Klubovi i Kafići Nova godina 2022 Beograd

Klub Magacin ex Gotik - Nova godina 2022
Doček Nove godine - Magacin ex Gotik
Muzika: Amar Gile i Elma Sinanović
Cena: 25€
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beton hala, Beograd, RS
Klubovi & Kafići - Doček Nove godine 2022 Beograd
Beograd je jedan od onih evropskih gradova, gde praktično baš u svakom delu grada, u svakoj ulici ili uličici, možete naići na izuzetne kafiće. Od onih manjih, lokalnih, gde se najčešće okuplja društvo iz komšiluka, dobro poznata ekipa sa prijateljima, do onih većih, gde je vrlo često jako teško pronaći slobodan sto. Zamislite doček Nove godine u takvom gradu.

Raznovrsnost u pogledu kafića u kojima možete proslaviti Novu godinu, stvarno je neverovatna u glavnom gradu. Vlasnici ili oni koji se o tome brinu, posebnu pažnju, sve više i više, posvežuju jedinstvenom dizajnu enterijera, koji će već na prvi pogled izdvojiti njihov lokal u odnosu na druge u blizini, pa čak i čitavom gradu. U tom trendu, koji moramo oceniti kao apsolutno pozitivan, najviše uživaju Beograđani i gosti srpske prestonice. Osim toga, svi se trude da, izuzev spolja, ponude još nešto čime će osvojiti srca svojih posetilaca. Od muzike i interesantnog osvetljenja, preko gostovanja akustičnih bendova ili solo muzičara, do interesantne ponude pića i cena. Zamislite doček Nove godine u nekom od takvih kafića.
Klubovi & Kafići - Doček Nove godine 2022 Beograd

U ovom moru, kvalitetnih, zanimljivih, prijatnih kafića, ukoliko dolazite izvan Beograda, neće vam nikako biti jednostavno da se odlučite gde da proslavite Novu godinu, ako već nemate neki određeni kriterijum kojim se vodite ili bar preporuku. Ukoliko poznajete nekoga ko stanuje u Beogradu, raspitajte se pre svega, u kojim će kafićima biti organizovan doček Nove godine, Beograđanima jako važnog praznika. Svakako, nema sumnje da će većina kafića, bez obzira da li su u centru grada ili negde dalje, lokalnog tipa, posvetiti dodatnu pažnju ovoj najluđoj noći. Ne škodi da znate, da li će u kafiću koji izaberete biti i nekog posluženja, ili vas očekuje luda zabava na zajedničkom jutarnjem obroku u nekoj od ulica koje su prepune raznolikih lokala brze ishrane. Nova godina i doček Nove godine, ipak se usko vezuju i za ukusan zalogaj.

U kafićima širom Beograda, Beograđani uglavnom proslavljaju Novu godinu na nešto mirniji način, uz muziku koja dozvoljava razgovor, uz omiljeno piće, grickalice i meze, u okruženju prijatelja sa kojima se i inače viđaju. Tu i tamo, možete očekivati da se atmosfera za doček Nove godine podigne nekom odličnom pesmom, ali za one kojima je ovo previše nalik na domaću, kućnu atmosferu, predlažemo da razmisle o nešto drugačijoj proslavi Nove godine.
Klubovi & Kafići - Doček Nove godine 2022 Beograd

Već ste razmislili i shvatili da vam je za doček Nove godine najvažnije da slušate svoju omiljenu vrstu muzike ili nekog omiljenog izvođača, da ste okruženi velikim brojem dobro raspoloženih ljudi koji se raduju upravo čemu i vi, kao i da je piće kvalitetno, a izbor istog raznovrstan. Nama se čini, pravi izbor za doček Nove godine, za vas, jeste neki od beogradskih noćnih klubova.

Već je sredina decembra i gotovo da nema poznatog beogradskog kluba koji nije objavio program za najluđu novogodišnju noć. Svi su se veoma potrudili da privuku veliki broj gostiju i da im na svaki način ugode. Sasvim sigurno, neće biti problema da se popune mesta bilo da je u pitanju klub sa rok muzikom ili elektronskom muzikom, sa nastupom folk pevača ili poznatog DJ. Jednostavno, svaka muzika u Beogradu ima brojnu publiku, a ovom prilikom, taj broj samo raste, jer se u novogodišnjoj noći očekuje veliki broj posetilaca iz ostatka Srbije, ali i stranih turista, bilo iz regiona ili nešto daljih zemalja.
Klubovi & Kafići - Doček Nove godine 2022 Beograd

Zato, ako ste već spazili reklamu nekog kluba za doček Nove godine u Beogradu, koja vam je privukla pažnju, bilo izvođačem koji će sa vama odbrojavati zadnje sekunde 2021. godine ili bilo čime drugo, nemojte časiti ni časa, već odmah izvršite rezervaciju, kako biste obezbedili svoje mesto u dobroj atmosferi za ulazak u Novu 2022. godinu.

Veći broj klubova u okviru ponude za doček ubraja i neku vrstu posluženja, ali čak i da vam to ne bude dovoljno, ona varijanta malopre spomenuta, u nekoj od ulica brze hrane, samo je odličan završetak ove najluđe noći, gde ćete sasvim sigurno naleteti na nekoga koga poznajete, družiti se još malo i uživati u osvetljenim ulicama glavnog grada. Možda upoznate i nove prijatelje, zašto da ne? Nova godina i treba da donese nove ljude i doživljaje.

Bilo da je vaš izbor bao na kafić, klub, restoran ili splav, bilo da ste odseli ili stanujete negde u blizini ili pak, jako daleko, nemojte rizikovati sa vožnjom automobila i traženjem parkinga, bar u ovoj noći, kada svi slave baš kao i vi. Oslonite se na svoje noge ili neku od službi koja pruža usluge prevoza. Mislite odgovorno, čak i u najluđoj noći!