Splavovi Nova godina 2023 Beograd

Splav restoran Sirena - Srpska Nova godina - Nova godina 2023
Doček Srpske Nove godine - Splav restoran Sirena
Muzika: Muzika uživo (hitovi zabavne i narodne muzike)
Hrana: Bogata večera
Piće: Neograničena konzumacija
Cena: 2200 rsd
Adresa: Kej oslobođenja bb, Beograd, RS
Aria Event Centar - Nova godina 2023
Nezaboravan doček Nove 2022. godine!
Hrana: Kompletna svečana večera
Piće: Neograničena konzumacija domaćih i stranih pića
Muzika: Stefan Rusimović & Galliano band
Cena: od 40€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Restoran Bahus Inn - Nova godina 2023
Dočekajte Novu godinu u prelepom restoranu Bahus Inn
Muzika: Tamburaški orkestar Bahus bend
Cena: od 50€
Adresa: Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - Nova godina 2023
Dočekajte Novu godinu na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova
Muzika: Deni Boneštaj i Ana Pašić
Cena: 34€
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
River - Nova godina 2023
Najekskluzivniji doček Nove 2022. godine
Muzika: Mirče Radulović, Kristina Radosavljević, Anubis Beatz
Cena: od 35€
Adresa: Savski kej bb, Beograd, RS
Na Vodi Kafana - repriza - Nova godina 2023
Na vodi kafana - repriza Nove godine
Muzika: Stoja
Piće: Redovne cene pića
Cena: Ulaz slobodan
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Splav Money - Nova godina 2023
Splav Money - Nova godina 2022.
Muzika: Nikola Milenković, Irina Arsenijević i DJ Djole
Cena: od 35€
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića bb, Beograd, RS
Splav Port - Nova godina 2023
Doček Nove godine Splav Port by Community
Muzika: Damir Čičić, Tea Stoševska, DJ Markoni
Cena: od 35€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Kopernikus 6 10 Event Centar - Nova godina 2023
Doček Nove godine u Kopernikus 6 10 Event Centru
Muzika: Peđa Medenica i Rada Manojlović
Cena: od 100€
Adresa: Ušće bb, Beograd, RS
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd
Da li ste doneli odluku gde ćete provesti poslednji dan stare i prvi dan Nove godine? Da li znate gde ćete biti za doček Nove 2023 godine, ili još razmišljate i niste doneli odluku? Na koji način Vi birate lokaciju gde ćete proslaviti najluđu noć? Koje parametre uzimate u obzir i šta je ono bez čega ponudu ne uzimate ni u razmatranje? Da li Vam je ove godine odluka pala na Beograd, prestonicu noćnog života i to ne samo u Srbiji, već i na celom Balkanu? Ako ste se odlučili za Beograd, koju god ponudu da ste odabrali, niste pogrešili jer je ovaj grad iz godine u godinu sve traženiji i popularniji kada govorimo o dočeku Nove godine.

Beograd je grad koji Vam može pružiti obilje zabave, pogotovo za vreme novogodišnjih praznika. Svi ugostitelji, počev od kafića, kafana, preko restorana, hotela, pa sve do splavova ulažu neverovatan trud, i sa ogromnom pažnjom pripremaju proslavu dočeka Nove godine. Svake godine se ta lestvica pomera na gore, za jedan stepen više i ugodtitelji svoje klijente iznova oduševljavaju muzikom, uslugom, hranom i dekoracijom. Iz razloga što je ponuda u glavnom gradu Srbije velika svaki pojedinačno ugostitelj ulaže dodatni napor da se baš njegova ponuda izdvoji u moru ostalih.
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd

Ponuda u Beogradu je raznovrsna i doslovno može da se nađe za svakog po nešto. Ako volite da dočekate Novu godinu na otvorenom, na trgu, uz kuvano vino i vatromet, gradske vlasti se svake godine potrude da prirede što bolji muzički program i propratne sadržaje koji će probuditi u Vama prazničnu euforiju.

Ako ste ljubitelji domaćinske atmosfere, tradicionalne kuhinje i stare poznate kafanske muzike, za Vas je uvek dobar izbor doček Nove godine u nekoj od beogradskih kafana. Kada se kaže kafana, odmah se pomisli na kafansku četvrt Skadarliju i renomirane kafane u njoj, ali to nije kompletna kafanska scena Beograda. Kafane iz godine u godinu postaju sve popularnije za izlazak kod mladih i sada svaki deo grada ima po nekoliko poznatih kafana u koje ljudi rado odlaze i vesele se.

Ukoliko pak niste kafanski tip, već želite nešto modernije, Beograd skriva prave dragulje kada su u pitanju kafići, klubovi i restorani. Bilo da želite da uživate u tradicionalnoj kuhinji, ili ipak želite restoran sa internacionalnim jelima, glavni grad će odgovoriti na sve Vaše zahteve.
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd

Kada govorimo o Novoj godini u Beogradu i o prestoničkim ponudama, nikako ne smemo zaboraviti i beogradske splavove, koji su možemo slobodno reći, ovaj grad i doveli na prvo mesto balkanskog noćnog provoda. Splavovi su mesta za izlazak koja posebno zablistaju za vreme novogodišnjih praznika. Kao i sva druga ugostiteljska mesta koja mogu pružiti vrhunski doček Nove godine, tako i beogradski splavovi svake godine odišu novogodišnjom euforijom, posebnom ponudom, i vrhunskom hranom.

Ono po čemu su splavovi poznati i inače, a ne samo u novogodišnjoj noći, jesu atraktivni nastupi pevača, pevačica i DJ-eva bez kojih je doček Nove godine nezamisliv. Postoje splavovi koji u ponudi imaju vrhunsku gastronomsku ponudu i gde je hrana prioritet, a dele se na one koji nude tradicionalnu i internacionalnu kuhinju. Za izbor pića i njegov kvalitet takođe nemojte brinuti jer o tome se vodi veoma računa, i nećete biti razočarani, jer tamo gde se dobro jede, uvek se dobro i pije.

E sad, postavlja se glavno pitanje zašto baš slaviti Novu godinu na nekom splavu, a ne odabrati restoran ili kafanu? Po čemu je doček Nove godine na splavu u Beogradu tako poseban i zašto to treba da bude Vaš izbor? Splav ima reku i to je taj neodoljivi spoj, koji je toliko privlačan i poseban u novogodišnjoj noći da mu je teško odoleti. Pogled na svetlucavu reku u zimskoj noći daje poseban neki šmek i budi prazničnu magiju. Zaista je lepo dočekati Novu godinu na reci dok uživate u vatrometu, novogodišnjoj rasveti i svetlucanju reke dok polako uplovljavamo u novi dan.

To su prizori od kojih zastaje dah i teško ih je prepričati, zato ako ste u prilici obavezno proslavite i dočekajte Novu godinu na nekom od poznatih prestoničkih splavova. Splavovi su idealna kombinacija ako želite da osetite pravu čar beogradskog provoda do ranih jutarnjih sati. Pored dobrog provoda bićete lepo usluženi i osetićete gostoljubivost po kojoj su beogradski ugostitelji poznati.
Splavovi - Doček Nove godine 2023 Beograd

Nova godina na splavu je specifična i po tome što će Vas tamo sigurno zabavljati vrhunski bend sa popularnim izvođačima, tako da budite spremni da budete deo muzičkog spektakla. Na drugim splavovima, za poklonike elektronskog zvuka, beogradsku publiku će sigurno zabavljati popularni DJ iz Srbije ili regiona i zagarantovati ludi provod zore. Prestonički splavovi su iz godine u godinu sve primamljiviji stranim turistima i gostima iz regiona sa Balkana, tako da ako poželite da proslavite novu godinu baš ovako potrudite se da rezervišete na vreme jer karte se brzo rasprodaju a mesta se popune. Pogotovo ako želite da platite više za separe ili sto, morate to učiniti na vreme, jer ta mesta su ograničena, i brzo se rasprodaju nakon puštanja u promet.

Ako ste odlučili da doček Nove godine proslavite u Beogradu, ali još niste rešili gde i odabrali određeno mesto, potražite na našem sajtu sve detaljne novogodišnje ponude i odaberite neku iz širokog spektra. Na našem sajtu možete pročitati sve aktuelne ponude za beogradske splavove sa detaljnim informacijama šta sve ulazi u ponudu, da budete sigurni prilikom rezervacije šta plaćate, jer za Vaš novac želite da se najbolje provedete. Zato pažljivo čitajte i nađite za sebe ono što Vam se najviše sviđa, priredite sebi doček Nove godine u Beogradu o kakvom ste oduvek maštali, jer da se ne lažemo, Beograd je stari noćni šarmer, koji itekako zna da pruži odličan provod svima koji odluče da baš tu isprate staru godinu.