Marija Šerifović Nova godina

Marija Šerifović će biti glavna zvezda Nove godine na trgu u Zenici.

2024

Nova godina 2024, na trgu u Zenici, će proteći uz spektakularni nastup Marije Šerifović, jedne od najvećih muzičkih zvezda Balkana. Ove godine, Zeničani i njihovi gosti imaju jedinstvenu priliku da budu deo veličanstvene proslave na glavnom gradskom trgu.

Veče će započeti uz zagrevanje sa DJ-evima, postavljajući savršenu atmosferu za ono što sledi. Nakon toga, scenu će preuzeti Hanad Džehverović, talentovani zenički pevač i učesnik popularnog muzičkog takmičenja Zvezda Granda, koji svojim nastupom obećava da će podići energiju i pripremiti publiku za glavni događaj večeri.
Marija Šerifović Nova godina 2025

U 23.00 sata, na binu stupa Marija Šerifović, čija će emotivna interpretacija i jedinstvena energija sigurno oduševiti sve prisutne. Marija, poznata po svojim moćnim vokalnim performansima i hitovima koji su osvojili srca publike širom regiona, garantuje da će prve minute Nove godine biti dočekane sa stilom, u atmosferi punoj emocija i nezaboravnih melodija.

Očekuje se da će na trgu biti oko 50.000 posetilaca, što svedoči o velikom interesovanju i važnosti ovog događaja za Zenicu i njene stanovnike. Organizatori su mislili na sve, pa je zbog očekivanog velikog broja posetilaca, prvi put ove godine, bina postavljena tako da bude okrenuta u kontra stranu, prema naselju Londža, omogućavajući bolju vidljivost i iskustvo za sve prisutne.

Ne propustite priliku da budete deo ove jedinstvene proslave Nove godine na otvorenom, gde će se muzika, radost i zajedništvo spojiti u nezaboravno veče.

2023

Marija Šerifović je donela odluku da za Novu godinu nema nastup i da doček provede u krugu prijatelja i porodice.

2022

Na platou ispred Doma Narodne Skupštine, Grad Beograd će organizovati tradicionalni doček Nove godine, gde će svi prisutni imati priliku da uživaju u bogatom i zabavnom muzičkom spektaklu. Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo su tri muzičke dive koje su odabrane od strane organizatora da zabave publiku ispred Skupštine Srbije. Pored nastupa ove tri popularne pevačice, posetioci će moći da uživaju u grandioznom vatrometu.

Na zvaničnoj konferenciji za medije u Skupštini Grada, pevačice Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša su doneli odluku da će potpuno besplatno nastupiti pred publikom u novogodišnjoj noći sa svojim timom i muzičarima. Zamenik gradonačelnika, Goran Vesić, objasnio je novinarima da pevačice neće primiti novogodišnji honorar i da su potpisale ugovor o donaciji. Time su ove tri umetnice odlučile da poklone svoj koncert narodu Srbije i svojoj publici u najluđoj noći.
Marija Šerifović Nova godina 2025

Marija Šerifović, koja će nastupiti u novogodišnjoj noći na platou ispred Narodne Skupštine, izrazila je neizmernu radost što će pevati pred svojom publikom u Beogradu i naglasila da joj honorar nije bitan, već da želi da peva. Ona je takođe istakla da je program za doček Nove 2022. godine osmišljen tako da će svi posetioci od 18 do 60 godina moći da čuju svoje omiljene pesme i uživaju u muzici koju vole. Marija Šerifović je pozvala svoju publiku i sve građane Srbije da dođu, budu njeni gosti na Trgu ispred Skupštine, da se prvo smrznu, a zatim zajedno zagreju uz kvalitetnu muziku.

2020

Marija Šerifović će za doček 2020. godine nastupiti u hotelu "Holiday Inn - BelExpo Centar“. Jedan od najboljih i najluksuznijih ugostiteljskih objekata vam nudi odličan provod, odličnu uslugu, kao i organizaciju. Kao i svake godine, tako i ove, organizatori su vam pripremili odlične kulinarske delikatese, neverovatan izbor pića i naravno sjajan muzički vokal - Mariju Šerifović.

2019. godine, goste je u ovom hotelu zabavljala velika muzička zvezda Seka Aleksić, tako da ne sumnjamo da će i ovi godine uz Mariju Šerifović biti odlična atmosfera i odličan provod.
Marija Šerifović Nova godina 2025

Marija Šerifović je pevačica neverovatnih muzičkih sposobnosti i izvanrednog glasa. Ona je jedna od najpoznatijih pevačica u Srbiji, a i šire. Osvojila prvo mesto na Evroviziji 2007. godine sa pesmom "Molitva“. Za doček 2020. godine, publiku će zabavljati u prelepom hotelu "Holiday Inn“. Karte su u prodaji! Rezervišite svoje mesto na vreme, jer se mesta veoma brzo popunjavaju! Hotel se nalazi u ulici Španskih boraca 74 u Beogradu.

Dobrodošli u Holiday Inn, dođite da uživamo u najluđoj noći, uz odličnu hranu, piće i naravno, muziku! Pozovite odmah i rezervišite svoje mesto!

Više informacija možete dobiti putem linka - Marija Šerifović - Nova godina 2020.

2019

Marija Šerifović je planirala da za doček Nove 2019. godine ne nastupa nigde, već da Novu godinu provede u krugu porodice. U poslednjem trenutku se predomislila i odlučila da nastupi u Beogradu. Ona će za Novu godinu nastupiti sa kolegom Bobanom Rajovićem u dvorani Inter Holivud.
Nakon spektakularnog koncerta u Štark Areni, Mariji je ovo prvi nastup u Beogradu.
Marija Šerifović Nova godina 2025

2018

Barane i njihove goste, koji se budu odlučili da Novu godinu dočekaju na trgu će zabavljati Marija Šerifović, najavljeno je iz Turističke organizacije Bar. Treću godinu zaredom, TOB i Opština Bar organizuju “Novogodišnji hepening", na trgu Vladimira i Kosare koji će trajati od 28.12.2017. - 02.01.2018. godine.
Prvog dana 2018. godine, na trgu će nastupiti Plavi orkestar.
Marija Šerifović Nova godina 2025

2015

Marija Šerifović - Zaječar - Gradski trg - Doček Nove Godine 2015.


Pop pevačica Marija Šerifović i kantautor Željko Joksimović će Novu godinu dočekati na Gradskom trgu u Zaječaru.

Zaječarci i njihovi gosti će imati priliku da na dočeku Nove godine uživaju u muzici najpopularnijih i najtraženijih muzičara u regionu. Marija Šerifović će se potruditi da sa svojim kolegom organizuje doček za pamćenje.

Organizatori dočeka Nove godine poručuju svim gostima, a i stanovnicima Zaječara da ih očekuje nezaboravan provod.
Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama