Nenad Manojlović Nova godina

Nenad Manojlović, Aleksandra i Sandra Mladenović, Stefan Arsenijević.

All Inclusive usluga sa hranom i pićem na bazi švedskog stola.

2024

Spektakularna Nova godina u Lux Event Centru obećava nezaboravan provod u dve luksuzne sale, poznate po svom glamuroznom i elegantnom ambijentu. Za novogodišnju noć, goste će zabavljati popularni pevač Nenad Manojlović, uz Aleksandru Mladenović, Sandru Mladenović i Stefana Arsenijevića. Ovi talentovani izvođači osiguraće vrhunsku atmosferu i nezaboravan muzički doživljaj.
Nenad Manojlović Nova godina 2025

Lux Event Center, smešten na Zrenjaninskom putu na opštini Palilula, svega pet kilometara od centra Beograda i dva kilometra od Pančevačkog mosta, predstavlja idealno mesto za proslavu Nove godine. Ovaj moderni kompleks, izgrađen od najsavremenijih materijala, krase prostrane zelene površine sa raznovrsnim drvećem i rastinjem, elegantna fontana i prostrani parking.

Kada je reč o hrani i piću, ux Event Center nudi all inclusive uslugu koja uključuje širok izbor pića i hrane na bazi švedskog stola. Bogata ponuda zadovoljiće svačiji ukus, kako bi ova noć bila posebna za sve prisutne.

Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu u Lux Event Centru uz nezaboravan provod i fantastičnu muziku sa Nenadom Manojlovićem!

2023

Nova godina je sve bliže, a Beograd je spreman da ponudi raznovrsne opcije za proslavu. Ako tražite mesto koje kombinuje elegantan ambijent, vrhunsku kuhinju i odličnu muziku, restoran Mali vikend na Banjici je idealan izbor za vas. Smešten na adresi Bulevar Oslobođenja 385a, ovaj restoran obećava nezaboravan doček Nove godine.

Svečana sala Mali vikend odiše modernim dizajnom, ali i toplinom koja podseća na domaćinsku atmosferu. Gosti će imati priliku da uživaju u kombinaciji tradicionalne srpske i internacionalne kuhinje. U ponudi će biti raznovrsna i ukusna jela koja uključuju bogato predjelo, različite vrste salata, roštilj i peciva.

Jedna od glavnih atrakcija ovog dočeka je neograničena konzumacija visokokvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Uživajte u svečanoj večeri koja će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Savršen spoj hrane i pića učiniće da se osećate posebno tokom cele večeri.
Nenad Manojlović Nova godina 2025


Za dobru atmosferu i ples do ranih jutarnjih časova pobrinuće se poznati izvođači. Nenad Manojlović, Miloš Brkić i Aleksandra Tadić Cipka, uz pratnju orkestra Milana Malinovića, garantuju vrhunsku zabavu. Njihove pesme će vas držati na nogama i učiniti ovu noć nezaboravnom.

Cena karte za ovu spektakularnu noć varira od 70€ do 110€, u zavisnosti od pozicije stola. U cenu je uključena neograničena konzumacija pića i svečana gala večera. Preporučujemo da rezervišete svoje mesto na vreme kako biste osigurali najbolje pozicije za ovu nezaboravnu noć.

Ako želite da dočekate Novu godinu u prelepom ambijentu uz vrhunsku hranu i muziku, svečana sala Mali vikend je prava adresa za vas. Ne propustite priliku za najlepši doček Nove godine u Beogradu. Rezervišite svoje mesto i budite deo ove fantastične proslave!

Ažurirano: Jul 1, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama