Klubovi i Kafići Nova godina Beograd 2018

Club Sugar & Spice - Doček Nove godine Beograd 2018
Doček Nove godine - Klub Sugar and Spice u hotelu Jugoslavija! Prijatan komfor, pokloni, besplatna konzumacija!
Muzika: JackPot Band i DJ Inna & DJ Alex Candy
Cena: 29€
Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3 (u sklopu hotela Jugoslavija), Beograd, RS
Splav Bridge - Doček Nove godine Beograd 2018
Ne propustite najspektakularniji doček 2018. Nove godine na splavu Bridge
Muzika: Amar Gile
Cena: 40€
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Klub Kafana Tarapana - Doček Nove godine Beograd 2018
Nova godina u Tarapani - najbolji noćni provod u centru Beogradu
Muzika: Exclusive bend, Igor Popović i Mirjana Šišić (Zvezde Granda)
Cena: 40€
Adresa: Kneza Miloša 9, Beograd, RS
Klubovi & Kafići - Rezervacije za doček Nove godine u Beogradu, Srbija
Kada je noćni život u pitanju, Beograd se smatra jednom od omiljenih destinacija u Evropi, a u poslednjih nekoliko godina postao je izuzetno privlačan za proslavu novogodišnje noći. Strani turisti su sve više zainteresovani za dolazak u ovu evropsku metropolu, što zbog dobrog provoda, ukusne hrane i odlične rakije, ali i zbog toga što žele da provere mit o prelepim Beograđankama. U Beograd su svi pozvani, ovaj grad velikog srca svim turistima širi svoje ruke, u obliku Save i Dunava i grli svakog ko u njega dođe.

Nova godina u Beogradu je prava atrakcija, kako za žitelje srpske prestonice, tako i za ljude iz unutrašnjosti i strance. Novogodišnja groznica počinje dve do tri nedelje pre dočeka Nove godine i traje sve do 14. januara (Srpske Nove godine). Svi koji jednom dođu u Beograd, shvatiće da nije malo slavlja u Srba. Ovaj temperamentni balkanski narod itekako uživa u slavlju, hrani, piću, ali i druženju, i veoma je gostoljubiv.
Klubovi & Kafići - Rezervacije za doček Nove godine u Beogradu, Srbija

Ukoliko odlučite da proslavite Novu 2018. godinu, Beograd vam priprema mnoštvo dobrih žurki, a na vama je da se dobro informišete i odaberete šta vam najviše odgovara. Predlažemo vam da posetite sajt www.novagodina.rs i pogledate ponude za proslavu Nove godine u klubovima i kafićima u Beogradu. Uveravamo vas da postoje žurke za svačiji džep i po svačijem ukusu. Neki klubovi i kafići uz ulaznicu nude piće i hranu, dok je u nekima ulaznicom obezbeđen isključivo ulaz. Vodite računa o tome, kao i o vrsti muzike koja će vas uvesti u Novu godinu. Beograd i tu pradnjači u Evropi, jer je ovaj grad raskrsnica puteva istoka i zapada, tradicionalnog i modernog. Tako da vas ne iznenadi što ćete u jednom kafiću moći da uživate uz popularnu narodnu muziku, dok vas u kafiću pored očekuje disko ili haus muzika. U Beogradu je sve moguće, i prava je privilegija biti u mestu gde je sve ponuđeno kao na tacni.

Nova godina u Beogradu, poznata je po tome što svake godine nudi koncert na otvorenom, ispred Narodne skupštine i na Trgu Republike. Tačno u ponoć prisutni mogu da uživaju u velikom vatrometu koji svetli nad beogradskim nebom. Nakon vetrometa, predlažemo vam da posetite neki od klubova i kafića gde se žurka nastavlja do ranih jutarnjih sati. Najpopularniji klubovi u Beogradu nalaze se u centru grada, na Slaviji, ali i na Adi Ciganliji, Senjaku, Novom Beogradu i naravno u Zemunu. Gotovo da svaki kraj grada ima svoje lokalne klubove u kojima organizuje doček Nove godine.

U klubovima i kafićima u Beogradu moći ćete da uživate u najrazličitijim muzičkim žanrovima. Od popularnih di - džej izvođača, preko tehno, R'N'B, hip – hop, potom pop i rok zvuka, pa sve do žive svirke i narodne muzike, sve su to mogućnosti koje vam mogu obezbediti lud i nezaboravan provod. Veliki broj klubova za Novu godinu vam pruža priliku da vidite go-go igračice na binama ili u kavezima. Uvereni smo da postoji za svačiji ukus po nešto.
Klubovi & Kafići - Rezervacije za doček Nove godine u Beogradu, Srbija

Beograd često nazivaju evropskom prestonicom noćnog života, jer su žurke gotovo svakodnevne, a vrhunac provoda je žurka za Novu godinu. Nije ni čudo što se svake godine broj stranih turista koji posete Beograd utrostruči. Ono što vam preporučujemo za Novu godinu u Beogradu jeste da po mogućnosti rezervišete mesto u klubu ili kafiću, kako ne biste bili uskraćeni da uđete u željeni lokal. Detaljne informacije o Novoj godini u klubovima i kafićima u Beogradu predlažemo da proverite na našem vodiču za Novu godinu 2018. o najboljim klubovima i kafićima u gradu. Tu možete da saznate kakav vas provod očekuje u beogradskim kafanama, restoranima i splavovima.