97
Klub kafana Tarapana - Nova godina 2025
Nova godina 2024. u Tarapani - najbolji noćni provod u centru Beograda
Muzika: Uroš Živković
Cena: od 40€
Adresa: Kneza Miloša 9, Beograd, RS
Semafor žurka - Nova godina 2025
Novogodišnja Semafor Žurka 2024
Muzika: 4 stejdža - Marinello Bend, Sense 1.dj, DJ Iggy, kafanska muzika
Cena: od 20€
Adresa: Sajmište 20, Beograd, RS
Kafana Druga Kuća - Nova godina 2025
Nova godina 2024. - Kafana Druga Kuća
Muzika: Nenad Nikolić, Tijana Radivojević & Loco Loco bend
Cena: od 30€
Adresa: Nušićeva 27, Beograd, RS
Klub Restoran Baraka - Nova godina 2025
Klub restoran Baraka - Nova godina 2024.
Muzika: Baraka bend
Cena: od 25€
Adresa: Karađorđeva 13, Beograd, RS
Dragi Bravo - Nova godina 2025
Dragi Bravo - Nova godina 2024 - The biggest New Year Event in Serbia
Muzika: Beograd - DJ Marchez & DJ Dinero, Niš - DJ Kizami & DJ Dennis
Cena: 1200 RSD
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14, Beogradski Sajam, Hala 4, Beograd, RS
Santo Domingo - Nova godina 2025
Santo Domingo - Nova godina 2024.
Muzika: Alto band
Cena: od 60€
Adresa: Studentski trg 15, Beograd, RS
Klub Komitet - Nova godina 2025
Klub Komitet - Nova godina 2024.
Muzika: Beso de Loco bend
Cena: 55€
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beton hala, Beograd, RS
Money Beton Hall - Nova godina 2025
Money Beton Hall - Trendy provod za Novu godinu 2024
Muzika: DJ's New Year Night
Cena: 30€
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beograd, RS
Klub The Bank - Nova godina 2025
Doček Nove godine 2024. - Klub The Bank
Muzika: DJ's New Year Night
Cena: 30€
Adresa: Crnogorska 12, Beograd, RS
Klub X.O - Nova godina 2025
Klub X.O - Nova godina 2024.
Muzika: Vanja Mijatović
Cena: 55€
Adresa: Sarajevska 26, Beograd, RS
Bitef art cafe - Nova godina 2025
Bitef art cafe - Nova godina 2024.
Muzika: LEZZ go bend i DJ Caki
Cena: od 5.500 RSD
Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd, RS
Klub X.O - repriza - Nova godina 2025
Klub X.O - Repriza Nove godine 2024.
Muzika: Sandra Afrika
Cena: 10€
Adresa: Sarajevska 26, Beograd, RS

Klubovi & Kafići - Doček Nove godine 2025 Beograd

Beograd je jedan od onih evropskih gradova, gde praktično baš u svakom delu grada, u svakoj ulici ili uličici, možete naići na izuzetne kafiće. Od onih manjih, lokalnih, gde se najčešće okuplja društvo iz komšiluka, dobro poznata ekipa sa prijateljima, do onih većih, gde je vrlo često jako teško pronaći slobodan sto. Zamislite Novu godinu u takvom gradu.

Raznovrsnost u pogledu kafića u kojima se može proslaviti Nova godina Beograd, stvarno je neverovatna u glavnom gradu. Vlasnici ili oni koji se o tome brinu, posebnu pažnju, sve više i više, posvežuju jedinstvenom dizajnu enterijera, koji će već na prvi pogled izdvojiti njihov lokal u odnosu na druge u blizini, pa čak i čitavom gradu. U tom trendu, koji moramo oceniti kao apsolutno pozitivan, najviše uživaju Beograđani i gosti srpske prestonice. Osim toga, svi se trude da, izuzev spolja, ponude još nešto čime će osvojiti srca svojih posetilaca. Od muzike i interesantnog osvetljenja, preko gostovanja akustičnih bendova ili solo muzičara, do interesantne ponude pića i cena. Zamislite doček Nove godine u nekom od takvih kafića.

U ovom moru, kvalitetnih, zanimljivih, prijatnih kafića, ukoliko dolazite izvan Beograda, neće vam nikako biti jednostavno da se odlučite gde da proslavite Novu godinu, ako već nemate neki određeni kriterijum kojim se vodite ili bar preporuku. Ukoliko poznajete nekoga ko stanuje u Beogradu, raspitajte se pre svega, u kojim će kafićima biti organizovan doček Nove godine, Beograđanima jako važnog praznika. Svakako, nema sumnje da će većina kafića, bez obzira da li su u centru grada ili negde dalje, lokalnog tipa, posvetiti dodatnu pažnju ovoj najluđoj noći. Ne škodi da znate, da li će u kafiću koji izaberete biti i nekog posluženja, ili vas očekuje luda zabava na zajedničkom jutarnjem obroku u nekoj od ulica koje su prepune raznolikih lokala brze ishrane. Nova godina i doček Nove godine, ipak se usko vezuju i za ukusan zalogaj.

U kafićima širom Beograda, Beograđani uglavnom proslavljaju Novu godinu na nešto mirniji način, uz muziku koja dozvoljava razgovor, uz omiljeno piće, grickalice i meze, u okruženju prijatelja sa kojima se i inače viđaju. Tu i tamo, možete očekivati da se atmosfera za doček Nove godine podigne nekom odličnom pesmom, ali za one kojima je ovo previše nalik na domaću, kućnu atmosferu, predlažemo da razmisle o nešto drugačijoj proslavi Nove godine.

Već ste razmislili i shvatili da vam je za doček Nove godine najvažnije da slušate svoju omiljenu vrstu muzike ili nekog omiljenog izvođača, da ste okruženi velikim brojem dobro raspoloženih ljudi koji se raduju upravo čemu i vi, kao i da je piće kvalitetno, a izbor istog raznovrstan. Nama se čini, pravi izbor za doček Nove godine, za vas, jeste neki od beogradskih noćnih klubova.

Već je sredina decembra i gotovo da nema poznatog beogradskog kluba koji nije objavio program za najluđu novogodišnju noć. Svi su se veoma potrudili da privuku veliki broj gostiju i da im na svaki način ugode. Sasvim sigurno, neće biti problema da se popune mesta bilo da je u pitanju klub sa rok muzikom ili elektronskom muzikom, sa nastupom folk pevača ili poznatog DJ. Jednostavno, svaka muzika u Beogradu ima brojnu publiku, a ovom prilikom, taj broj samo raste, jer se u novogodišnjoj noći očekuje veliki broj posetilaca iz ostatka Srbije, ali i stranih turista, bilo iz regiona ili nešto daljih zemalja.

Zato, ako ste već spazili reklamu nekog kluba za doček Nove godine u Beogradu, koja vam je privukla pažnju, bilo izvođačem koji će sa vama odbrojavati zadnje sekunde 2024 godine ili bilo čime drugo, nemojte časiti ni časa, već odmah izvršite rezervaciju, kako biste obezbedili svoje mesto u dobroj atmosferi za ulazak u Novu 2025 godinu.

Veći broj klubova u okviru ponude za doček ubraja i neku vrstu posluženja, ali čak i da vam to ne bude dovoljno, ona varijanta malopre spomenuta, u nekoj od ulica brze hrane, samo je odličan završetak ove najluđe noći, gde ćete sasvim sigurno naleteti na nekoga koga poznajete, družiti se još malo i uživati u osvetljenim ulicama glavnog grada. Možda upoznate i nove prijatelje, zašto da ne? Nova godina i treba da donese nove ljude i doživljaje.

Bilo da je vaš izbor bao na kafić, klub, restoran ili splav, bilo da ste odseli ili stanujete negde u blizini ili pak, jako daleko, nemojte rizikovati sa vožnjom automobila i traženjem parkinga, bar u ovoj noći, kada svi slave baš kao i vi. Oslonite se na svoje noge ili neku od službi koja pruža usluge prevoza. Mislite odgovorno, čak i u najluđoj noći!
Podeli