijuma.
Milica Todorović Nova godina 2025

Za decu će biti obezbeđena animacija tokom dočeka i reprize, a mogu prisustvovati dočeku u svečanoj sali uz doplatu (puna cena ulaznice za decu uzrasta 12 godina i starije, 50% popusta na cenu ulaznice za decu od 6-12 godina, 40 eur za decu do 6 godina). Gosti hotela mogu uživati u neograničenom korišćenju Spa&Wellness centra i Fitness-a, kao i u dečijoj igraonici i mini aqua parku.

Cena za novogodišnji aranžman za dve osobe, 4 noćenja iznosi 146.659,00 rsd. Cene dočeka Nove godine i reprize za eksterne goste iznose 150€ za doček Nove godine i 100€ za reprizu (piće nije uključeno u cenu).

Zlatibor je idealna destinacija za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način uz odličan provod i vrhunsku uslugu. Rezervišite svoj smeštaj na vreme i pripremite se za nezaboravnu novogodišnju noć na Zlatiboru.

2019

Milica Todorović za Novu godinu neće nigde nastupati. Odlučila je da ovaj doček Nove godine provede sa svojim prijateljima i uživa u praznicima. Što se tiče Srpske Nove godine, nastup je ugovorila i pevaće u Čačku, na Gradskom trgu.

2018

Milica Todorović će za docek Nove Godine nastupiti u Beogradu u novootvorenom Event Centru Kopernikus 6.10 na Ušću pored muzeja Savremene umetnosti.
Da noc bude jos ludja pobrinuce se i Stevan Andjelković.
Milica Todorović Nova godina 2025

2016

Pevačica Milica Todorović će za doček Nove godine nastupiti u Zagrebu, u kongresnoj dvorani velesajma.


Za Novu godinu očekuje vas spektakularan provod uz miljenicu zagrebačke publike, Milicu Todorović. U predivnoj dvorani velesajma, uživajte u najluđem provodu za doček Nove godine.
Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama