Splavovi Nova godina 2024 Beograd

Splav restoran Vizantija - Nova godina 2024
Nova 2023. godina na elegantnom splavu, u srednjovekovnom stilu
Muzika: Old Hat Orchestra
Cena: od 50€
+381 62 344 535
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Casa Bianca - Nova godina 2024
Casa Bianca - Nova godina u divnom i ušuškanom ambijentu
Muzika: Desetka bend
Cena: od 50€
+381 62 111 22 33
Adresa: Zemunski kej bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - Nova godina 2024
Dočekajte Novu godinu na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova
Muzika: Mirče Radulović, Stojče Sandić, Milena Sandić
Cena: od 39€
+381 61 6666 892
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Splav Sindikat - Nova godina 2024
Splav Sindikat - Nova godina
Muzika: Liba bend i Anja Glušica
Cena: 40€
+381 62 111 22 33
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Konzulat Waterfront - Nova godina 2024
Konzulat Waterfront - Nova 2023. godina
Muzika: Alter Ego Bend
Cena: 65€
+381 62 111 22 33
Adresa: Ušće 10, Beograd, RS
River - Nova godina 2024
Najekskluzivniji doček Nove 2023. godine
Muzika: Deni Boneštaj
Cena: 39€
+381 61 6666 892
Adresa: Savski kej bb, Beograd, RS
Kopernikus 6 10 Event Centar - Nova godina 2024
Nova godina 2023. u Kopernikus 6 10 Event Centru
Muzika: Sloba Radanović i Katarina Grujić
Cena: od 140€
+381 62 111 22 33
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav Pristan - Nova godina 2024
Splav Pristan - Nova godina 2023
Muzika: Dj Alex K & Dj Master Sound
Cena: od 30€
+381 61 25 25 25 4
Adresa: Tadeuša Košćuška 63, Beograd, RS
Splav Godo - Nova godina 2024
Nova godina 2023. - Spektakularan provod uz all Inclusive aranžman
Muzika: Republika bend & Anđela Šćekić
Cena: od 70€
+381 62 490 490
Adresa: Savski Kej bb, Beograd, RS
Splav Kartel - Nova godina 2024
Splav Kartel - Nova godina
Muzika: Katarina Bojović, Nikola Bardak i DJ Zeka
Cena: 32€
+381 62 111 22 33
Adresa: Sajamski Kej bb, Beograd, RS
Splav Cotier - Nova godina 2024
Splav Cotier - Nova godina
Muzika: Marija Mikić
Cena: 30€
+381 62 111 22 33
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav Kafana Uzbuna - Nova godina 2024
Splav Kafana Uzbuna - Nova godina
Muzika: Irina Arsenijević, Nikola Milenković i Miloš Đokić
Cena: od 40€
+381 62 111 22 33
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Restoran Gabbiano - Nova godina 2024
Premium Nova godina u restoranu Gabbiano
Muzika: Lava Bend & Miloš Ranković & Ana Stanojević
Cena: od 55€
+381 64 3 123 355
Adresa: Kej Oslobođenja bb, Beograd, RS
Aria Event Centar - Nova godina 2024
Aria Event centar - Nova godina
Muzika: Stevan Sekulić & Teodora Šemić
Cena: od 45€
+381 62 111 22 33
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splavovi - Doček Nove godine 2024 Beograd
Da li ste doneli odluku gde ćete provesti poslednji dan stare i prvi dan Nove godine? Da li znate gde ćete biti za doček Nove 2024 godine, ili još razmišljate i niste doneli odluku? Na koji način Vi birate lokaciju gde ćete proslaviti najluđu noć? Koje parametre uzimate u obzir i šta je ono bez čega ponudu ne uzimate ni u razmatranje? Da li Vam je ove godine odluka pala na Beograd, prestonicu noćnog života i to ne samo u Srbiji, već i na celom Balkanu? Ako ste se odlučili za Beograd, koju god ponudu da ste odabrali, niste pogrešili jer je ovaj grad iz godine u godinu sve traženiji i popularniji kada govorimo o dočeku Nove godine.

Beograd je grad koji Vam može pružiti obilje zabave, pogotovo za vreme novogodišnjih praznika. Svi ugostitelji, počev od kafića, kafana, preko restorana, hotela, pa sve do splavova ulažu neverovatan trud, i sa ogromnom pažnjom pripremaju proslavu dočeka Nove godine. Svake godine se ta lestvica pomera na gore, za jedan stepen više i ugodtitelji svoje klijente iznova oduševljavaju muzikom, uslugom, hranom i dekoracijom. Iz razloga što je ponuda u glavnom gradu Srbije velika svaki pojedinačno ugostitelj ulaže dodatni napor da se baš njegova ponuda izdvoji u moru ostalih.
Splavovi - Doček Nove godine 2024 Beograd

Ponuda u Beogradu je raznovrsna i doslovno može da se nađe za svakog po nešto. Ako volite da dočekate Novu godinu na otvorenom, na trgu, uz kuvano vino i vatromet, gradske vlasti se svake godine potrude da prirede što bolji muzički program i propratne sadržaje koji će probuditi u Vama prazničnu euforiju.

Ako ste ljubitelji domaćinske atmosfere, tradicionalne kuhinje i stare poznate kafanske muzike, za Vas je uvek dobar izbor doček Nove godine u nekoj od beogradskih kafana. Kada se kaže kafana, odmah se pomisli na kafansku četvrt Skadarliju i renomirane kafane u njoj, ali to nije kompletna kafanska scena Beograda. Kafane iz godine u godinu postaju sve popularnije za izlazak kod mladih i sada svaki deo grada ima po nekoliko poznatih kafana u koje ljudi rado odlaze i vesele se.

Ukoliko pak niste kafanski tip, već želite nešto modernije, Beograd skriva prave dragulje kada su u pitanju kafići, klubovi i restorani. Bilo da želite da uživate u tradicionalnoj kuhinji, ili ipak želite restoran sa internacionalnim jelima, glavni grad će odgovoriti na sve Vaše zahteve.
Splavovi - Doček Nove godine 2024 Beograd

Kada govorimo o Novoj godini u Beogradu i o prestoničkim ponudama, nikako ne smemo zaboraviti i beogradske splavove, koji su možemo slobodno reći, ovaj grad i doveli na prvo mesto balkanskog noćnog provoda. Splavovi su mesta za izlazak koja posebno zablistaju za vreme novogodišnjih praznika. Kao i sva druga ugostiteljska mesta koja mogu pružiti vrhunski doček Nove godine, tako i beogradski splavovi svake godine odišu novogodišnjom euforijom, posebnom ponudom, i vrhunskom hranom.

Ono po čemu su splavovi poznati i inače, a ne samo u novogodišnjoj noći, jesu atraktivni nastupi pevača, pevačica i DJ-eva bez kojih je doček Nove godine nezamisliv. Postoje splavovi koji u ponudi imaju vrhunsku gastronomsku ponudu i gde je hrana prioritet, a dele se na one koji nude tradicionalnu i internacionalnu kuhinju. Za izbor pića i njegov kvalitet takođe nemojte brinuti jer o tome se vodi veoma računa, i nećete biti razočarani, jer tamo gde se dobro jede, uvek se dobro i pije.

E sad, postavlja se glavno pitanje zašto baš slaviti Novu godinu na nekom splavu, a ne odabrati restoran ili kafanu? Po čemu je doček Nove godine na splavu u Beogradu tako poseban i zašto to treba da bude Vaš izbor? Splav ima reku i to je taj neodoljivi spoj, koji je toliko privlačan i poseban u novogodišnjoj noći da mu je teško odoleti. Pogled na svetlucavu reku u zimskoj noći daje poseban neki šmek i budi prazničnu magiju. Zaista je lepo dočekati Novu godinu na reci dok uživate u vatrometu, novogodišnjoj rasveti i svetlucanju reke dok polako uplovljavamo u novi dan.

To su prizori od kojih zastaje dah i teško ih je prepričati, zato ako ste u prilici obavezno proslavite i dočekajte Novu godinu na nekom od poznatih prestoničkih splavova. Splavovi su idealna kombinacija ako želite da osetite pravu čar beogradskog provoda do ranih jutarnjih sati. Pored dobrog provoda bićete lepo usluženi i osetićete gostoljubivost po kojoj su beogradski ugostitelji poznati.
Splavovi - Doček Nove godine 2024 Beograd

Nova godina na splavu je specifična i po tome što će Vas tamo sigurno zabavljati vrhunski bend sa popularnim izvođačima, tako da budite spremni da budete deo muzičkog spektakla. Na drugim splavovima, za poklonike elektronskog zvuka, beogradsku publiku će sigurno zabavljati popularni DJ iz Srbije ili regiona i zagarantovati ludi provod zore. Prestonički splavovi su iz godine u godinu sve primamljiviji stranim turistima i gostima iz regiona sa Balkana, tako da ako poželite da proslavite novu godinu baš ovako potrudite se da rezervišete na vreme jer karte se brzo rasprodaju a mesta se popune. Pogotovo ako želite da platite više za separe ili sto, morate to učiniti na vreme, jer ta mesta su ograničena, i brzo se rasprodaju nakon puštanja u promet.

Ako ste odlučili da doček Nove godine proslavite u Beogradu, ali još niste rešili gde i odabrali određeno mesto, potražite na našem sajtu sve detaljne novogodišnje ponude i odaberite neku iz širokog spektra. Na našem sajtu možete pročitati sve aktuelne ponude za beogradske splavove sa detaljnim informacijama šta sve ulazi u ponudu, da budete sigurni prilikom rezervacije šta plaćate, jer za Vaš novac želite da se najbolje provedete. Zato pažljivo čitajte i nađite za sebe ono što Vam se najviše sviđa, priredite sebi doček Nove godine u Beogradu o kakvom ste oduvek maštali, jer da se ne lažemo, Beograd je stari noćni šarmer, koji itekako zna da pruži odličan provod svima koji odluče da baš tu isprate staru godinu.