97

Nastupajuće zvezde narodne muzike su Aleksandra Mladenović i Nenad Manojlović, a pridružiće im se i mlade nade Grand produkcije - Sandra Mladenović i Stefan Arsenijević.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cene se kreću od 70€ za Bronz paket, preko 85€ za Silver paket i 100€ za Gold paket, do 110€ za Black paket.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Restoran Lux Event Centar

Nova godina 2024 u Beogradu na bazi All Inclusive usluge.

Spektakularni doček Nove 2024. godine u Restoranu Lux Event Centar! Pripremite se za veče koje će zasijati svetlucavom atmosferom, uzavrelom energijom i melodijama koje će vas nositi kroz noć.

All Inclusive usluga piće i hrana na bazi švedskog stola uz bogatu ponudu.


Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite Novu godinu 2024. sa nama u Beogradu. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoje mesto direktnim kontaktom za najbolju proslavu Nove godine u gradu!

Ako ste u potrazi za mestom gde ćete dočekati Novu godinu 2024. u Beogradu, Lux Event Centar je pravi izbor za vas. Sa tradicijom organizovanja nezaboravnih dočeka i mnoštvom oduševljenih gostiju koji se iznova vraćaju, s ponosom možemo reći da smo jedno od najtraženijih mesta za novogodišnje slavlje.

Neka novogodišnja noć 2024 bude veče koje ćete dugo pamtiti, a mi ćemo se postarati da svaki trenutak proveden u Lux Event Centru bude poseban. Rezervišite svoj sto na vreme i osigurajte mesto na jednom od najekskluzivnijih događaja u Beogradu. Ne propustite priliku da sa nama započnete novu godinu u velikom stilu!

Muzika

Očekuje vas noć ispunjena sjajem, zabavom i muzikom uz dve velike zvezde narodne muzike - Aleksandru Mladenović i Nenada Manojlovića!

Ali to nije sve! Pored naših iskusnih zvezda, pridružiće im se i naše mlade nade iz Grand produkcije - Sandra Mladenović i Stefan Arsenijević.Piće

All Inclusive ponuda

Hrana

Večera na bazi švedskog stola uz bogatu ponudu.

Predjela: pečenica, pršuta, sir, kačkavalj, kajmak, i uvek sveže lepinje.

Raznovrsna ponuda glavnih jela: pileći batak, bela vešalica, pileće belo meso, ćevapi, mešani roštilj...

Sezonske salate: kupus, paprike, ljute papričice...

Cena

Bronz paket - 70€
Silver paket - 85€
Gold paket - 100€
Black paket - 110€


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: May 14, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Zrenjaninski Put 84,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli