Splavovi Nova godina 2023 Beograd

Kopernikus 6 10 Event Centar - Nova godina 2023
Doček Nove godine u Kopernikus 6 10 Event Centru
Muzika: Peđa Medenica i Rada Manojlović
Cena: od 100€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - Nova godina 2023
Dočekajte Novu godinu na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova
Muzika: Deni Boneštaj i Ana Pašić
Cena: 34€
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
River - Nova godina 2023
Najekskluzivniji doček Nove 2022. godine
Muzika: Mirče Radulović, Kristina Radosavljević, Anubis Beatz
Cena: od 35€
Adresa: Savski kej bb, Beograd, RS
Splav Port - Nova godina 2023
Doček Nove godine Splav Port by Community
Muzika: Damir Čičić, Tea Stoševska, DJ Markoni
Cena: od 35€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav Money - Nova godina 2023
Splav Money - Nova godina 2022.
Muzika: Nikola Milenković, Irina Arsenijević i DJ Djole
Cena: od 35€
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića bb, Beograd, RS
Restoran Bahus Inn - Nova godina 2023
Dočekajte Novu godinu u prelepom restoranu Bahus Inn
Muzika: Tamburaški orkestar Bahus bend
Cena: od 50€
Adresa: Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd, RS
Aria Event Centar - Nova godina 2023
Nezaboravan doček Nove 2022. godine!
Hrana: Kompletna svečana večera
Piće: Neograničena konzumacija domaćih i stranih pića
Muzika: Stefan Rusimović & Galliano band
Cena: od 40€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav restoran Sirena - Srpska Nova godina - Nova godina 2023
Doček Srpske Nove godine - Splav restoran Sirena
Muzika: Muzika uživo (hitovi zabavne i narodne muzike)
Hrana: Bogata večera
Piće: Neograničena konzumacija
Cena: 2200 rsd
Adresa: Kej oslobođenja bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - repriza - Nova godina 2023
Na vodi kafana - repriza Nove godine
Muzika: Stoja
Piće: Redovne cene pića
Cena: Ulaz slobodan
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd
Vreme je da počne da se razmišlja od dočeku Nove godine, jer je decembar već uveliko stigao i pitanja i predlozi o proslavi Nove godine su svakodnevni i neizbežni. Nova godina je na ulice glavnog grada stigla još davno, a novogodišnji ukrasi su se ušunjali i po radnjama, restoranima, kafićima, klubovima… Možda još uvek niste pripremili svoj dom za doček Nove godine, ali ste sigurno, bar na kratko razmišljali o tome gde biste mogli da proslavite Novu godinu, a ispratite staru, posebno ako vam nije bila naklonjena.

Beograd, glavni grad Srbije, već duže vreme je izuzetno poznat, kako u okviru granica Srbije, tako i izvan njih, kao grad fenomenalne noćne zabave i odličnog, nezaboravnog provoda. U tome se, velikim delom oslanja na splavove, koji su njegov, nazovi zaštitni znak. Na ušću dveju reka, Beograd je dobio zgoditak na lotou, pa je splavove – klubove, restorane, kafiće, koji se nalaze na reci, naprosto teško prebrojati.

Ovu svoju prednost, glavni grad je umeo da iskoristi na pravi način. Da li ste vi spremni da tu njegovu prednost iskoristite na pravi način za doček Nove godine?
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd

Novu godinu možete dočekati i u nekom od ugostiteljskih objekata koji se ne nalaze na reci, ali zar nije pravo pravcato uživanje, dočekati Novu godinu, sa pogledom na Savu ili dunav, gde se u vodi presijavaju odblesci novogodišnjeg vatrometa i rasvete koja je uz obalu postavljena u čast Nove 2023 godine.

Splavovi su zaista posebna kategorija ugostiteljskog objekta. Da li ćete se odlučiti za doček Nove godine uz glasnu, živu muziku i dobro piće, za doček uz nešto spokojniju atmosferu i večeru ili za doček koji podrazumeva nešto između, to nije važno, niti presudno, ako na umu imate doček Nove godine na nekom od beogradskih splavova. Pitate se zašto? Zato što su beogradski splavovi sve. Raznovrsna je ponuda za doček Nove godine na reci, pa se svakako nećete pokajati, bilo da je ovo prvi put da ste se za proslavu Nove godine odlučili za splav, ili zbog dobrog, pređašnjeg iskustva, birate da doček na splavu ponovite.
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd

Doček Nove godine na splavu pamtićete kao nezaboravan, jer nema puno gradova u Srbiji, a ni u Evropi, koji se mogu pohvaliti ovolikim brojem lokala na reci, sa predivnim pogledom. Doček Nove godine, mogao bi biti toliko čaroban ukoliko bi se sa svime već pomenutim spojio i snežni pokrivač, koji opet, potpuno drugačije izgleda sa reke, prošaran svetlima velegrada i njegovim novogodišnjim ukrasima. Pazite samo da ne provedete doček Nove godine sa fotoaparatom ili telefonom u rukama, pokušavajući da svima dočarate koliko je magičan bio vaš doček Nove godine.
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd

Bilo da su u pitanju splavovi koji su koncipirani kao kafići i klubovi, ili pak kao restorani, sigurni budite da proslava Nove godine neće proći bez dve stvari – dobre hrane i dobre muzike. Kakav bi Beograd, uostalom, bio domaćin kada bi Nova godina ostala uskraćena za bilo koju od te dve stvari. U ispraćanju stare i dočeku Nove godine, neka se čuje vesela muzika, neka se zaljuljaju splavovi i zatalasaju reke Beograda, neka Nova godina uđe na velika vrata.

Na kraju, ukoliko je vaš izbor doček Nove godine u Beogradu, na našem sajtu možete da pogledate kakve vas sve ponude čekaje u klubovima i kafićima, kafanama i restoranima, kao i na pomenutim splavovima. Detaljno pogledajte svaku ponudu, i naposletku odaberite mesto koje vam najviše odgovara i koje vam se najviše sviđa. Srećno u izboru, kao i u Novoj godini!