Splavovi Nova godina 2019 Beograd

Blaywatch - Nova godina 2019 Beograd
Nova godina na najpopularnijem splavu u Beogradu
Muzika: Katarina i Galliano bend; DJ Luka i DJ Martinez
Cena: 26€
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Splav restoran Kruna - Nova godina 2019 Beograd
Dočekajte Novu godinu sa najdražima u srcu Beograda
Muzika: Alexandar Saša & Zlata Đurković
Cena: od 35€
Adresa: Ušće b.b, Beograd, RS
Splav restoran Amsterdam - Nova godina 2019 Beograd
Doček Nove 2018. na najlepšem delu Dunava
Muzika: Magnetic Band
Cena: od 35€
Adresa: Kej Oslobođenja bb, Beograd, RS
Splav Bridge - Nova godina 2019 Beograd
Ne propustite najspektakularniji doček 2018. Nove godine na splavu Bridge
Muzika: Amar Gile
Cena: 40€
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Splav restoran Karibi - Nova godina 2019 Beograd
Doček Nove godine uz dve muzike i prelep pogled na Beograd
Muzika: Nemanja Toplica & StandBy Band (gornja sala) / Magic Bend (donja sala)
Cena: od 25€ (u cenu je uključena i rezervacija stola)
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - Nova godina 2019 Beograd
Dočekajte Novu godinu u jednoj od najlepših i najpopularnijih beogradskih splavova
Muzika: Amon Bend i DJ Felixis
Cena: 29€
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Brod Restoran Flamingo - Nova godina 2019 Beograd
Doček Nove godine - Brod restoran Flamingo
Muzika: Slađa Stajić (Pinkova Zvezda) & Fanatico Bend
Cena: od 35€
Adresa: Savski kej bb, Beograd, RS
Splav restoran Vizantia - Nova godina 2019 Beograd
Doček Nove godine na elegantnom splavu, u srednjevekovnom stilu
Muzika: La Luna bend
Hrana: Bogata večera (set meni)
Piće: Piće tokom cele večeri
Cena: od 45€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Dragstor - Nova godina 2019 Beograd
Doček Srpske Nove godine - Dragstor Play
Muzika: Lexington Band
Piće: Piće po redovnim cenama
Cena: 10€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splav restoran Sirena - Nova godina 2019 Beograd
Doček u elegantnom i prijatnom ambijentu sa pogledom na Dunav i Beograd
Muzika: Muzika uživo (hitovi zabavne i narodne muzike)
Hrana: Bogata večera
Piće: Neograničena konzumacija
Cena: 19€
Adresa: Kej oslobođenja bb, Beograd, RS
Splav Kafana Uzbuna - Nova godina 2019 Beograd
Doček Srpske Nove godine - Splav Kafana Uzbuna
Muzika: Do daske bend
Piće: Regularne cene
Cena: 500 rsd
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splavovi - Doček Nove godine 2019 Beograd
Beograd već godinama važi za najpopularniju balkansku destinaciju za turiste. Ono po čemu se posebno izdvaja u odnosu na ostale gradove u celoj Evropi, jeste broj mesta za izlazak. Noćni život u Beogradu nudi veliki izbor kafića, klubova, kafana, restorana i splavova, što je posebno važno ukoliko odlučite da Novu godinu provedete u Beogradu.

Specifičnost Beograda su takozvani splavovi, jedinstveni u svetu po dobrom noćnom provodu. Po pravilu, već deceniju, Nova godina na nekom od beogradskih splavova obično predstavlja najbolji način da se ludo provedete. Splavova ima na više lokacija u Beogradu, a najpopularniji se nalaze na Dunavu (novobeogradski i zemunski kej), zatim na Savi (druga strana Novog Beograda), i naravno na Savskom jezeru (splavovi na Adi). Mnogi smatraju da su najpopularniji oni na dunavskom keju na Novom Beogradu i u Zemunu, gde se uvek traži karta više. Iako je sezona splavova proleće i leto, Nova godina je praznik kada splavovi ponovo zažive, gde se organizuju žurke do ranih jutarnjih sati. Muzika na splavovima je raznolika, ali uvek je živa svirka u pitanju, što dodatno daje poseban šarm. Obično nastupaju lokalni bendovi, međutim za Novu godinu splavovi se utrkuju ko će da dovede veću zvezdu da zabavlja prisutne. Nećete pogrešiti ako odete na splav na kojem pevaju noviji afirmisani pevači i pevačice, jer svi oni prave odličnu atmosferu i nezaboravan provod. Neki splavovi preferiraju zabavnu rok i pop muziku, tako da se dobro raspitate ko će gde da nastupa za Novu godinu kako biste uživali u zvucima koji vam najviše prijaju.
Splavovi - Doček Nove godine 2019 Beograd

Beograđani često započinju izlazak, tako što najpre odu u neki od kafića, najčešće u centru grada. To je takozvano zagrevanje, gde se popije koja čašica više, kako bi se nakon ponoći uputili na neki od popularnih splavova. Stranci to obično ne znaju, te tako ukoliko odmah odu na splav, mogu prvobitno da se razočaraju pošto su splavovi mahom poluprazni do ponoći. Ali ako su dovoljno strpljivi, nakon ponoći nastupa prava zabava uz muziku, đuskanje i pevanje. Ako pak upražnjavate “zagrevanje” u kafićima i klubovima, preporučujemo vam nadaleko poznatu ulicu Strahinića Bana, koja vrvi od najrazličitijih kafića, od ekskluzivnih do onih malo “opuštenijih”.

Nova godina u Beogradu je prava prilika da se ode ne neki od splavova i uz ljuljkanje splava, muziku i ponoćno odbrojavanje, dočeka nova, a isprati stara godina. Svaki od splavova ima svoju ponudu, i one se razlikuju, tako da obratite pažnju šta obuhvata vaša ulaznica. Negde je to samo ulaz, a negde i konzumacija hrane i pića. Sve ima svoju cenu, tako da su neke od najčešćih cena oko 50 evra za ulaz, hranu i konzumaciju nekoliko pića. Zvanično se smatra da Beograd ima oko 20-ak splavova, međutim, istina je malo drugačija, tako da je nezvanična brojka oko 50, što vam nudi širok izbor. I kao što rekosmo, svaki je poseban i drugačiji, od ambijenta, ponude, preko muzike.
Splavovi - Doček Nove godine 2019 Beograd

Ne postoji neki poseban kodeks oblačenja kada je proslava Nove godine na splavu u pitanju. Opšte je poznato da Srbi vole da se lepo srede za novogodišnje praznike, tako da na splavovima možete da uživate u pogledu na najrazličitije odevne kombinacije, od atraktivnih haljinica, do večernjih damskih haljina. Uostalom, kada je Nova godina u pitanju, sve je dozvoljeno.

Doček Nove godine na nekom od beogradskih splavova može da bude posebno iskustvo za sve one koji vole nešto novo. Malo iza ponoći moći ćete da posmatrate velelepan vatromet iznad reke, koji se zapravo najbolje vidi sa ovih lokacija. Beograd je po noćnom životu i provodu do ranih jutarnjih sati jedinstven u regionu, tako da ne čudi stalan porast broja turista iz okolnih zemalja. Svi stranci koji dolaze u Beograd, splavove smatraju određenom vrstom atrakcije, koju moraju da posete.
Splavovi - Doček Nove godine 2019 Beograd

Preporučujemo vam da ne čekate poslednji trenutak da rezervišete svoju kartu za Novu godinu na beogradskim splavovima. Verujemo da ćete lepo da se provedete i da ćete dugo da pamtite upravo ovu novogodišnju noć. A ako volite da istražujete, možete da posetite i neki od obližnjih klubova i kafića koji takođe nude nezaboravan provod.