Splavovi Nova godina 2022 Beograd

Freestyler - Nova godina 2022
Nova godina na najpopularnijem splavu u Beogradu
Muzika: DJ Marchez
Cena: 27€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Aria Event Centar - Nova godina 2022
Nezaboravan doček Nove 2020. godine!
Muzika: Jovana Milić & Miljan Miljanović & Frontmen bend
Cena: od 40€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Casa Bianca - Nova godina 2022
Dočekajte Novu godinu u divnom i ušuškanom ambijentu
Muzika: Saša Katančić & Magic Bend
Cena: od 40€
Adresa: Zemunski kej bb, Beograd, RS
Splav Bridge - Nova godina 2022
Ne propustite najspektakularniji doček 2020. Nove godine na splavu Bridge
Muzika: Magnetic band
Piće: Neograničena konzumacija
Cena: 32€
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd, RS
Splav restoran Vizantia - Nova godina 2022
Doček Nove 2021. godine na elegantnom splavu
Muzika: La Luna bend
Hrana: Bogata večera
Piće: Neograničena konzumacija
Cena: od 45€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
River - Nova godina 2022
Najekskluzivniji doček Nove 2021. godine
Muzika: Tea Stoševska, Damir Čičić, Dj Joker
Cena: od 32€
Adresa: Savski kej bb, Beograd, RS
Splav Kartel - Nova godina 2022
Kartel - elitni noćni provod u Beogradu
Muzika: Jelena & Adrenalin Band
Cena: 28€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splavovi - Doček Nove godine 2022 Beograd
Vreme je da počne da se razmišlja od dočeku Nove godine, jer je decembar već uveliko stigao i pitanja i predlozi o proslavi Nove godine su svakodnevni i neizbežni. Nova godina je na ulice glavnog grada stigla još davno, a novogodišnji ukrasi su se ušunjali i po radnjama, restoranima, kafićima, klubovima… Možda još uvek niste pripremili svoj dom za doček Nove godine, ali ste sigurno, bar na kratko razmišljali o tome gde biste mogli da proslavite Novu godinu, a ispratite staru, posebno ako vam nije bila naklonjena.

Beograd, glavni grad Srbije, već duže vreme je izuzetno poznat, kako u okviru granica Srbije, tako i izvan njih, kao grad fenomenalne noćne zabave i odličnog, nezaboravnog provoda. U tome se, velikim delom oslanja na splavove, koji su njegov, nazovi zaštitni znak. Na ušću dveju reka, Beograd je dobio zgoditak na lotou, pa je splavove – klubove, restorane, kafiće, koji se nalaze na reci, naprosto teško prebrojati.

Ovu svoju prednost, glavni grad je umeo da iskoristi na pravi način. Da li ste vi spremni da tu njegovu prednost iskoristite na pravi način za doček Nove godine?
Splavovi - Doček Nove godine 2022 Beograd

Novu godinu možete dočekati i u nekom od ugostiteljskih objekata koji se ne nalaze na reci, ali zar nije pravo pravcato uživanje, dočekati Novu godinu, sa pogledom na Savu ili dunav, gde se u vodi presijavaju odblesci novogodišnjeg vatrometa i rasvete koja je uz obalu postavljena u čast Nove 2022 godine.

Splavovi su zaista posebna kategorija ugostiteljskog objekta. Da li ćete se odlučiti za doček Nove godine uz glasnu, živu muziku i dobro piće, za doček uz nešto spokojniju atmosferu i večeru ili za doček koji podrazumeva nešto između, to nije važno, niti presudno, ako na umu imate doček Nove godine na nekom od beogradskih splavova. Pitate se zašto? Zato što su beogradski splavovi sve. Raznovrsna je ponuda za doček Nove godine na reci, pa se svakako nećete pokajati, bilo da je ovo prvi put da ste se za proslavu Nove godine odlučili za splav, ili zbog dobrog, pređašnjeg iskustva, birate da doček na splavu ponovite.
Splavovi - Doček Nove godine 2022 Beograd

Doček Nove godine na splavu pamtićete kao nezaboravan, jer nema puno gradova u Srbiji, a ni u Evropi, koji se mogu pohvaliti ovolikim brojem lokala na reci, sa predivnim pogledom. Doček Nove godine, mogao bi biti toliko čaroban ukoliko bi se sa svime već pomenutim spojio i snežni pokrivač, koji opet, potpuno drugačije izgleda sa reke, prošaran svetlima velegrada i njegovim novogodišnjim ukrasima. Pazite samo da ne provedete doček Nove godine sa fotoaparatom ili telefonom u rukama, pokušavajući da svima dočarate koliko je magičan bio vaš doček Nove godine.
Splavovi - Doček Nove godine 2022 Beograd

Bilo da su u pitanju splavovi koji su koncipirani kao kafići i klubovi, ili pak kao restorani, sigurni budite da proslava Nove godine neće proći bez dve stvari – dobre hrane i dobre muzike. Kakav bi Beograd, uostalom, bio domaćin kada bi Nova godina ostala uskraćena za bilo koju od te dve stvari. U ispraćanju stare i dočeku Nove godine, neka se čuje vesela muzika, neka se zaljuljaju splavovi i zatalasaju reke Beograda, neka Nova godina uđe na velika vrata.

Na kraju, ukoliko je vaš izbor doček Nove godine u Beogradu, na našem sajtu možete da pogledate kakve vas sve ponude čekaje u klubovima i kafićima, kafanama i restoranima, kao i na pomenutim splavovima. Detaljno pogledajte svaku ponudu, i naposletku odaberite mesto koje vam najviše odgovara i koje vam se najviše sviđa. Srećno u izboru, kao i u Novoj godini!