Sanja Vučić Nova godina

Sanja za doček Nove godine nastupa na splavu Kopernikus 6 10 Event Centar, sa Acom Lukasom

2024

Sanja Vučić Nova godina - Kopernikus 6 10 Event Centar

Kada se spoje reči Sanja Vučić Nova godina, većina ljudi u regionu zna da je u pitanju nešto spektakularno. Sanja Vučić, koja je poznata širom Balkana kao jedna od najsvetlijih zvezda muzičke industrije, ponovo će zasijati tokom dočeka Nove godine u Beogradu.

Da podsetimo, Sanja nije samo bilo koja pevačica, ona je dama koja je stekla popularnost kao članica fenomenalne grupe Hurricane, koja je čak predstavljala Srbiju na prestižnoj Evroviziji. Od trenutka kada je zakoračila na muzičku scenu, Sanja Vučić postala je sinonim za dobru energiju, spektakl i nezaboravne trenutke.

A šta Sanja Vučić Nova godina 2024 znači za sve nas? Znači da će Nova godina u Beogradu biti jedna od najvećih novogodišnjih žurki, u Kopernikus 6 10 Event Centru sa kapacitetom od 1000 sedećih mesta. I ne, ne brinite o mestu. Sa svečanim stolovima tako postavljenim da svako mesto nudi savršen pogled na binu, bićete deo euforije koju Sanja stvara na sceni. Upravo taj doček Nove godine na splavu Kopernikus dodatno će se pojačati nastupom Ace Lukasa zajedno sa Sanjom.
Sanja Vučić Nova godina 2025

Zamislite tu kombinaciju: Sanja Vučić i Aca Lukas zajedno! Ovaj dvojac će sigurno podići temperaturu u hladnoj novogodišnjoj noći, obećavajući jednu od najboljih žurki u glavnom gradu.

Zato, ako planirate da budete deo nezaboravnog dočeka Nove godine, ne propustite priliku da vidite Sanju Vučić u akciji. Splav Kopernikus 6 10 Event Centar je mesto gde će se događati sve magično te večeri, a Sanja Vučić doček Nove godine biće tačka na i ove nezaboravne noći.

2023

Sanja Vučić Nova godina - Vila Anđela Beograd

Dobar provod i muzički spektakl vas za Novu godinu čekaju u Vili Anđela, sa čak tri fenomenalna izvođača: Sanja Vučić, Miloš Radovanović i Teodora Toković. Tamo Vas čeka prava praznična atmosfera, pozitivna energija i uslužno osoblje koje će doprineti novogodišnjem ugođaju. Vila Anđela Nova godina je svečana sala kapaciteta hiljadu sedećih mesta koja je poznata po elegantnom dekoru, a nalazi se u Borči. Ako dolazite svojim kolima čeka Vas veliki privatni parking koji je pokriven video nadzorom. Vila Anđela raspolaže sa najmodernijom rasvetom i ventilacijom i ima čak četiri toaleta sa po osam kabina.
Sanja Vučić Nova godina 2025

Sanja Vučić Nova godina Beograd je poznata pevačica, mlađe generacije, koja potiče iz muzičke porodice, a najpoznatija je publici po evrovizijskim nastupima i svojim angažmanom u grupi Hurricane. Pesma Loco Loco, koje je grupa Hurricane izvela pred evrovizijskom publikom 2021. godine stavlja je u žižu fokusa. Pored svoje muzičke karijere Sanja se bavi i pisanjem tekstova, što za sebe, što za svoje kolege. Ove godine je izbacila prvi singl od kada ne nastupa sa grupom Hurricane pod nazivom Omađijan.

Cena karte za doček Nove godine u vili Anđela iznosi od 60 do 90 evra, a cena zavisi od pozicije stola u prostoriji u odnosu na centralnu binu. Cena karte uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama