97
Kopernikus 6 10 Event Centar - Nova godina 2025
Premium Nova godina 2024. u Kopernikus 6 10 Event Centru
Muzika: Aca Lukas i Sanja Vučić
Cena: od 170€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav Cotier - Nova godina 2025
Splav Cotier - Nova godina 2024
Muzika: Višnja Petrović
Cena: 65€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav River - Nova godina 2025
Najekskluzivniji doček Nove 2024. godine
Muzika: Boris Stjepanović, Nada Ljubojević i DJ Reenaz
Cena: od 40€
Adresa: Savski kej bb, Beograd, RS
Jahting klub Kej - Nova godina 2025
Proslavite Novu 2024. godinu sa stilom na brodu “Kej"
Muzika: uživo
Cena: 100€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav Lasta - Nova godina 2025
Splav Lasta - Nova godina 2024
Muzika: DJ Lea i DJ Ogi Pešić
Cena: 25€
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Splav Move - Nova godina 2025
Splav Move Nova godina 2024!
Muzika: Isak Šabanović
Cena: od 95€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav Pristan - Nova godina 2025
Splav Pristan - Nova godina 2024
Muzika: DJ Prema and friends
Cena: od 30€
Adresa: Tadeuša Košćuška 63, Beograd, RS
Brod Sirena - Nova godina 2025
Nova godina 2024. - Brod Sirena - Novogodišnje krstarenje
Muzika: Bend Spomenari
Cena: od 70€
Adresa: Kej oslobođenja bb, Beograd, RS
Splav Vizantija - Nova godina 2025
Nova godina 2024 na elegantnom splavu, u srednjovekovnom stilu
Muzika: Old Hat Orchestra
Piće: all inclusive
Hrana: svečana večera
Cena: od 55€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav restoran Sirena - Nova godina 2025
Nova godina 2024. - Splav restoran Sirena
Muzika: Muzika uživo (hitovi zabavne i narodne muzike)
Cena: od 45€
Adresa: Kej oslobođenja bb, Beograd, RS
Konzulat Waterfront - Nova godina 2025
Konzulat Waterfront - Nova 2024. godina
Muzika: Liga band
Cena: 60€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Aria Event Centar - Nova godina 2025
Aria Event centar - Nova godina 2024.
Muzika: Stevan Sekulić
Cena: od 45€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav kafana Uzbuna - Nova godina 2025
Splav Kafana Uzbuna - Nova godina 2024
Muzika: Miloš Đokić, Irina Arsenijević i Nikola Milenković
Cena: od 45€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav restoran Amsterdam - Nova godina 2025
Nova godina 2024. na najlepšem splavu Amsterdam
Muzika: Do Daske band
Cena: od 70€
Adresa: Kej Oslobođenja bb, Beograd, RS
Amphora - Nova godina 2025
Restoran Amphora - Nova godina 2024.
Muzika: X Band
Cena: 100€
Adresa: Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - Nova godina 2025
Dočekajte Novu godinu 2024 na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova
Muzika: Aleksandar Pralica i Ivana Bogićević
Cena: od 40€
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Splav Port - Nova godina 2025
Nova godina 2024 Splav Port by Community
Muzika: Viktorija Lučić, Nikola Trifić i DJ Toshevv
Cena: 40€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS

Splavovi - Doček Nove godine 2025 Beograd

Da li ste doneli odluku gde ćete provesti poslednji dan stare i prvi dan Nove godine? Da li znate gde ćete biti za doček Nove 2025 godine, ili još razmišljate i niste doneli odluku? Na koji način Vi birate lokaciju gde ćete proslaviti najluđu noć? Koje parametre uzimate u obzir i šta je ono bez čega ponudu ne uzimate ni u razmatranje? Da li Vam je ove godine odluka pala na Beograd, prestonicu noćnog života i to ne samo u Srbiji, već i na celom Balkanu? Ako ste se odlučili za Beograd, koju god ponudu da ste odabrali, niste pogrešili jer je ovaj grad iz godine u godinu sve traženiji i popularniji kada govorimo o dočeku Nove godine.

Beograd je grad koji Vam može pružiti obilje zabave, pogotovo za vreme novogodišnjih praznika. Svi ugostitelji, počev od kafića, kafana, preko restorana, hotela, pa sve do splavova ulažu neverovatan trud, i sa ogromnom pažnjom pripremaju proslavu Nove godine. Svake godine se ta lestvica pomera na gore, za jedan stepen više i ugodtitelji svoje klijente iznova oduševljavaju muzikom, uslugom, hranom i dekoracijom. Iz razloga što je ponuda u glavnom gradu Srbije velika svaki pojedinačno ugostitelj ulaže dodatni napor da se baš njegova ponuda izdvoji u moru ostalih.

Ponuda u Beogradu je raznovrsna i doslovno može da se nađe za svakog po nešto. Ako volite da dočekate Novu godinu na otvorenom, na trgu, uz kuvano vino i vatromet, gradske vlasti se svake godine potrude da prirede što bolji muzički program i propratne sadržaje koji će probuditi u Vama prazničnu euforiju.

Ako ste ljubitelji domaćinske atmosfere, tradicionalne kuhinje i stare poznate kafanske muzike, za Vas je uvek dobar izbor doček Nove godine u nekoj od beogradskih kafana. Kada se kaže kafana, odmah se pomisli na kafansku četvrt Skadarliju i renomirane kafane u njoj, ali to nije kompletna kafanska scena Beograda. Kafane iz godine u godinu postaju sve popularnije za izlazak kod mladih i sada svaki deo grada ima po nekoliko poznatih kafana u koje ljudi rado odlaze i vesele se.

Ukoliko pak niste kafanski tip, već želite nešto modernije, Beograd skriva prave dragulje kada su u pitanju kafići, klubovi i restorani. Bilo da želite da uživate u tradicionalnoj kuhinji, ili ipak želite restoran sa internacionalnim jelima, glavni grad će odgovoriti na sve Vaše zahteve.

Kada govorimo o Novoj godini u Beogradu i o prestoničkim ponudama, nikako ne smemo zaboraviti i beogradske splavove, koji su možemo slobodno reći, ovaj grad i doveli na prvo mesto balkanskog noćnog provoda. Splavovi su mesta za izlazak koja posebno zablistaju za vreme novogodišnjih praznika. Kao i sva druga ugostiteljska mesta koja mogu pružiti vrhunski doček Nove godine, tako i beogradski splavovi svake godine odišu novogodišnjom euforijom, posebnom ponudom, i vrhunskom hranom.

Ono po čemu su splavovi poznati i inače, a ne samo u novogodišnjoj noći, jesu atraktivni nastupi pevača, pevačica i DJ-eva bez kojih je doček Nove godine nezamisliv. Postoje splavovi koji u ponudi imaju vrhunsku gastronomsku ponudu i gde je hrana prioritet, a dele se na one koji nude tradicionalnu i internacionalnu kuhinju. Za izbor pića i njegov kvalitet takođe nemojte brinuti jer o tome se vodi veoma računa, i nećete biti razočarani, jer tamo gde se dobro jede, uvek se dobro i pije.

E sad, postavlja se glavno pitanje zašto baš slaviti Novu godinu na splavu, a ne odabrati restoran ili kafanu? Po čemu je doček Nove godine na splavu u Beogradu tako poseban i zašto to treba da bude Vaš izbor? Splav ima reku i to je taj neodoljivi spoj, koji je toliko privlačan i poseban u novogodišnjoj noći da mu je teško odoleti. Pogled na svetlucavu reku u zimskoj noći daje poseban neki šmek i budi prazničnu magiju. Zaista je lepo dočekati Novu godinu na reci dok uživate u vatrometu, novogodišnjoj rasveti i svetlucanju reke dok polako uplovljavamo u novi dan.

To su prizori od kojih zastaje dah i teško ih je prepričati, zato ako ste u prilici obavezno proslavite i dočekajte Novu godinu na nekom od poznatih prestoničkih splavova. Splavovi su idealna kombinacija ako želite da osetite pravu čar beogradskog provoda do ranih jutarnjih sati. Pored dobrog provoda bićete lepo usluženi i osetićete gostoljubivost po kojoj su beogradski ugostitelji poznati.

Nova godina na splavu je specifična i po tome što će Vas tamo sigurno zabavljati vrhunski bend sa popularnim izvođačima, tako da budite spremni da budete deo muzičkog spektakla. Na drugim splavovima, za poklonike elektronskog zvuka, beogradsku publiku će sigurno zabavljati popularni DJ iz Srbije ili regiona i zagarantovati ludi provod zore. Prestonički splavovi su iz godine u godinu sve primamljiviji stranim turistima i gostima iz regiona sa Balkana, tako da ako poželite da proslavite novu godinu baš ovako potrudite se da rezervišete na vreme jer karte se brzo rasprodaju a mesta se popune. Pogotovo ako želite da platite više za separe ili sto, morate to učiniti na vreme, jer ta mesta su ograničena, i brzo se rasprodaju nakon puštanja u promet.

Ako ste odlučili da doček Nove godine proslavite u Beogradu, ali još niste rešili gde i odabrali određeno mesto, potražite na našem sajtu sve detaljne novogodišnje ponude i odaberite neku iz širokog spektra. Na našem sajtu možete pročitati sve aktuelne ponude za beogradske splavove sa detaljnim informacijama šta sve ulazi u ponudu, da budete sigurni prilikom rezervacije šta plaćate, jer za Vaš novac želite da se najbolje provedete. Zato pažljivo čitajte i nađite za sebe ono što Vam se najviše sviđa, priredite sebi doček Nove godine u Beogradu o kakvom ste oduvek maštali, jer da se ne lažemo, Beograd je stari noćni šarmer, koji itekako zna da pruži odličan provod svima koji odluče da baš tu isprate staru godinu.
Podeli